2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
به اون دکتر میگفتی میدونی یه سقط یعنی چی؟؟؟ من حتی یه بار سقط رو تجربه نکردم اما تصورشم تنمو میلرزو ...

من میگم شاید چون انتقال منفی نداشتم دکنر میگه لازم نیست . ولی شما داشتی و علتش هم مشکل سی دی مارکرها بوده . حدسم درسته آیااااا ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم من تازه یکماهه پیش این دکتر میرم . قبلا هم آی وی اف اولم مثبت شد ولی ایست قلبی داشت . 

پس عزیز دلم توجیه دکترت برا ایست قلبی دفعه قبل چیه؟

ببین به عنوان کسی که همچین چیزیو تجربه کردی و بارداریو لمس کردی و حتی قلبشم تشکیل شده و بعد توقف و سقط آیا حاضری دوباره زبونم لال تجربش بکنی؟

من کای تو بودم ایمنی چیه هر آزی که بود رو انجام میدادم.....

ایمنی، انعقادی، کاریوتایپ، دی اف آی و......

من فقط منفی تجربه کردم تو که سقط داشتی مطمئنم درد روحی و جسمیت خیلی خیلی بیشتر بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من فکر میکنم تا چیزی به دکترا ثابت نشه راحت دارو خاصی تجویز نمیکنن .احتمالا به خاطر عوارض و این ...

عزیزم فکر میکنی عوارض داروهای سیکل کمه؟

بازم ببین چی بهت آرامش میده اون کارو بکن.....

امیدوارم خدا کم کاری علم پزشکیو برات جبران کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون لکه هام خون روشن شد.به دکترم زنگ زدم گفت یکی از شیاف هامو آمپول کنم.دیگه فکر کنم آخرهاش باشه ...

نگران نباش عزیرم.....

تا آز ندی امید همچنان هست.....

آره میدونم . اگه شوهرم همکاری میکرد حتما عقب مینداختم .ولی تا حرف میزنم عثبانی میشه میگه تو از بش که ...

عزیزم تو هزار تا سوال بپرس.....

من همه جوره مخلصتم....

این همه جوش زدنامو به پای خودت نذاریا.....

دلم داره آتیش میگیره.....

تک تکتون برام عزیزین تصور اینکه یه کم کاری ممکنه بهتون لطمه بزنه آزارم میده.....

وگرنه من از خدامه با کمترین هزینه و دارو و آز و هزار تا کوفت و زهرمار جواب + تون رو ببینم و تو شادیاتون شرکت کنم.....

اما اینکه ببینم شدی موش آزمایشگاهی و دکترا دارن با سعی و خطا روتون کار میکنن دیوونم میکنه.....

من میگم شاید چون انتقال منفی نداشتم دکنر میگه لازم نیست . ولی شما داشتی و علتش هم مشکل سی دی مارکرها ...

نه عزیزم.....

ببین خیلیا به خاطر همین مشکلات سقطم داشتن.....

من شانس آوردم که کلا + نشدم....

ضمنا من آندومتریوزمم قبل سومین سیکل درمان کردم یعنی شایدم اگه مشکل آندومتریوزم نبود باردار میشدم و سقط میشد.....

عزیزم مجبوری چند تا سی دی مارکرو خصوصا مهما و اونایی که مورد داشتن یا لبه مرز بودن رو تکرار کنی..... ...

قربونت آنا جون ممنونم از توجهت...آزمایشات ایمنی ک دارم با آزمایش بتای مثبتم و نامه از دکترم میبرم اول هلال احمر ببینم چی میشه اگه نشد ب دکتر میگم اونایی ک مورد داشتم دوباره برام بنویسه و بعد همسرم بره قم حالا توکل ب خدا ایشالا ک بدن بهم سرم

آنا جون ازمایش دومم هم منفی شد 

الان دنبال یه آزمایشگاه معتبر هستم تو اصفهان که ازمایش های ایمنی و انعقادی را انجام بدم و بعدم برم پیش یه دکتر بهتر و هیسترو انجام بدم انشالله اگه همه چیز خوب بود ۳ ماه دیگه انتقال داشته باشم . یه سوال دارم عزیزم من ۳ بسته جنین دارم یک بسته ۲ تایی ۳ونیم روزه با کیفیت عالی یک بسته که یک جنین بلاست و یک بسته ۳ تایی ۳ونیم روزه که نمیدونم کیفیتشون چطوره 

حالا سوالم اینه که ابرای انتقال دومم به نظرتون بسته ی ۲تایی کیفیت عالی را انتقال بدم فقط؟ یا این دوتا جنین را با یک جنین بلاستی که دارم هر سه را انتقال‌بدم که شانسم بیشتر بشه ؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
آنا جون ازمایش دومم هم منفی شد  الان دنبال یه آزمایشگاه معتبر هستم تو اصفهان که ازمایش های ایم ...

عزیزم نمیشه گفت جنینی که بلاست شده بهتر از جنین سه روزست چون بوده جنین بلاستی که مشکل کرومزومی هم داشته.....

اما خوب اگه فرض رو بر این بذاریم که جنین بلاست سالم باشه خوب شانسش بیشتره.....

اما به نظرم انتقال جنینای یه بسته بهتر از اینه که جنینای خوب همه بسته هارو سوا کنی...

اینطوری شانس بسته باقی میونده کمتر خواهد بود....

بازم باید ببینی نظر جنین شناس چیه.....

سلااام به دوستان عزیزم...امیدوارم تک تک مون از این مرحله از زندگی مون با خبر و خوشی عبور کنیم..آمین

"پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگه خیلی مرتبط نیست این مطلب"

خب من اومدم با یه بسته آموزشی😆😁

دو تا کتاب خیلی خوب رو معرفی میکنم: ●شفای زندگی (لوئیز هی) و ● معجزه شکرگذاری (راندا برن) اولی رو خوندم اما میخوام دوباره بخونم دونی رو هم میخوام بعد از اجرای برنامه های مدیتیشن بخونم...

حالا همچین خجسته هم نیستمااا!!!!خودم کم سختی نکشیدم

☆شاید بگید کی حوصله و یا وقتش رو داره اما فکر میکنم ارزش داشته باشه که کمی هم روح مون رو پالایش بدیم حالا نه فقط بخاطره قضیه بچه دار شدن. ..☆کلا واسه ابعاد دیگه زندگی مون هم به نظرم میتونه مفید باشه و ریکاوری بشیم..این درمان هااا روح و جسمم مون رو خسته کرده..انشاا...بتونیم خودمون رو آماده تر کنیم واسه فرشته هایی که قراره زندگی مون رو شیرین تر کنن..

شاید هم خدای نکرده نتونم خودم رو میگم به این خواسته ام برسم اما زندگی ادامه داره و باید بتونیم با هر شرایطی کنار بیایم..

به امید روزهای خوب پیش رو🌹🌷🌼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

این تصویر بالایی هم اپلیکیشن مراقبه و مدیتیشن هست خیلی خیلی درس های جالبی داره..دونه دونه درس ها رو باید جدا اجرا کنیم و نت برداری کنیم..از این دست برنامه ها زیاده اما این واسم جالب اومد اجراش کنیم بعد میتونیم مراحل مدیتیشن دیگه رو به راحتی اجرا کنیم..دنبال کتاب معتبر تو این زمینه هستم حتما معرفی میکنم..

حداقل باعث میشه تک بعدی نشیم و دائم به یک مسئله فکر نکنیم بتونیم دیدمون رو وسیع تر کنیم و بهتر بتونیم تصمیم گیری کنیم درباره مسائل مختلف

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نه قبل از مثبت شدن بارداری آزمایش داده بودم. تو بارداری به دکترها نشون دادم اما کاری نکردن. برای آنت ...

ببخشیدعزیزم بهترین آزمایشگاه کرمانشاه بنظرت همون آزمایشگاه دکتر علی بخشی هست؟آزمایشگاه مرکزی خوب نیس؟میگم شاید آزمایشگاه مرکزی آزمایش dfi و آزمایشات ایمنی و انعقادیو داشته باشه آخه اونجا هزینش کمتره.بعدش آزمایشگاه دکتر علی بخشی ک گفتی باهاشون صحبت کنم دفترچه کس دیگه رو قبول میکنن بنظرت؟آخه خودم بیمم آزاد حساب میشه بیمه سلامت هست ک ب هیچ دردی نمیخوره.بعدش شما کدوم آزمایشات ایمنی و انعقادیو دادی ک 300 و خورده ای شد برات؟بیمه تکمیلی داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین