2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047784 بازدید | 684625 پست
شرمنده دوستان  ببخشید این سوال رو میپرسم   من شیاف که استفاده میکنم توی اولین بار که میر ...

عزیزم رکتال میذاری؟

واژینال چرا نمیذاری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.اگه درست یادم باشه امروز باید خبر دو تا بتای +داشته باشیم.اسم دوستان یادم نیست.

عزیزم یکیش من بودم یکیش تیام جون منکه جرئت نمیکنم برم انشاءالله پنجشنبه که میشم ۱۶ انتقال میرم دعاکنین تا اونروز همچی خوب پیش بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شهرستان انجام دادم اما دکترم که دکتر رزاقی هستن، مریضاشونو اونجا میفرستن.حتی روی نسخه مینوی ...

اوكي ممنونم. واسه همون آزمايشهاي ايمني و انعقادي پرسيدم...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

سلام دوستان کسی جدیدا سرم آی وی آی جی خریده؟؟

من امروز خریدم 3تاش شد 685 تومن !!!!

با تائیدیه البته

در صورتی که قبل از عید دونه ای 75 تومن بود. الان تقریبا سه برابر گرفت ازم

جالبه قیمت آزادش فرقی نکرده فقط قیمت تائید شده ش گرون شده

میخوام ببینم شماها هم همین قیمت خریدید؟

خدایا شکررررررر
سلام دوستان کسی جدیدا سرم آی وی آی جی خریده؟؟ من امروز خریدم 3تاش شد 685 تومن !!!! با تائیدیه ...

عزیزم احتمالا درصد تایید فرق کرده....

منم اون زمان اوایل یک دهم میدادم برا هر سرم بعدش دو ماه آخر یهویی شد یک دهم تقریبا بعلاوه دویست برا هر سرم.....

احتمالا الانم درصد تاییدو تغییر دادن....

بازم جای شکرش هست....

منم دو سری آخر برا چهار سرم ۸۰۰ و خورده ای دادم.....

سلکسانم اوایل یک دهم بود بعدا شد حدود یک سوم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان امروز رفتم دکتر قرص ال دی داد با فولیک اسید مشکلی هم نداشتم ولی نمیدونم چرا ال دی داد اگه خدا بخواد دیگه ماه آینده میرم سیکله میکرو

قرص مکمل هم چیزی نداد به نظرتون خودم چی بخورم که کیفیت تخمک هام خوب شه

میخوام خودم مولتی ویتامین+ ویتامین ای + قرص امگا ۳ بخورم اگه چیزه دیگه ای خوبه بگید تا انجام بدم

سلام دوستان من دیروز پی ار پی کردم. خداروشکر راحت بود مشکل خاصی نداشتم. فردا میرم سونوی مجدد و به امید خدا پنجشنبه انتقال میدم. محتاج دعای شما دوستانم هستم. منو فراموش نکنیدلطفا

سلام دوستان امروز رفتم دکتر قرص ال دی داد با فولیک اسید مشکلی هم نداشتم ولی نمیدونم چرا ال دی داد اگ ...

دوست خوبم

كيوتن پلاس خيلي خوبه

اوابوست هم يه ويتاميني هست كه به كيفيت تخمك كمك مي كنه

البته با دكترت مشورت كن