2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
عزیزم در حد توان و حتی بیشتر از حد توانمون امنش کردیم..... والا به خدا نمیگم بهش نکن ولی همش گوش به ...

وای خدایا! خیلی دنیای بچه ها قشنگه! منم از جیز و پیشی برده خاطره دارم. همسرم میخواست مثلا به پسرم بگه جیز یعنی چی، قوری رو چسبوند روی دست بچه!! یعنی هلاک آموزش دادنشم!😂 منم هرچی که نمیخواستم بدم به پسرم میگفتم پیشی برده! یه بار تبلتمو پیدا نمیکردم، گفتم تبلتم ک؟ کجا گذاشتی؟ بعد پسرم میگفت من نمیدونم، پیشی برده!!😂😂 منم حرصم دراومده بود و میگفتم یعنی چی پیشی برده، بگرد پیداش کن! آخرشم همسرم اومد گفت از دست بچه گذاشتم بالای کمد! دیگه از اون به بعد بهش نگفتم پیشی برده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان   من امروز روزسوم انتقالمه دوتا جنین با کیفیت  14(a)  و comp a  ا ...

ان شاءالله که مثبت بشه، تیکرتم که زدی، کجا انتقال دادی؟

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
سلام به همه خوبید  خیلی وقته نیومدم اینجا امروز روز هفتمه که  انتقال دادم یکی یه دونه م ...

سلام افسون. ان شالله اون یه دونه جوجه تا آخرش بچسبه به دلت و سالم بیاد بغلت. الهی آمین

عزیزم فکر نکنم بشته این مدلی شیاف استفاده کرد..... شرایطت رو به دکترت بگو نیاز باشه خودش اضافه میکن ...

ن ندارم‌ . اره اینسری برم بهش میگم البته ۳ هفته دیگه وقت دارم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستای گل، منم شنبه انتقال دادم، برام دعاکنید. چیکار کنم که بی خیال شم، اصلا نمیتونم باورکنم که ...

سلام عزیزم. ان شالله مثبت میشی. سعی کن یه سرگرمی پیدا کنی. من خودم باشم میرم چند تا فیلم جدید میگیرم و هر روز یکیو نگاه میکنم و اون روز به موضوع اون فیلم فکر میکنم!😁

انا جون و دوستاي عزيزم ببخشيد كه مزاحمتون ميشم ولي فقط شما هستين كه ميتونيد ارومم كنيد لطفا واقعيتو بگين براي ارومكردن من نگين

من بتام ١١بود يعني امكان داره بالا بره يعني اميد داشته باشم لطفا كمك كنيد دلم بدجور اشوبه

سلام عزیزم. ان شالله مثبت میشی. سعی کن یه سرگرمی پیدا کنی. من خودم باشم میرم چند تا فیلم جدید میگیرم ...

کلی فیلم دارم، ولی حوصلشو ندارم، دانشگاه میرم، یه کار دانشگاهیم هم مونده ولی دست و دلم به کار نمیره

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
کلی فیلم دارم، ولی حوصلشو ندارم، دانشگاه میرم، یه کار دانشگاهیم هم مونده ولی دست و دلم به کار نمیره

خوب دیگه برو تو بحر همون کار دانشگاهی. اتفاقا کار دانشگاهی انقدر ذهن آمدمو درگیر میکنه که دیگه برا چیز دیگه جا نمیمونه. یه وقتی به خودت میای میبینی هم کار دانشگاهیت انجام شده و خیالت راحت شده و هم روزها گذشته و باید بری آزمایش بدی!

سلام دوستای گل، منم شنبه انتقال دادم، برام دعاکنید. چیکار کنم که بی خیال شم، اصلا نمیتونم باورکنم که ...

ای جونم عزیزم

انشالله ک مثبت میشه

توکل ب خدا

کلا با کتاب و فیلم خودتو سرگرم کن

انا جون و دوستاي عزيزم ببخشيد كه مزاحمتون ميشم ولي فقط شما هستين كه ميتونيد ارومم كنيد لطفا واقعيتو ...

عزیزم نمیشه چیزی گفت

اما چون هنوز صفر نشده میشه امیدوار بود