2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
نمی دونم. دکترم خیلی رو  pgs تاکید داره. منم فکر می کنم شاید اگر انتقال میداد می گرفت ولی نمی د ...

عزیزم دکترت که انقدر اصرار به پی جی اس داره برات تستهای تکمیلیو نوشته؟

شاید دلیل سقطات با اونا معلوم بشه و راحت با چند تا دارو بارداری موفقی داشته باشی.....

من نمیدونم چرا یه دکتر کلا آز تکمیلی نمینویسه یکی میره از اون ور بوم میفته.....

چرا این دکترا تعادل ندارن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه به دکتر که نمیشه دوباره بگم . میگه من گفتم که لازم نیست . شوهرمم که مخالفه . نمیتونم کاری بکنم و ...

حالتو میفهمم.....

برا همین من همیشه راه دور زدن دکترارو توصیه میکنم.....

فکر کنم الان که همسرتم اومده تو دور تنها راحت تبعیت از دکترته اما ببین کنارش میتونی و ایشالله م جواب میگیری اما خواهشا اگه خدای نمرده جواب نگرفتی دیگه به هیچ وجه کوتاه نیا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترت که انقدر اصرار به پی جی اس داره برات تستهای تکمیلیو نوشته؟ شاید دلیل سقطات با اونا معلو ...

آز تکمیلی منظورتون چیه؟ اخه ظاهرا هیچ مشکلی ندارم و فقط کیفیت تخمکهام پایینه. انواع آزمایشهای خون رو انجام دادم. همه چیم فعلا خدا رو شکر خوبه ( FSH, LH, Prolactin, TSH). همسرم هم مشکلی نداره. در ضمن ممنون از اینکه وقت میذارین جواب میدین. 🌹

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

بچه ها فکر کنم تو شهرمون متخصص ایمونولوژی نباشه تو تهران کدوم دکتر معرفی می کنید ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آز تکمیلی منظورتون چیه؟ اخه ظاهرا هیچ مشکلی ندارم و فقط کیفیت تخمکهام پایینه. انواع آزمایشهای خون رو ...

عزیزم منظورم تستهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و دی اف آی و سی دی مارکرا،.....

منم خیلی از تستهام اوکی بودن حتی تستهای ایمنی انعقادی روتینم.....

وقتی تستهای تخصصی رو انجام دادم تازه معلوم شد کلکسیونرم......

حالتو میفهمم..... برا همین من همیشه راه دور زدن دکترارو توصیه میکنم..... فکر کنم الان که همسرتم او ...

بله حتما . این دفعه برم کلینیک حتما میگم نهایتش مجبور بشم انتقال عقب بندازم . هر چند اینم شنیدم جنین فریز بهتر لانه گزینی میکنه تا فرش

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها فکر کنم تو شهرمون متخصص ایمونولوژی نباشه تو تهران کدوم دکتر معرفی می کنید ؟

والا من خودم کلینیک ناباروری و سقط مکرر ابن سینا پیش مریم تو کلی میرفتم.....

فوق العاده مهربونه ولی با جواب آزها برو چون برا نوشتن خیلیا مقاومت میکنن.....

عزیزم منظورم تستهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و دی اف آی و سی دی مارکرا،..... منم خیلی از ...

نه اینا رو نشنیدم تا حالا. الان که دیگه سیکل آی وی اف رو شروع کردم. هیچ کاری نمی تونم بکنم. ببینم نتیجه چی میشه بعد پرس و جو کنم در مورد اینا. ولی ببینید تو حاملگی من اصلا جنینی رشد نکرده که اتفاقی بیفته. مثلا ساک خالی بود. دکتر گفت نطفه به خاطر مشکلات کوروموزومی رشد نمی کنه. اگر این آی وی اف هم نتیجه نداد میرم یه کلینیک دیگه. ممنون! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
والا من خودم کلینیک ناباروری و سقط مکرر ابن سینا پیش مریم تو کلی میرفتم..... فوق العاده مهربونه ولی ...

متوجه نشدم . یعنی برای نوشتن آزمایشهای ایمنی مقاومت میکنه ؟؟

در ضمن قبول میکنن برم یا فقط مریضای خودشونو می بینن ؟

شما تو ابن سینا میکرو کردی ؟ اسم دکترت چی بود؟

قبل از شروع قرص ضد بارداری، فولیکولهام رو شمردن. بازم کم بود. پنح تا تخمدان چپ، پنج تا تخمدان راست. خدا میدونه چن تاش رشد کنه این بار 😔 این همه قرص و آمپول! 

قبل از شروع قرص ضد بارداری، فولیکولهام رو شمردن. بازم کم بود. پنح تا تخمدان چپ، پنج تا تخمدان راست. ...

خوبه که تعدادش . 

خوبه که تعدادش . 

آخه دفعه قبلم ده تا بود فقط سه تا تخمک گرفتن. اصلا آمادگی روبرو شدن با همون نتایج رو ندارم. 

آخه دفعه قبلم ده تا بود فقط سه تا تخمک گرفتن. اصلا آمادگی روبرو شدن با همون نتایج رو ندارم.

انشاالله این دفعه خوبه مهم اینه اگه یکی هم هست خوب باشه و خوب رشد کنه . کدوم مرکز میری؟

انشاالله این دفعه خوبه مهم اینه اگه یکی هم هست خوب باشه و خوب رشد کنه . کدوم مرکز میری؟

من ایران نیستم. آمریکام. کلینیکی که میرم یکی از بهترین هاست ولی خوب تا خدا نخواد هیچ چی نمیشه ...