2777
2789

بچه ها بابام حالش خوب نیست قلبش مشکل پیدا کرده

لطفا ازتون خواهش میکنم هم براش دعا کنید هم اگر سوره ایی چیزی بلدید که سریع جواب گرفتید یا نذری چیزی بگید من همین فردا برم انجام بدم. اگر چیزی هست بخرم پخش کنم

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

حمد خیلی مجربه.بخونید و هدیه کنید.مثلا ۱۰۰ تا هدیه به حضرت ام البنین،۵۰۰ تا هدیه به امام زمان،هدیه به نرجس خاتون هدیه به حضرت ابوالفضل.هرچندتا که میتونید و به هرکی به دلتون افتاده.راستی بسم الله اول حمد حتما باید گفته بشه

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم برات حمد و توحید و آیه الکرسی خوندم انشالله شفا پیدا کنه برای منم دعا کن لطفا

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی ازت ممنونم

واقعا خوشحالم کردی حتما برات دعا میکنم💜💜

مشکلت چیه؟ کمکی از دست من برمیاد؟ 

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی ازت ممنونمواقعا خوشحالم کردی حتما برات دعا میکنم💜💜مشکلت چیه؟ کمکی از دس ...

مرسی عزیزم همین که دعام کردی ممنونتم انشالله خدا به حاجتای جفتمون و همه نظر کنه 🌹

مرسی عزیزم همین که دعام کردی ممنونتم انشالله خدا به حاجتای جفتمون و همه نظر کنه 🌹

قربونت بشم. ایشالاااا😘💚