2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام جواب آزمایشم منفی شد😔

نه!!
خدایا چرا این روزا همش خبرای ناراحت کننده داریم

خیلی متاسفم عزیزم
واقعا تو این شرایط چیزی نمیتونم بگم که از حجم ناراحتیت کم بشه
فقط امیدوارم خداوند خودش کمک کنه تا راحت تر بتونی با مساله کنار بیای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون شما گفتی مربای به رو با شیره انگور یا خرما درس میکنی عزیزم میشه بگی برا هر کیلو به چقد شیره ...

والا من برا یک کیلو و نیم به، دو تا شیشه شیره انگور 600 گرمی استفاده کردم
چون من کلا مربا رو یه مقدار کم شیره درست میکنم
در ضمن اون مقدار شیره رو با یه لیوان اب مخلوط میکنم ، چونهمون جوری بریزی زود سفت میشه قبل از پختن به ها

با شیره خرما درست نکن
یعنی من تا حالا درست نکردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تست خون چی دادی؟ برا عفونت منظورمه..... والا چیزی به ذهنم نمیرسه..... تب بی علت که نمیشه..... تب ...

عزیزم عصر دمای بدنم بین 37تا 38درجه میشه، دکتر میگه برا دم غروب طبیعیه این دما 😕

آزمایش عفونی انجام دادم، کشت ادرار انجام دادم همه چیز نرمال هست 

دکتر گفت دو سه روز آب بیشتر بخور، دمای بدن بگیر بنویس بیار تو ساعته‌ای مختلف 

توکل به خدا صبر میکنم 

سلام دوستاي خوبم  خوشحالم بخاطر شادياتون غصم ميگيره براي غم تو دلاتون بهترينها براتون پيش مي ...

فردا برو سونوت رو عزیزم 

سلام تورک آنای عزیز  عزیزم یه سوال دشتم ، من روزی ۲ تا پردنیزولون ۵۰ دارم ،، و الان ماه سومم خ ...

عزیزم اشتباه نمیکنی؟
پرد نیزولون 50 میخوری؟
پرد 50 نباید بخوری ها ، 5 میلی باید بخوری!!

عزیزم نمیشه گفت جنینی که بلاست شده بهتر از جنین سه روزست چون بوده جنین بلاستی که مشکل کرومزومی هم دا ...

نه عزیزم نمیخوام از تو یک بسته سوا کنم منظورم این بود دو تا بسته را با هم انتقال بدم یکیش دو تا ۳ روزه کیفیت عالین یکیش یدونه بلاست فقط 

منظورم این بود دو تا بسته را باهم انتقال بدم شانسم بیشتر میشه؟ یا ممکنه خدانکرده دوباره منفی بشه و با این کارم دو تا بسته جنین هام را از دست بدم ؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
راستش ،،یعد از غربالگری اول من یه کم دلشورم ریاد شد ،، یعنی واقعا هیچ راهی نیست بشه فهمید جنین کاملا ...

عزیزم اینا رو نمیشه تو هیچ آزمایشی متوجه شد
بهتره بهش فکر نکنی
یه سری چیزا رو باید سپرد به خدا

والا من برا یک کیلو و نیم به، دو تا شیشه شیره انگور 600 گرمی استفاده کردم چون من کلا مربا رو یه مقد ...

مرسی گلم .پس من باید برا 4 کیلو مربا 5 یا 6 تا بگیرم.مرسی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
امروز رفتم دکتر لیست آزمایشهارو نشونش دادم گفتم اگه آزمایشی مونده که نداده باشم برام بنویس بخصوص سی ...

عزیزم درسته که اگه دی اف ای خوب نباشه یا باشه بازم مشخص نیست چه اسپرمی برداشته میشه
اما وقتی دی اف ای خوب باشه شانس اینکه جنین ها کیفیت خوب داشته باشن بیشتره
هیچ وقت هم برای دی اف ای بالا اهدایی پیشنهاد نمیشه!!
چون با اصلاح تغذیه و مکمل ها و انتی اکسیدان ها قابل درست شدنه

به حرف دکتر گوش ندین و حتما این آز رو انجام بدین
منم دفعه ی قبل عجله کردم و از ده تا جنینم همه اش بدون کیفیت بود و یه دونه اش فقط گریدش آ بود
چون کیفیت جنین ها دقیقا به دی اف ای بستگی داره

دکتر گفت سی دی هارو نمیخواد بدی خیلی مهم نیست حالا میخوای دو میلیون هزینه آزمایش بدی داروهایی که نوش ...

شما مگه پرد نیزولون و سرم داری؟
مشکلات ایمنی فقط با اینا حل میشه
شما فقط اسپرین و انوکساپارین داری که!! اینا برا مشکل انعقادیه!!

در ضمن نهایتا هزینه سی دی ها میشه 500 تومن 2 میلیون کجا بوده؟

امروز دکتر بودم گفت فعلن جایی از بدنت عفونت نیست، کشت ادرار هم دادم، اونم چیزی توش نبود، سوزش و خارش ...

عزیزم کدوم شهری؟

سلام دوستان... میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید...حسابی به بن بست رسیدم.. اگه یادتون باشه من آندو ...

عزیزم تخمک ها رو بکش از هیچی بهتره
اگه خواست باز یه بار دیگه پانکچر کنه که تعداد جنین ها بیشتر بشه ، ازش بخواه 3 ماه با امپول دکا یا دیفرلین و امپولای مشابه، جلوی پریودت رو بگیره
این جوری اصولا کیست کوچیک میشه و اندومتریوز پس رفت میکنه
و برای سیکل بعدی شانس اینکه تخمک هات بیشتر باشه زیاد میشه

در ضمن برای کسی با شرایط شما الان دیگه پرگووریس استفاده میشه
البته آزاده و بیمه قبول نمیکنه