2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
سلام دوستان امروز رفتم دکتر قرص ال دی داد با فولیک اسید مشکلی هم نداشتم ولی نمیدونم چرا ال دی داد اگ ...

عزیزم ال دی حتما به مشکل نیاز نداره.....

منم سیکلام منظم بودن و کیستم نداشتم اما هر یه دوره ال دی داشتم.....

یکی از کاربرداش یه دست شدن فولیاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز رفتم دکتر قرص ال دی داد با فولیک اسید مشکلی هم نداشتم ولی نمیدونم چرا ال دی داد اگ ...

من از زمانی که تصمیم به میکرو گرفتم شروع کردم به خوردن گرمیجات زیااااااااد ، فست فود کلا حذف 

سرخ کردنی حذف 

روزی که برا انتقال رفتم علاوه بر دکتر خودم دکتر جنین شناس هم اومد بالاسرم و پرسید چی مصزف کردم چون کیفیت جنین هام خیلی عالی بودن و بهم گفت صد در صد با این جنین مامان هستی 

و همون هم شد من الان دختر چهار ساله دارم و بعد از چهار سال جنین فریز انتقال دادم سه روز پیش اونا هم کیفیتشون عالی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیروز پی ار پی کردم. خداروشکر راحت بود مشکل خاصی نداشتم. فردا میرم سونوی مجدد و به ام ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من از زمانی که تصمیم به میکرو گرفتم شروع کردم به خوردن گرمیجات زیااااااااد ، فست فود کلا حذف  ...

مرسی دوست خوبم 

منم از آذر ماه ساله پیش دارم رعایت میکنم البته رفتم دکتر طب سنتی که گفت چه کارهای انجام بدم امروز  ۲ پریودیم بود دکترم سونوگرافی کرد گفت رحمت خیلی خوبه تخمدان سمت چپم ۵ تا فولیکول داشت ۸ میلی متری 

انشالله این سری هم دوباره مامان میشی دختر کوچولوت از تنهایی در میاد

من از زمانی که تصمیم به میکرو گرفتم شروع کردم به خوردن گرمیجات زیااااااااد ، فست فود کلا حذف  ...

عزیزم گرمی خوردن زیاد برا کسی که طبعش گرم باشه خوب نیست.....

احتمالا شما طبعتونم سرد بوده که از اون ور بوم نیفتادین.....

من خودمم فقط گرمی خوردم حتی بعد انتقال تا ماه سوم بارداریم.....

چون طبعم خیلی سرد بود.....

انا جون من آمپولام از ٣ روز پيش شروع شده خودم اصلا نميتونم بزنم وشوهرم ميزد واسم امروز صبح ١٠ صبح دي ...

عزیزم من امپولای پروژسترون عضلانی رو هم خودم میزدم

پوست کلفت شدم دیگه  

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
سلام ، صبح بخیر نه خارش دارم و نه سوزش  خطرناکه؟

اگه نداری ممکنه همونی باشه که انا جون گفت
شیاف رو واژینال استفاده میکنی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم شیاف دارم اما آخر شب استفاده میکنم و صبح همه آون اضافی ها دفعه میشن، اما این ترشحات مال عصر به ...

پس بهتره یه ازمایش ادرار ببینی و عفونت رو چک کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه خوبید  خیلی وقته نیومدم اینجا امروز روز هفتمه که  انتقال دادم یکی یه دونه م ...

به سلامتی افسون جان
امیدوارم این یکی یک دونه هزار سال قلبش برات بتپه

آنا جون یه سوال؟ ۱شنبه آینده وقت دادن واسه آزمایش اسپرم خیلی معذرت میخوام شوهرم چند شنبه تخلیه شه و ...

بهترین حالت سه روز قبلشه.....

پنجشنبه بهترین زمان میشه.....