2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047791 بازدید | 684625 پست
عزیزم پیورگان مثل گوناله از نظر هورمونی و دوز هورمونی فرقی باهاش نداره داروی خوبیه  قوی ترین ...

مرسي از اينهمه اطلاعات خوبي كه به همه ميدي🤗🤗🙏🏻♥️

الان كه روزي ٣٠٠ دوز دارم ميزنم تا داروهاي ديگه هم بهش اضافه بشه

يادم باشه به دكترم واسه ازمايشهاي انعقادي بگم مثله اينكه خيلي مهمه بهتره تا قبله اينكه خدايي نكرده پروژه با شكست مواجه بشه اين كارارو انجام بديم

ولي از پزشكان خيلي خوششون نمياد راه جلو پاشون بزاريم يه جورايي با دخالت مريض حال نميكنن😞😞😞

سلام به همه خوبید  خیلی وقته نیومدم اینجا امروز روز هفتمه که  انتقال دادم یکی یه دونه م ...

افسون جون

از صمیم قلب برات آرزو کردم ایشالا با یه نتیجه + بیای و خوشحالمون کنی. آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم من دیدم یکی از همکارای من با۴تا جنین مثبت نشد اما برای بار دوم با یک جنین مثبت شد و دختر ...

وای جدی ؟ خدا خیرت بده دلم شاد شد 

ان شالله جواب ازمایشت مثبته عزیزم 

چه علامتی داری ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
افسون جون از صمیم قلب برات آرزو کردم ایشالا با یه نتیجه + بیای و خوشحالمون کنی. آمین

مرسی مرمر جونم توکل به خدا 

خیلی سختی ها کشیدم 

خودت چکار کردی 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مرسی مرمر جونم توکل به خدا  خیلی سختی ها کشیدم  خودت چکار کردی

افسون جون

هنوز تو انتخاب دکتر موندم

دکتر آصف جاه که عمل لاپاراسکوپی رو برام انجام داده بهم گفت برو زیر نظر دکتر ذوالقدر که یکی از پزشکای بیمارستان لاله هست ، انتقالم رو قبول کردخودش بعد ازبررسیهای لازم انجام بده چون دکتر آصف جاه فقط تو بیمارستان لاله کار میکنه

من روز۳۵ پری شدم.دو روزقبلش با وجود چندتا بی بی چک مثبت،😥منفی شدم

عزیزم همین دیگه چون برات آی یو آی بوده سن جنین و لانه گزینیو در نظر میگرفتیم تازه میشد مثل روز آز ما با یکی دو روز این ور  اون ور.....

یعنی فکر نکنم ساک تشکیل شده باشه.....

شایدم ساک بوده نمیدونم.....

ببین مثلا من ۱۳ پری پانکچر داشتم جنینمم ۴ روزه بوده و یعنی ۱۷ سیکل جنین ۴ روزه انتقال دادم. ۱۴ روز بعد انتقال یعنی ۳۱ پری آز داشتم.....

خیلیا پانکچرشون دیرترم بوده و جنینشونم پنج روزه و بلاست بوده.....

پس بهتره بگی کلا سیکلات در شرایط عادی کی بوده.....

روز چند سیکلت آی یو آی داشتی یا هاش سی جی رو زدی.....

چون اینا میتونه تعیین کننده زمان تخمینی لقاح باشه.....

حالا باز شاید برا تو ساک بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ، صبح بخیر نه خارش دارم و نه سوزش  خطرناکه؟

عزیزم تب چی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همین دیگه چون برات آی یو آی بوده سن جنین و لانه گزینیو در نظر میگرفتیم تازه میشد مثل روز آز ما ...

انا جون من آمپولام از ٣ روز پيش شروع شده خودم اصلا نميتونم بزنم وشوهرم ميزد واسم امروز صبح ١٠ صبح ديگه نبود گفتم خودم ميزنم يه ربع دارم كلانجار ميرم با خودم آخرم درشو بستم گذاشتم يخچال

دوبار ي كه زدم ١٠.٥ صبح بوده الان چكار كنم حتما بايد الان ميزدم يا تا ١ اشكالي نداره شوهرم بياد خونه 😞🙏🏻

عزیزم شیاف دارم اما آخر شب استفاده میکنم و صبح همه آون اضافی ها دفعه میشن، اما این ترشحات مال عصر به ...

پس عزیزم یه کاری کن.....

سریع بده یه دکتر عمومی برات تست ادرار و کشت ادرار بنویسه.....

انجامش بده و جوابشو ببر دکترت ببینه.....

اگه موردی بود سریع دارو میده.....

سلام به همه خوبید  خیلی وقته نیومدم اینجا امروز روز هفتمه که  انتقال دادم یکی یه دونه م ...

عزبزم ایشالله که میمونه....

یکی یه دونت دلش نمیاد مامانشو تنها بذاره و ایشالله به لطف خدا پیشت میمونه....

بچه ها خیلی نیاز به دلگرمیتون دارم تروخدا شنیدید  کسی با یه جنین مثبت بشه ؟ من جنینم بلاست بود

عزیزم بله بودن دوستانی که با یکی باردار شدن.....

حتی با یه دونه دوقلو هم شده.....

انا جون من آمپولام از ٣ روز پيش شروع شده خودم اصلا نميتونم بزنم وشوهرم ميزد واسم امروز صبح ١٠ صبح دي ...

عزیزم آمپولت چیه؟زیر جلدیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین