2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047652 بازدید | 684621 پست
انشالله  ب من میگن روزه نگیر اما خودم حس بدی دارم میشه راهنمایی کنید منو،روزه بگیرم یا ن؟

دکتر باید نظر بده
اما با توجه به اینکه فکر کنم دوز داروهات خیلی بالا بود ( هم استرا هم پروژ) بهتره فعلا نگیری چون الان خونت غلیظه و میتونه باعث ایجاد لخته بشه
در نهایت از دکتر سوال کن فدات شم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون شما هم نظرتون رو در این باره بهم میگی؟👇 روز ۱۲ انتقال هستم(دومین انتقالمه)روز انتقال ب ...

والا من نظرم کلا در مورد بی بی گذاشتن منفیه!!
اخه چرا میذارین هی استرس میدین به خودتون
ترو خدا صبر کنین تا روز ازمایش

قبلا هم گفتم ، شوهرم با یکی از کسانی که با هم انتقال دادیم دوست بودن و با هم در تماس بودن ، وقتی اون خانومش بی بی گذاشت علی هم اصرار میکرد افرین برم بی بی بخرم ما هم بذاریم
منم دیدم با زبون خوش راضی نمیشه باهاش قهر کردم :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ای وای من خیلی اشتباه کردم😔

منم سری قبل یک سری اشتباهات داشتم

غصه نخور خودتو برای انتقال بعدی تقویت و آماده کن

منم الان جنین فریز انتقال دادم...توکل به خدا ببینم این بار میتونم به آرزوم برسم یا نه

ای وای من خیلی اشتباه کردم😔

عزیزم خودتو ناراحت نکن فکر نکن اب هویج باعث منفی شدنت شده
اب هویج و جیگر و هر چیزی ویتامین آ داره باعث لب شکری شدن میشه برای همین میگن مصرف نکنین

والا من نظرم کلا در مورد بی بی گذاشتن منفیه!! اخه چرا میذارین هی استرس میدین به خودتون ترو خدا صبر ...

موافقم 

واقعا اشتباهه...خیلی پشیمون شدم

از اون روز کلا ناامید شدم و حالم گرفتس

هر چند ب خودم هی امید میدم ک شاید اثر هاش سی جی رفته و اون هاله برای بتای پایین خودمه

ماری جان نه اینکه منفی شدن شما علتش هایپری باشه، اما در کل هایپر بودن شانس لانه گزینی رو کم میکنه و ...

لاله جون به من نگفتن هایپر شدم. من در کل ۷ تا egg بیرون آوردن ولی اوضام خیلی خراب بود.... بعد از عمل با درد از بیهوشی دراومدم. بعدشم که به بیهوشی ری اکشن دادم و حالت تهوع و .... 

با صحبتت کاملا موافقم. هر چیزی خیری توشه. با منفی شدنم کنار اومدم. 

فدات شم عزیزم برای همراهیت😘😘😘

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
موافقم  واقعا اشتباهه...خیلی پشیمون شدم از اون روز کلا ناامید شدم و حالم گرفتس هر چند ب خود ...

دیگه بهش فکر نکن و صبر کن تا شنبه آز بدی

لاله جون به من نگفتن هایپر شدم. من در کل ۷ تا egg بیرون آوردن ولی اوضام خیلی خراب بود.... بعد از عمل ...

عه شرمنده فکر کردم هایپر بودی

به هر حال حتما خیری درش بوده و به زودی زود مامان میشی و سختی هات رو به فراموشی میسپاری

سال 94 که بود اما سال 93 رو یادم نیست اگه اطلاعاتی به دست اوردم میگم بهت عزیزم حالا لازمم نیست بگ ...

ممنون عزیزم آره دیگه چاره ای ندارم همینو میگم

ای خدا ببین از دست این دکترها کارمون شده دروغ گفتن