2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست
متاسفم عزیزم..دو ماهی استراحت کن و با قدرت شروع کن.انشاالله بهترین ها در انتظارته

انشالله 

ب من میگن روزه نگیر اما خودم حس بدی دارم

میشه راهنمایی کنید منو،روزه بگیرم یا ن؟

عزیزم لیست رو برام بذار اگه چیزی به نظرم برسه برات میذارم....

لیست ازمایشات مربوط به سقط جنین
انجام معاینه سینه نزد پزشک زنان
تزریق واکسن کزاز
بررسی از نظر ایمنی به سرخجه و در صورت عدم ایمنی ، تزریق واکسن سرخجه

آزمایشات و چکاپ روتین:
CBC , BG , Rh ( غلظت خون ، گروه خون )
FBS ( قند )
Chol, LDL , HDL , TG ( چربی )
BUN, Cr ( وضعیت کلیه )
ALK, ALT , AST ( وضعیت کبد )
TSH , T3 , T4 ( تست تیروئید )
ESR , CRP ( آزمایشات التهابی )
U/A ( آزمایش ادرار )

آزمایشات ویروسی و عفونت ها :
HBS Ag , HBS Ab ( ابتلا و یا ایمنی به هپاتیت بی )
HCV Ab ( هپاتیت سی )
HIV Ab ( ایدز )
Toxo Ab ( IgM , IgG) ( عفونت توکسو عامل سقط )
CMV Ab ( IgM , IgG) ( عفونت سایتومگال عامل سقط)
HSV Ab ( IgM , IgG) ( عفونت هرپس عامل سقط)
Rubella Ab (Ig G) ( عفونت سرخجه عامل سقط و ناهنجاری جنین )
Listeria Ab (IgM, IgG) ( عفونت لیستریا عامل سقط و ناهنجاری جنین )
RPR ( عفونت تناسلی سفلیس )

آزمایشات هورمونی و ذخیره تخمدان :
FSH , LH , Estradiol ( هورمون استروژن و بررسی وضعیت تخمک گذاری )
PRL(LTH) ( پرولاکتین )
AMH , Inhibin B ( ذخیره تخمدان )

آزمایشات انعقادی ( مربوط به سقط مکرر یا عدم موفقیت در آی وی اف به صورت مکرر ) :
PT , PTT , INR
Pro C , Pro S
Anti thrombin III , ACL (IgG , IgM) , APL ( IgG,IgM), Lopus Anti Cuagulant ( LAC)
Anti TPO , Anti thyroglobulin
PAI -1 (PCR )
Factor V leiden ( PCR)
MTHFR (PCR )
APCA ( patial cell antibody) : این آزمایش اگه مختل باشه معمولا یه سرمی می دن به اسم IVIG که توی بیمارستان و در طی چند ساعت تزریق می شه و بهتره تزریقش هم چند هفته قبل از تخمک گیری باشه
Factor II mutation: PG20210A (PCR)
DNA
Vit D 25 OH
Insulin

آزمایشات مربوط به سیستم ایمنی ( برای سقط مکرر و عدم موفقیت مکرر در آی وی اف ) :

B-Lymphoid Myeloid
cd 10 cd 45
cd 19 cd 13
cd 20 cd 14
cd 22 cd 33
cd 23 cd 117
cd 25 cMPO
cd 79acyk cd 64
s.Kappa Tdt
s.Lambda cd11 b
HLA-DR cd15
TdT cd 16
cd 34 cd 34
cd 103 cd41
FMC7 cd 42b
cd11c cd 44
cd 235a

T-Cell
cd 1a
cd 2
cd 3
cCd3
cd 56
cd4
cd5
cd7
cd8

Plasma Cell dyscrasia
cd138
cd38
K/L

LGL Leukemia
cd56
cd57

خصوصا این چند تا تست : ANA - APCA
و این یکی ها : CD16 CD56 که مارکرهای اختصاصی سلولهایی به نام NKcell هستن(NKa( K562 target cell
CD 57 ,CD19 هم مهم هستن

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لیست رو برام بذار اگه چیزی به نظرم برسه برات میذارم....

فدات بشم مهربون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم باید حتما متخصص بنویسه ها چون در غیر این صورت بیمه هزینه اش رو نمیده خوشحالم که همسرت راضی ...

متخصص زنان و زایمان میشه دیگه ؟

دپستان زیر وزمایش نوشته ۱۰۰٪ نمیشه به جواب ابن وزمایشا اطمینان کرد و در بعضی موارد نتایج مثبت کاذب ه ...

عزیزم تو پزشکی هیچ چیز 100 درصدی نداریم همیشه درصدی از خطا وجود داره
هرگز هم نمیشه ازمایشی طراحی کرد که بتونه 100 درصد همه چیز رو پیش گویی کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آره رفتم امروزم منفی شد

متاسفم عزیزم
خیلی سخته درک میکنم
ان شاء ا... روحیه ات رو باز سازی کن و دوباره یا علی بگو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم تو سیکل فرش راحت رفت بالا،ولی لادن جنین فریزی دارم نمیدونم چکار کنم بالا بره،دکتر سیکل طبیعی پیش ...

عزیزم من اشتباه نوشتم ، همون سیکل نچرال منظورم بود که الان میخواین انجام بدین

دقیقا عزیزم . اتفاقا پست قبلترم گفتم که منم سنم بالاس و من که یه شرایط خاصی دارم که مطمئنم شما نداری ...

اگه هم انعقادی میدی هم ایمنی دو هفته فاصله میخواد جوابشم دو هفته معمولا میاد.....

اما اگه فقط ایمنیه که فکر نکنم آسپرین تاثیر بذاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اگر تجربه الان رو داشتم نمیذاشتم ۵ روز بعد برام انتقال بدن. ترجیح میدادم ماه بعد این کارو انجام ب ...

ماری جان نه اینکه منفی شدن شما علتش هایپری باشه، اما در کل هایپر بودن شانس لانه گزینی رو کم میکنه و حتی اگه بارداری هم صورت بگیره احتمال سقط خیلی زیاده
اگرم سقط نشه عوارض هایپری شدید تر میتونه بشه و برای مادر خیلی خطرناکه
پس خوبه که مثبت نشدی
اول از همه سلامتی خودت مهمه عزیزم

لیست ازمایشات مربوط به سقط جنین انجام معاینه سینه نزد پزشک زنان تزریق واکسن کزاز بررسی از نظر ایمنی ...

عزیزم خوب خیلی زیادترن اینا....

خیلیارو فکر کنم انجام دادی.....

کدوم دسته مد نظرته الان؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا عزیزم . اتفاقا پست قبلترم گفتم که منم سنم بالاس و من که یه شرایط خاصی دارم که مطمئنم شما نداری ...

عزیزم ازهای ایمنی اگه میخوای بدی لازم نیست اسپرین رو قطع کنی ها

انشالله  ب من میگن روزه نگیر اما خودم حس بدی دارم میشه راهنمایی کنید منو،روزه بگیرم یا ن؟

به دکترت یه سر بزن.اگر داروهات رو قطع کنی که پریود میشی و نمیتونی بگیری.بعد هم ببین نظر اون چیه

متخصص زنان و زایمان میشه دیگه ؟

بله عزیز بهترین گزینه همینه.....

متاسفم عزیزم خیلی سخته درک میکنم ان شاء ا... روحیه ات رو باز سازی کن و دوباره یا علی بگو

لاله جون شما هم نظرتون رو در این باره بهم میگی؟👇

روز ۱۲ انتقال هستم(دومین انتقالمه)روز انتقال بهم اویترل زدن

روز ۱۰ بی بی چک گذاشتم ک اولش منفی بود ولی حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بعد ی هاله انداخت

سوالاتم برای این بود ک بدونم تاثبر هاش سی جیه یا میتونم امیدوار باشم

عاخه روز ۴ هم بی بی زدم ک بخاطر هاش سی جی، بی بی مثبت ببینم ک اونم منفی شد و تا ۲ ساعت هاله نداشت اما بعدش انداخت

حالا دیگه نمیدونم خدا برام چی در نظر گرفته

دکترم تو مطب برام خراش آندومتر هم انجام داد
الانم داروهام اکوئین و استرادیول و انکسا و آس.اس.آ  و شیاف اتروژستان هر ۸ ساعت هستش