آنا جونم فرشته مهربون و عزیزم می دونم خیلی آزرده خاطری خود منم هنوز درگیر درمانم و قبول دارم کم کاری ها رو ولی خودم کلی مقاله معتبر بین المللی سرچ کردم و این آزمایشها برای حداقل سه بار میکرو منفی هست
البته این خیلی عالیه که ما اطلاعاتمون رو بالا بردیم و همیشه دعات می کنم به خاطر این تاپیک و دادن این اطلاعات بی دریغ به ما، ولی واسه دفعه اول به همه اینا نیازی نیست غیر از انعقادی ها که به سلامت خودمون مربوط میشه
منظورم اینه که اگر پزشک واسه دفعه اول گفت نیازی نیست بی ربط نگفته، چون خودم تو فیلد پزشکی درس خوندنم و یکی از دوستانم در زمینه ناباروری متخصص زنان هست و باهاش ارتباط دارم میگم و نیاز هست اعتماد داشته باشیم به درمانگرمون
اما از طرفی این رو هم درک نمی کنم چرا برای بعضی از عزیزان مثل ثمین جون چرا این آزمایشها بعد از 12 بار انتقال تجویز نشده
در کل گلم خیلی واسه دفعه اول حرص نخوریم چرا تجویز نمیشه این آزمایش ها ولی برای دفعات بعد خیلی خوبه که اصرار داشته باشیم این آزمایشها انجام بشه
اینا رو که می نویسم باور کن واسه خودم هم تصور منفی و سقط زجر آوره ولی واقعا یه سری مسائل و شکستها اجتناب ناپذیره
باز هم تاکید می کنم گلم خیلی خیلی از شما ممنونم و همیشه تو دعاهام به یاد تو و خانوادت هستم فقط خواستم کمتر ناراحت باشی و حرص نخوری چون خیلی ناراحتی شما واسم سخته