2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
[QUOTE=59841789]خوب تقریبا همین حدودا میشه...... ببین مریونال مشابه ایرانیش هر قیمتی باسه از قیمت آز ...

عزیزم گونال که بهتر بود.....

در مورد هزینشم خوب تعدادش چند تا بوده؟

ستروتاید خودش هزینش کم نیست.....

گونالم فکر کنم با تایید لااقل دونه ای ۳۰ یا بیشتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره هایپر شدم ۲۳ تا تخمک داشتم که ۱۷ تاش جین شدن و فریز شدن ممنون میشم اگه منو راهنمایییی کنی در این ...

پس عزیزم فعلا به بدنت فرصت بده هایپریو رد کنه فعلا گرمی زیاد واست خوب نیست.....

فعلا آب زیاد، سفیده تخم مرغ، پروتئین (گوست و مرغ و ماهی)، ژله، دوغ و.....

وقتی سایز تخمدانات به خالت نرمال برگشت و ریسک هایپریو گذروندی اون وقت رو تغذیت کار میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان متخصص ایمونولوژی خوب تو شیراز میشه بهم معرفی کنید؟میخوام برم ایمینی بدنمو بررسی کنه...ظاهرا ر ...

عزیرم دکتر شرکت شیراز بود نه؟

یا اصفهان؟

دقیق نمیدونم اما اگه شیراز باشه تعریفشو زیاد شنیدم.....

پس عزیزم فعلا به بدنت فرصت بده هایپریو رد کنه فعلا گرمی زیاد واست خوب نیست..... فعلا آب زیاد، سفیده ...

انا جون لکه هام خون روشن شد.به دکترم زنگ زدم گفت یکی از شیاف هامو آمپول کنم.دیگه فکر کنم آخرهاش باشه.این بار هم نشد.

بچه ها توروخدا یه چیزی بگین اندومترم خوبه؟یا بیخیال انتقال بشم

عزیزم ۸ تا ۱۲ خوبه نگران نباش.....

تازه این یکی دو روزه پی آر پی هم تاثیرشو نشون میده.....

تورک آنا جون با توجه به اینکه طبعم سرده . موقع افطار یک فنجان شیر پرچرب و  یه کم حلیم میخورم (ت ...

والا من کلا از محتویات حلیم خبر ندارم و یه بارم سعی کردم بخورم خوشم نیومد برا همین دقیق نمیتونم چیزی بگم.....

اما خوب بستگی به بقیه محتویاتشم داره بعضا ترکیب یه غذا طبعش گرمه....

همینکه شیره انگور و کنجد میزی خودش تو گرم کردنش موثره.....

یعنی آزمایشهای سی دی مارکر مال ایمنیه ؟ تو آزمایشهای من هر دوش هست یا فقط انعقادیه ؟

عزیزم آزاتو الان حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم اگه اشتباه یادم نباشه انعقادیا بودن بعلاوه چند تا آیتم ایمنی روتین که منم همه فاکتورای ایمنی روتینم نرمال بودن فقط سی دی مارکرام مورد داشتن.....

سی دی مارکرا به بحث ایمنی و بحث پس زده شدن جنین توسط رحم مادر ربط داره.....

منم از صبح دارم حرص میخورم . آخه آزمایشم بدم هزینه اشو خودم میخوام بدم از دکتر مگه چیزی کم میشه ؟؟ ن ...

ببین میدونی مهمترین دلیلی که دکترا نمیخوان همون اولش آزارو بدی چیه؟

شاید خیلیا بگن این حرف دیگه زیادیه و بهم بتوپن اما منطق من میگه تنها دلیلش پول همون چند تا میکرو یا انتقال منفیه که اگه همون اولش آزارو بدی تو جیب دکترا نمیره.....

یعنی این دکترا با بچه و عزیز خودشونم همینکارو میکنن؟

به خدا مطمئنم هر چی آز که به ذهن خودشونو و همکاراشون برسه براش انجام میدن که شانسشو تا حد ممکن بالا ببرن....

و با کمترین عوارض و تکرار به نتیجه برسن.....

ببین من نمیگم این آزها یعنی صد درصد + اما لااقل میتونم بگم میتونه جلوی صد درصد منفیو بگیره.....

نمونش خود من!!!!!!

وقتی دکترم با دیدن جواب آزهام میگه صد تا انتقالم میدادی منفی میشد خوب اگه قبل دو انتقال منفی این آزارو میدادم اون دو تا منفیو تجربه نکرده بودم.....

پس نظرم اینه در حد توان باید از ابزارها استفاده کرد......

الهی آمین پرستو جونم انشاءالله دردونه هات  چسپیده ن. الهی دعای منم برای شما مستجاب شه. بخدا من ...

فدات بشم عزیز دلم.....

همین که شماها شاد بشین برا من بهترین هدیست.....

وقتی ببینم یکی دیگه از دوستام از این پروسه های مزخرف و بدو بدوها خلاص شد یعنی همه چی واسه من.....

انا سلکسان قوی تره یا انوکسو یا هپارین؟! 

عزیزم ظاهرا هپارین قویتره اما خوب سلکسان و انوکسان و..... از یه خانوادن.....

ببین میدونی مهمترین دلیلی که دکترا نمیخوان همون اولش آزارو بدی چیه؟ شاید خیلیا بگن این حرف دیگه زیا ...

آره میدونم . اگه شوهرم همکاری میکرد حتما عقب مینداختم .ولی تا حرف میزنم عثبانی میشه میگه تو از بش که سرچ میکنی. مجبورم انجام بدم اما به نظرم تا موقع انتقال شاید بتونم کاری بکنم اما آسپرین نخورم چی ؟ از اونور بوم نیافتم بخوام انتقال بدمو و نخوردنش کار و خراب کنه 

وای خدا خودمم خسته شدم از این همه سوال و سردرگمی . منو ببخشید

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
میشه تا مرحله لقاح برم جلو انتقال عقب بندازم و تو این فاصله آزمایش بدم ؟؟ منظورم اینه این آزمایشها ب ...

بله عزیزم برا بعد انتقال مهمه اما اینجور که توجیهات دکترتو میبینم برا انتقالم قانعت میکنه.....

ضمنا خوب شانس انتقال فرش رو از دست میدی.....