2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
سلام..دوستان من میخوام کپسول امگا 369 رو تهیه کنم اما نمیدونم کدوم شرکت(کشور تولید کننده)رو معمولا پ ...

عزیزم دکتر من شهراد رو معرفی کرده بود.....

من خودم مستقیم ویزیت نشدم چون اون موقع استراحت مطلق بودم همش همسرم میرفت و آزامو نشون میداد و اونم تجویز میکرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون دلم خونه که انقدر از ترس و معذب بودن دوستامون از دکترا و اینکه رو حرفشون حرف بزنن چی عکسل ا ...

منم حرص میخورم :((
واقعا جای تاسفه
اخه دیگه یه ادم با تحصیلات معمولی هم میدونه که هپارین و اسپرین ربطی به مشکل ایمنی نداره
حد اقل میگفت علت ایست قلب جنین تو بارداری قبلی اصولا به علت انعقاد خونه ، ادم دلشو یه جایی میذاشت !!
اما میگه من با این داروهایی که دادم همه مشکلات کنترل میشن!!
یا مثلا میگه از همسرت خوب بوده و نیاز به دی اف ای نداره !!

متاسفانه وزارت بهداشت و نظام پزشکی نظارت رو کار دکترا نداره برای همین روز به روز به خطاهاشون اضافه میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..دوستان من میخوام کپسول امگا 369 رو تهیه کنم اما نمیدونم کدوم شرکت(کشور تولید کننده)رو معمولا پ ...

امگا 369؟ 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من این سری که با دکتر طر ازی  ویزیت شدم قرار شد: •دو ماه ویزان مصرف کنم • بعد که پریود شدم بر ...

اتریسا جان ویزان همون کارو میکنه که دکا یا دیفرلین میکنه عزیزم 

عزیزم دکتر من شهراد رو معرفی کرده بود..... من خودم مستقیم ویزیت نشدم چون اون موقع استراحت مطلق بودم ...

ممنونم آنا خانوم مهربون..تی اس هاش واسه من 2.5 که رنحش 4.5 بود البته دکتر ط. گفتن دارو نمیخوای اما من میگم ویزیت بشم بهتره درسته؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من این سری که با دکتر طر ازی  ویزیت شدم قرار شد: •دو ماه ویزان مصرف کنم • بعد که پریود شدم بر ...

عزیزم والا ویزان فکر کنم یکی از بهترین داروهاست تو این زمینه.....

من فقط همینو داشتم اونم یه دوره سه ماهه و دوره بعدیمم که بیست بیشتر قسمتم نشد.....

با همین یه دوره سه ماهه از سال ۹۴ که عمل کردم اصلا برنگشته.....

البته خوب یه دوره بارداریمم هست اما خوب بعد زایمان به سه ماه نکشید پریودام تشریف آوردن.....

یعنی کم پریود نشدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام. من خیلی وقتها این تاپیک رو خوندم ولی بار اول هست پست میذارم. من یه بار آی وی اف کردم پنج شش ماه پیش نشد. الان دوباره تو سیکل آی وی اف هستم. ته دلم امید ندارم چون بالای ۳۵ سال هستم، ذخیره م چند ماه پیش ۰.۹۳ بود. توی آی وی اف اولم، تعداد فولیکول پایه antral follicle count ده بود،با پرتوکل آنتاگونیست، در آخر دکترم فقط ۳ تا تخمک گرفت. هر سه تبدیل به نطفه شدن ولی روز پنجم دکتر گفت رشدشون متوقف شد و به بلاستوسیست تبدیل نشدن. من به خاطر سنم دکتر گفته حتما باید PGS یعنی تست ژنتیک روی جنین ها (اگه داشتم) انجام بشه. چون اون بار داروها خوب جواب نداد دکتر یه پرتوکل دیگه برام نوشته که اسمش Lupron Stop هست. فعلا دارم قرص بارداری می خورم. هفته دیگه آمپول لوپرون رو شروع می کنم. 

خوشحالم که به جمع شما پیوستم 🐣

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
مرسي گلم فقط منو بيهوش كردن بعدشم كه بهوش امدم تا منتقل شدم تو بخش بهم انتي بيوتيك زدن😕

خب باید میگفتی برات مسکن بزنن
باید اصرار میکردی داد و بیداد میکردی !! والا الان کار با مظلومیت پیش نمیره

منکه این سری تو بیمارستان دولتی میکرو کردم بعد از به هوش اومدن مسکن تزریق نکردن
اون قدر گفتم و مخشون رو خوردم که اخرش اومدن مسکن زدن و اروم شدم

امگا 369؟  

سلااام
بله مامان گلی..یهو گفتم نکنه اشتباه میکنم رفتم چک کردم دوباره😊 ببخشید فاصله گذاری نشده نوشتم😥

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خب باید میگفتی برات مسکن بزنن باید اصرار میکردی داد و بیداد میکردی !! والا الان کار با مظلومیت پیش ...

چي بگم نمي دونستم بايد به زور ازشون بخوام😕

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ممنونم آنا خانوم مهربون..تی اس هاش واسه من 2.5 که رنحش 4.5 بود البته دکتر ط. گفتن دارو نمیخوای اما م ...

پس رفتی بگو بیمار طر ازی هستی.....

احتمالا مجبور بشی بین مریض بری کوتاه نیا بگو سیکلت نزدیکه دکترت گفته ویزیت بشی.....

اون سر همسر منم بین مریض رفته بود کلی معطل شده بود ولی ویزیت اول رو بری دیگه راحته.....

سلام. من خیلی وقتها این تاپیک رو خوندم ولی بار اول هست پست میذارم. من یه بار آی وی اف کردم پنج شش ما ...

عزیز دلم کی گفته سنت بالاست؟

من اولین بارداریم بالای ۳۵ بودم.....

الانم که طبیعی دوباره باردار شدم.....

خوب سه تا جنین رو معمولا نمیذارن به بلاست برسن.....

شاید همون جنینا تو محیط رحم میرفتن رشدشون نتوقف نمیشد.....

عزیزم به نظرم دلیل منطقی نیست که به خاطر سنت پی جی اس رو تجویز کرده.....

ذخیرتم خیلی پایین نیست.....

عزیزم بهتر تست های تکمیلیو بدی....

همسرتم بهتره دی اف آی رو بده.....

پس عزیز دلم توجیه دکترت برا ایست قلبی دفعه قبل چیه؟ ببین به عنوان کسی که همچین چیزیو تجربه کردی و ب ...

حتما انعقاد خون بوده . آخه من موندم دکتر چه دلیلی داره که میگه لازم نیست . بالاخره که پیش خودش میخوام آی وی اف کنم . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیز دلم کی گفته سنت بالاست؟ من اولین بارداریم بالای ۳۵ بودم..... الانم که طبیعی دوباره باردار شدم ...

نمی دونم. دکترم خیلی رو  pgs تاکید داره. منم فکر می کنم شاید اگر انتقال میداد می گرفت ولی نمی دونم تصمیم گیری خیلی سخته 😢 من یکماه بعد از آی وی اف طبیعی باردار شدم ولی شیمیایی بود. ماه بعدش باردار شدم که پوچ بود ساک خالی بود، ۸ هفتگی سقط کردم. چند ماه قبل از آی وی اف هم باردار شدم که خارج رحمی شد و لوله چپم رو از دست دادم. به خدا همه بلاها سرم اومد. الان دیگه انرژی ندارم ولی به خاطر همسرم دوباره آی وی اف رو شروع کردم. حالا گفتیم ببینیم این بار چند تا نطفه تشکیل میشه اگه کم بود شاید انتقال زود انجام بدیم بدون pgs ولی بازم از ریسکش و اینکه چند ماه وقتمون تلف بشه و بدنم ضعیف تر بشه  و البته به خاطر اثر روحی سقط احتمالی،  می ترسم. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
عزیزم نهایتا دو سه ماه عقب میوفته دیگه ولی خدای نکرده اگه مشکلی باشه هم هزینه هات هدر رفته هم این ه ...

آخه به دکتر که نمیشه دوباره بگم . میگه من گفتم که لازم نیست . شوهرمم که مخالفه . نمیتونم کاری بکنم وگرنه خیلی دوست دارم .چیکارکنم ؟؟؟  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...