2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
خدارو شکر عزیزم... دیروز تو دلم میگفتم خدایا خودت راه خوبو جلو پاش بذار..... تو خودت یه کاری کن تو ...

من که خودم شهرستانم اما اگه مجبور بشم میرم تهران .قبلیهارو که شهرستان دادم فرستاده بودن نیلو . فقط یه لیست هم از تاپیک سقط مکرر برداشتم شما دیدیش؟؟ کدومش از نظر شما ملاک قرار بدم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم اینه تو منطقه سبزه خیالت راحت باشه..... سر دختر منم یکیشون تو منطقه سبز ولی نزدیک منطقه قرمز بو ...

آنا جون ، ممنون بابت دلگرمیهایی که میدی و ممنون بابت وقتی که میزاری 

از همه دوستانی که وقت میزارن و اطلاعاتشونو در اختیارمون قرار میدن و دلگرمی مسدن ممنون ، همچنین لاله سرخ عزیز و بقیه دوستان

سلام به همگی آنا و لاله جون عزیز یه سوال سال ۹۳ آمپول سینال اف هم بوده یا نه؟ دکتری که رفتم واسه ...

سال 94 که بود اما سال 93 رو یادم نیست
اگه اطلاعاتی به دست اوردم میگم بهت عزیزم

حالا لازمم نیست بگی سال 93
بگو قبلا چند بار استفاده کردم جواب نداده تخمدانم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دپستان زیر وزمایش نوشته ۱۰۰٪ نمیشه به جواب ابن وزمایشا اطمینان کرد و در بعضی موارد نتایج مثبت کاذب ه ...

عزیزم خوب اینا مناسبترن.....

شاید واسه اون نوشته میشن....

حتی سلفری هم صد درصد نیست که ۲-۳ درصدی امکان خطا داره.....

اما دیگه باید به جایی همه چیو به خدا سپرد عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من که خودم شهرستانم اما اگه مجبور بشم میرم تهران .قبلیهارو که شهرستان دادم فرستاده بودن نیلو . فقط ی ...

عزیزم لیست رو برام بذار اگه چیزی به نظرم برسه برات میذارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونم حرفات برا آروم کردن من بوده اما به خدا وقتی ناراحتی و استیصال دوستامو میبینم نمیتونم آروم بگی ...

عزیز مهربون
گاهی میگم کاش دکترا یه ذره از این دلسوزی و همدردی کردن رو بلد بودن
البته دکتر دلسوز هم داریما اما متاسفانه خیلی خیلی کم هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تو سیکل فرش اصولا اندومتر راحت تر میره بالا سها جان دکتر براتون پی ار پی پیشنهاد نداده؟ چون برای کس ...

منم تو سیکل فرش راحت رفت بالا،ولی لادن جنین فریزی دارم نمیدونم چکار کنم بالا بره،دکتر سیکل طبیعی پیشنهاد داده

سلام عزیزم خوبی آره گلم دعاکن مثبت باشه ساعت ۶ به بعد جواب میدن. عزیزم برو انشاءالله خیره. میدونم سخ ...

انشالله ک خیره

اما ب ماهم حتما خبر بده

انشالله ک دست پر برگردی عزیزم

من واست خیلی دعا میکنم

اره يعني دقيقا همين جوريم حتي عطسه وسرفه ام نمي تونم بكنم از بس درد دارم

من اگر تجربه الان رو داشتم نمیذاشتم ۵ روز بعد برام انتقال بدن. ترجیح میدادم ماه بعد این کارو انجام بدن. وای متاسفانه با اینکه دردام هنوز کاملا خوب نشده بود انتقال دادن و منفی هم شدم. شاید ربطی نداشته باشه ولی کلا بهم سخت گذشت و بعدش هم یه منفی.....

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
درست میگی عزیزم. البته به مواردی که گفتی فاکتور سن هم اضافه کن من خودم سر آی وی اف اولم وقتی دیدم فق ...

دقیقا عزیزم . اتفاقا پست قبلترم گفتم که منم سنم بالاس و من که یه شرایط خاصی دارم که مطمئنم شما ندارین .

دکتر منم وقتی میاد کلینیک سریع ویزیت و نسخه جدید اصلا وقت نمیزاره راحت حرف بزنی. وقتی میرم تو اتاقش از وقت کم استرس میگیرم 

بچه ها من دو هفته آسپرین قطع کرده بودم شش روزه دارم میخورم از امروز قطع میکنم . کی میتونم آزمایش بدم و چقدر طول میکشه جوابش بیاد ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...