2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
خاره اولین پریودی، انا جواب این سوالم هم بده، کسی بوده با داشتن ذخیره تخمدان یائسه بشه؟ 

کلا کسانی که یتئسه میشن هم یه عدد ذخیره خیلی کم دارن
مثلا 0.01
اما کلا وقتی عدد ذخیره خیلی کم میشه کم کم نارسائی تخمدان و یائسگی علائمش بروز میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از راهنمیهات لاله جون.مثل همیشه عالی و امیدبخش. دکترم البرزی تو شیرازه،یکم بداخلاقه.هرجوری هس ...

میشناسم دکتر البرزی رو
این دکتر البرزی خیلی ها روبد بخت کرده!! برای همین توبه کرده و الان دیگه تا بیمار جنین فریز نداشته باشه عمل نمیکنه اندومتریوز رو !!
خدا رو شکر یکی از دکترا از اشتباهاتش درس گرفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام ، دوستان من آزمایش غربالگری اولمو گرفتم ، میشه در حد اطلاعاتتون راهنماییم کنین که نتیجه چی هستش ...

عزیزم این جوری که به نظر خوب میاد.....

ریسکارو تو منطقه ریسک پایین گذاشته؟

یعنی تو منطقه سبزن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها خداروشکر شوهرم راضی شد میگه هر جور صلاح میدونی . لیست آزمایشهارو تو تاپیک سقط مکرر گذاشتن بچه ...

عزیزم باید حتما متخصص بنویسه ها
چون در غیر این صورت بیمه هزینه اش رو نمیده

خوشحالم که همسرت راضی شد عزیزم

عزیزم سیکل فرش چیه؟؟

سیکلی که جنین تازه رو انتقال میدن یعنی بلافاصله بعد پانکچر و جنین رو فریز نمیکنن که بعدا انتقال بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این جوری که به نظر خوب میاد..... ریسکارو تو منطقه ریسک پایین گذاشته؟ یعنی تو منطقه سبزن؟

بنظرم میاد برا تریزومی ۱۸ و ۱۳ نوشته low risk 

ولی‌برا ۲۱ نوشته فک کنم ریسک متوسط و گفته آزمایش nipt بین هفته ۱۵ و ۱۶ بدم

مگه الان دکتر شما البرزی نیست؟ خوب سه تاانتقال منفی داشتم باالبرزی هزینم بیش از15تومن شد الان دیگه ...

عزیزم من تهران پیش دکتر ساغر صالحپور میرم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اره يعني دقيقا همين جوريم حتي عطسه وسرفه ام نمي تونم بكنم از بس درد دارم

فدات شم برات البومین تزریق کردن؟
کارایی که برای هایپریت لازمه انجام میدی؟
خیلی مواظب باشی ها رعایت کن که عوارض هایپری سراغت نیاد

بنظرم میاد برا تریزومی ۱۸ و ۱۳ نوشته low risk  ولی‌برا ۲۱ نوشته فک کنم ریسک متوسط و گفته آزمای ...

عزیزم نگران نکن خودتو....

بهت قول میدم وروجکت سالمه.....

احتمالا مگه قرار نیست سفلری (نیفت) یا آمینوسنتز رو داشته باشی مطمئن باش خیالت تخت تخت میشه.....

امروزم كه زنگ زدم گفت ماه ديگه انتقال بده بهنظرتون احتياج هست برم درمانگاهشون يا بمونه دوباره روز دو ...

عزیزم حتما ماه بعد که رفتی اول سایز تخمدانت رو سوال کن اگه هنوز بزرگ بودن به هیچ وجه انتقال نده
اصولا برای هایپری دو تا سه ماه عقب میندازن
حتما دقت کن به سایز تخمدانت برای انتقال

۱۸ و ۱۳ توو منطقه سبزن و خیلی از ‌منطقه قرمز فاصله دارن ولی ۲۱ توو منطقه سبز هستش ولی نزدیکه به منطق ...

مهم اینه تو منطقه سبزه خیالت راحت باشه.....

سر دختر منم یکیشون تو منطقه سبز ولی نزدیک منطقه قرمز بود.....

نگران هیچی نباش.....

دپستان زیر وزمایش نوشته ۱۰۰٪ نمیشه به جواب ابن وزمایشا اطمینان کرد و در بعضی موارد نتایج مثبت کاذب هستش ،،، پس برا چی از همون اول یه آزمایش که بشه روش ۱۰۰٪ حساب کرد نمینویسن ؟ یا این غربالگریا برا چی هستش وقتی نمیشه روش ۱۰۰٪ حساب کرد  ؟!! تله پول هستش ؟؟