2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
سلام مجدد دوستان میخواستم بدونم علت تزریق هاش .سی .جی موقع انتقال جنین فریز چیه؟.اثرش تا چند روز م ...

عزیزم اگه هاش سی جی بعد انتقاله خوب یه جوری شرایط هورمونی بارداریو برا بدن تلقین میکنه.....

البته مطمئنا نقشهای دیگه ای هم داره.....

اگه اشتباه نکنم حکم چسب جنینم داوه....

منم بعد انتقال روز ۲ و ۵ انتقال داشتم.....

اثرشم بستگی به بدن فردم داره.....

برا بعضیا سه روز برا بعضیا بیشتر اثرش میمونه.....

من که پنجم داشتم ۱۴م بتام نزدیک صفر بود سر میکروی دومم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون مگه دکترت طرازی نبوده ؟ یه کم نگران شدم گفتی واسه منفی اولت آزمایش ننوشت و عین خیالش نبود . ...

عزیزم بعد من برا خیلیا با یه منفیم نوشته بود......

عزیزم در مقایسه با اکثر دکترا خیلی تو نوشتن آزهای تکمیلی منعطفتره.....

عزیزم دکتر خوبیه و خوبم میتونه این مواردو تفسیر کنه.....

خیلبم وقت میذاره....

منظورم از توضیح در مورد خودم این بوده که دیگه دکتر من که جزء اولین دکتراست که اینارو مینویسه اونم مقاومت میکرد.....

اما مهم اینه ماها کوتاه نیاییم.....

من اگه همون میکروی دومم تسلیم نمیشدم لااقل یه منفی کمتر تجربه میکردم.....

منظورم از همه این حرفها اینا توروخدا تسلیم نشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جونم فرشته مهربون و عزیزم می دونم خیلی آزرده خاطری خود منم هنوز درگیر درمانم و قبول دارم کم کاری ...

عزیزم به خدا من برا بار اول جوش نمیزنم.....

اما وقتی میبینم یکی بارداری ناموفق داشته و توقف رشد و قلب و..... بازم دکترش کوتاه نمیاد دیگه داغون میشم......

میدونم روتین کارشون سه بار منفیه اما به خدا همون یه بارشم زیاده.....

تازه فکر میکنی همون بعد سه بارم دکترا مینویسن؟

نه به خدا چند تا دکتر بیشتر نیستن که بعد دو سه بار خودشون بدون تاکید بیمار بنویسن.....

من دیگه یه بار منفیو به جون خریدم و میگم تا این حد موردی نداره چون بودن دوستانی که بار اول جواب گرفتن.....

اما دیگه بعد یه بار چی میشه بنویسن لااقل بدونیم بدنمون چند مرده حلاجه.....

میدونی وقتی با تفسیر آزات بهت بگن صد بارم انتقال میدادی منفی میشد یعنی چی اونم به منی که بعد یه منفی جلز و ولز کردم این آزهارو بدم.....

ببین من همه گفته هات رو قبول دارم.....

مگه من الان با همه اون مشکلاتی که قبلا داشتم الان طبیعی باردار نشدم؟؟؟

اما مگه ماها میتونیم دست رو دست بذاریم و منتظر معجزه بشیم؟

من خیلی از دوستانو دیدم دارن گله از گذر سنشون میکنن و هول هولی دارن میرن سراغ سیکل جدید که زمان رو از دست ندن اما غافل از اینکه اونایی که پشت سر هم هی دارن منفی میشن یا بارداری ناموفق دارن بدون بررسی هم دارن زمان رو از دست میدن هم هزینه روحی و جسمی و مالی دارن میدن.....

شاید یه کم دیرتر سیکل جدید رو شروع کنن اما با بررسی و دقت بیشتر نتیجه بهتری منتظرشون باشه.....

به خدا اگه حواسمون نباشه همه مون میشیم یه ثمین دیگه که چشم وا میکنیم میبینیم ۱۲ انتقال بدون بررسی داشتیم.....

تیروئیدم 0.9 هست، پرکار هست؟! 

نه عزیزم.....

منظورت تی اس اچ هست؟

نه دهم که خوبه.....

ببخشید جگر تو دوران انتقال خوبه بخوریم؟  اگر بله که کدومشون،گوساله یا گوسفند؟

عزیزم به نظرم نه نخوری بهتره.....

بعد انتقال و تو بارداری جزء مواردی که دکتر من تامید کرد نخوریم یکی همین جگر بود یکیم کلا چیزای کنسروی.....

اره tsh, انا من لووتروکسین میخورم الان چهار پنج ماهه خونریزی پریدم خیلی کم در حد لکه شده واقعا نگران ...

عزیزم بعد لاپرا اولین پریودیته؟

پس چی میتونه باشه آناجون؟؟ لکه رو باید کی ببینیم؟؟؟

عزیزم تا چند روز اول لک دیدن کاملا طبیعیه چون به هر حال دست کاری شده اون تو.....

نگران هیچی نباش عزیزم.....

خیلی از دوستانی که انتقال دو مرحله ای داشتن جواب گرفتن ایشالله شمام یکی از اونا هستی.....

ضمنا قرار نیست همه لک ببینن.....

لک دیدن یا ندیدن رو نباید بد تفسیر کرد.....

یکی لک لانه گزینی میبینه یکی نمیبینه.....

خاره اولین پریودی، انا جواب این سوالم هم بده، کسی بوده با داشتن ذخیره تخمدان یائسه بشه؟ 

عزیزم طبق اطلاعات من تا وقتی حتی یه دونه فولیکول هست که میشه بالغش کرد یائسگی معنی نداره....

اما توجیه علمیش دقیق چیه نمیدونم.....

یعنی تا وقتی کسی ذخیره داره پریود میشه؟! و یائسه نمیشه؟! 

دقیق اطلاعات ندارم اما خوب برا بحث پریودی هورمونام موثرن خوب.....

مثلا کسایی که پلی کیستیک هستن و ذخیره بالایی دارن و کسایی که تا آمپول نزنن پریود نمیشن و امثالهم اینا پریودیشون یا خیلی تاخیر داره یا اصلا تا آمپول نزنن پریود نمیشن اما یائسه هم نیست و ذخیره هم دارن.....

یعنی تا وقتی کسی ذخیره داره پریود میشه؟! و یائسه نمیشه؟! 

راستی تغذیت چی سردیجات نخوردی این اواخر؟