2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
من قبل اینکه دکتر بیاد رفتم پیش دستیارش و بهش گفتم وقتی رفتیم پیش دکتر گفت به ایونولوژیست معرفی بشه ...

این کارم میتونی انجام بدی و انتقال رو عقب بندازی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
anti tpo هم بالاس چون کم کاری تیرویید دارم آخرین بار هم فک کنم بالای 100 بود . یعنی چه دارویی ؟  ...

برای این مشکل همراه لوو تیروکسین پرد نیزولون میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوباره زنگ زدم به کلینیک و گفتم چرا دکتر نخواست آزمایش سی دی هارو بدم .دستیارش گفت همین داروها که ...

نه عزیزم اسپرین ربطی به مشکل ایمنی نداره
اون فقط مربوط به مشکل انعقادیه
مشکل انتی تی پی ا هم درمانش پرد نیزولونه

عزیزم شما به ناراحتی دکترت فکر نکن
برو یه دکتر دیگه ازها رو بنویسه برات و برو انجامشون بده
اگه نرمال بود که هیچی
اگه مشکل داشت میتونی بری پیش دکتر ایمونولوژی اون برات داروهای لازم رو تجویز میکنه
لازم نیست اصلا دکتر زنانت بدونه چی مصرف میکنی

فکر کنم منظورش این بود آزمایش همسرت خیلی بد نیست برای همین نیاز نیست 

ربطی به انالیز اسپرم نداره اصلا
ممکنه یکی تعدادو تحرک و مورفوش خیلی عالی باشه اما دی اف ای داغون باشه
میتونه یکی تعداد و تحرک و مورفو افتضاح باشه اما دی اف ای خوب باشه

یه از معمولیه عزیزم و خیلی زود اماده میشه حتما انجام بده

منظورم همون تعداد و مورفولوژی و ...  . آخه آزمایشگاه هم میگفت اگه dfi مشکل داشته باشه باز نمیتو ...

عزیزم با دارو کلی تغییر میکنه
ازمایشگاه بی خود گفته
فقط یه کم زمان نیاز داره
اما خب می ارزه

من امسال از مهر ماه برای همسرم دارو مصرف کردم و تو تغذیه هم رعایت کردیم
جنین هامون همه گرید عالی بودن ، اما دو سال قبل به خاطر دی اف ای جنینهامون بی کیفیت بودن
پس حرف هیچ کسی رو گوش نکن
دکترا درک نمیکنن حال و روز ما رو
میذارن اون قدر ادم منفی بشه بعد میان چک میکنن چیزای لازم رو

سلااام به دوستان عزیزم...امیدوارم تک تک مون از این مرحله از زندگی مون با خبر و خوشی عبور کنیم..آمین ...

عزیزم اتفاقا کار خیلی خوبی کردی.....

ممنون از این لطفت عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها توروخدا یه چیزی بگین اندومترم خوبه؟یا بیخیال انتقال بشم

خوبه عزیزم نگران نباش
از 8 به بالا خوبه

عزیزم اشتباه نمیکنی؟ پرد نیزولون 50 میخوری؟ پرد 50 نباید بخوری ها ، 5 میلی باید بخوری!!

اووووووه پنجا نوشته بود؟

من چه قدر گیجم....

احتمالا اشتباه نوشته ۵ بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نمیخوام از تو یک بسته سوا کنم منظورم این بود دو تا بسته را با هم انتقال بدم یکیش دو تا ۳ رو ...

آهان.....

نمیدونم چرا فکر کردم بلاستت با جنینای دیگه تو یه بسته بوده.....

حقیقتش شوهرم دو هفته دیگه میره خارج از کشور در جریان هستن و اسپرمشم فریز کردن . در ضمن 36 سالمه از ا ...

عزیزم نهایتا دو سه ماه عقب میوفته دیگه
ولی خدای نکرده اگه مشکلی باشه هم هزینه هات هدر رفته هم این همه زحمت کشیدی و بی نتیجه میشه
اصلا شاید همه ازهاتون نرمال بود و مشکلی نبود توش و به سلامتی وارد سیکل شدی

سلام . من تازه اومدم تو این تایپک.... همسرم اسپرمش ضعیف بود که قرص خورد و خداروشکر  خوب شد.. خودمم کیستم رو عمل کردم و تنبلی تخمدان دارم ...یه بار   iuiکردم اما باردار نشدم...میخوامiuiکنم ... فردا میرم برای سونو واژینال ..یکی بهم بگه چی به چیه! چیکار باید انجام بدم... فوت کوزه گری چیه  ...

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
سلام . من تازه اومدم تو این تایپک.... همسرم اسپرمش ضعیف بود که قرص خورد و خداروشکر  خوب شد.. خو ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله خبر مامان شدنتو بدی.....

عزیزم خوب یه آی یو آی منفی داشتی.....

قاعدتا اگه مانعی نبود به نظر شانست بالا بود.....

به نظرم ایشالله این آی یو آیت جواب میده.....

اگه جواب نگرفتی حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بده.....

همسرت کجا آز اسپرم داده؟

مرکز ناباروری بوده؟

سلام بچه ها من امدوم با حال داغون امروز تخمك كشي شدم كه ١٩ تا برداشت كردن كه گفتن ١٤ تاش خوب ولي حالم خيلي بد شد و برام دارو نوشت گفت فردا زنگ بزن بگم هم چندتا تشكيل هم ميتوني بياي انتقال يا نه ولي تو برگه اي كه بهم دادن نوشته فريز از طرفيم خيلي سخت بهوش اومدم ومدام درد داشتم به حدي كه فقط گريه ميكردم الانم دردم يكم كمتر شده واومدم خونه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

من سري اصلا اين جوري نبودم اين سري به معناي واقعي دردو تحمل كردم راستي تو بيمارستان بهم انتي بيوتيك زدن به نظرتون دليلش چي ميتونه باشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤