2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست
بهار جون شیراز هستی؟ من رفتم یه متخصص زنان تو درمانگاه ارتش لیست آزمایش رو بهش نشون دادم اونم برام ن ...

نه عزیزم شیراز نیستم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها خداروشکر شوهرم راضی شد میگه هر جور صلاح میدونی . لیست آزمایشهارو تو تاپیک سقط مکرر گذاشتن بچه ها مقایسه کنم هر چی نداشتم بنویسم بدم دکتر زنان (معمولی) شهر بنویسه ؟؟؟ بعد کجا آزمایش بدم که کلینیک قبول کنه . البته قبلی هارو که شهرستان داده بودم چیزی نگفتن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون کاملا درست میگی اما به دکترم گفتم این آی وی اف شانس آخرمه . دو سال پیش آی وی اف کردم وقتی ...

بهار گلی منم منظورم کیس شما نبود که عزیزم اتفاقا حتما شماها باید این آزمایشا رو بدین منظورم این بود آنا جون کمتر حرص بخوره آخه دیروز واقعا ناراحت بود از ته دل، نگران نی نیش بودم گلم

و خواستم بگم به خاطر بی وجدانی نیست که دفعه اول و دوم مقاومت میشه به خاطر این هست که پروتکل تعریف شده درمانی واسه پزشک برای آی وی اف این جور تعریف شده از روی کلی کتاب و مقاله معتبر

و تازه می بینی دوستامون که خارج از کشور هستن اصلا امکان این بررسی ها رو حتی با دور زدن پزشکشون ندارن، با وجود این که قطب علمی هستن این کشورا مثل ایتالیا ، آمریکا، کانادا 

منظورم اینه یهو کل دنیا تصمیم نگرفتن ما رو شکنجه کنن تا بچه دار نشیم، پس برای دفعه اول یا حتی به قول مقالات تا 3 دفعه جواب منفی گرفتن (که من خودم شخصا تا یک بار منفی بررسی خیلی تخصصی نمی کنم واسه خودمون)، نگران انجام ندادن این آزمایش‌ها نشیم 

ولی فکر کنم کیس شما اگر با اطلاعات دوستان دیگه اشتباه نگرفته باشم سقط مکرر زیاد داشتی و آی وی منفی، شما اتفاقا حتما باید پیگیر بشی گلم و از نظر منم انجام ندادن این بررسی ها از سمت تیم پزشکی منصفانه نیست

بهار گلی منم منظورم کیس شما نبود که عزیزم اتفاقا حتما شماها باید این آزمایشا رو بدین منظورم این بود ...

میدونم عزیزم اتفاقا خیلی صحبت های منطقی شما منو روشن کرد چون ازدیروز دارم حرص میخورم نکنه دکترم خوب نیست و کلی با خودم کلنجار میرفتم . ولی حالا متوجه شدم چرا دکتر نمی نوشت . من یه سقط و یه خارج از رحم و یک ایست قلبی داشتم آزمایشهای ایمنی و انعقاد خون دادم و یه مشکل انعقاد خون دارم اما بچه ها میگن کامل نیست. من حرفم اینه با این شرایطی که کلا دارم خب دکتر باید استثنائات هم قائل بشه . 

سلام عزیزم خوبی آره گلم دعاکن مثبت باشه ساعت ۶ به بعد جواب میدن. عزیزم برو انشاءالله خیره. میدونم سخ ...

عزیزم ایشالا ک مثبتی گلم از ته دلم دعا میکنم مثبت باشی و مامان شده باشی الهی ک خدا امروز حسابی شادت کنه

بچه ها خداروشکر شوهرم راضی شد میگه هر جور صلاح میدونی . لیست آزمایشهارو تو تاپیک سقط مکرر گذاشتن بچه ...

عزیزم دکتر منم البرزی بود که البته الان دیگه نمیرم پیشش

کلا آزمایشگاه دکترامجدی معتبرترینه که همه دکترای خوب شیراز قبولش دارن وآزاد حساب میکنه

بهار گلی منم منظورم کیس شما نبود که عزیزم اتفاقا حتما شماها باید این آزمایشا رو بدین منظورم این بود ...

منم مثل شما فکر میکنم والبته آدم هرچی دانسته های ناقصش بیشترباشه بیشتر استرس میگیره

سلام عزیزم خوبی آره گلم دعاکن مثبت باشه ساعت ۶ به بعد جواب میدن. عزیزم برو انشاءالله خیره. میدونم سخ ...

موقع اذان دعات کردم ان شائ الله امروز ساعت 6 با یه مثبت قشنگ دل تو و همه ماها شاد میشه 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
منم همینطور بودم عزیزم. خیلی خیلی درد داشتم. برام حین عمل شیاف آنتی بیوتیک گذاشته بودن. از من خواستن ...

اره يعني دقيقا همين جوريم حتي عطسه وسرفه ام نمي تونم بكنم از بس درد دارم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

امروزم كه زنگ زدم گفت ماه ديگه انتقال بده بهنظرتون احتياج هست برم درمانگاهشون يا بمونه دوباره روز دوم پريودي🤔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
میدونم عزیزم اتفاقا خیلی صحبت های منطقی شما منو روشن کرد چون ازدیروز دارم حرص میخورم نکنه دکترم خوب ...

عزیزم دکتر شما بهترین دکتره اما خوب چه کنیم گاهی دکترا برعکس رفتارمیکنن من ده ساله اندومتریوز دارم البرزی عمل نکرد

گفت اول جنین بعد عمل بعدم که جنین داشتم گفت ضرورتی نمیبینم اسکلروتراپی کرد وجنینام تموم شدن ومن مادر نشدم

حالا دوباره ازاول شروع میکنم تو مرکز دولتی بعدش تصمیم بگیرم کجا اندو روعمل کنم