2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست
ممنون یاس عزیز. 34 سالمه. آره به خدا.در مورد دکترها واقعا درست میگی. آخه من را دکترم 15 هفته و صفر ر ...

عزیزم منم میخواستم بگم زود دادی.....

البته دکتر من آزشو ننوشته فقط سونوی آنومالیو نوشته.....

البته برا من سلفری رو نوشته بود که انجام دادم.....

عزیزم به نظرم خطای آز بوده.....

ایشالله سونو که رفتی خیالت راحت میشه.....

فقط جای مطمئن برو که کارشون درست و دقیق باشه و دیگه خیالت تخت تخت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به دکترم بگم میخوام هیسترو انجام بدم راحت قبول میکنه یا تازه باید راضیش کنم ؟چه موقع باید انجام داد ...

عزیزم فکر نکنم با هیسترو خیلی مخالفت بشه.....

به هر حال هم از رحمت خبر داره هم خیال خودت راحتتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ما فقط dfi را انجام داده همسرم که جوابش عالی بود زیر ۵ درصد بود . الان جنین فیریز دارم ل ...

عزیزم چون فریز دارین پس کاریوتایپ به دردتون نمیخوره.....

عزیزم والا من سال ۹۴ انجام دادم با تامین حدودای ۹۰۰ شد نسخه ۳ و ۴ که گذاشتم.....

یعنی فقط ایمنی و انعقادیا.....

بدون تامینم حدودای ۱۲۰ فکر کنم میشد....

اما از هزینه های الان خبر ندارم.....

اما ظاهرا سازمان انتقال خون مناسبتره.....

سلام دوستان شب بخیر  ببخشید من یه مسئله رو با دکترم مطرح کردم که توجهی نکردن اما منو نگران کرد ...

عزیزم شیافم داری؟

چون من شیاف دارم معمولا موقع دفع ادرار همچین چیزایی دیده میشه یعنی داخل ادرار نیست چون شیاف دارم قاطی اونا میشه.....

تیت ادرارمم موردی نداشته.....

گفتم بگم شاید به همین خاطر اشتباه میکنی.....

غیر این باشه بهتره پیگیری کنی.....

مگه تبم داریم عزیزم؟

سلام دوست عزيز. شما آزمايشگاه انتقال خون رفتيد براي آزمايش؟؟ ببخشيد كه ميپرسم مطمئنيد كه جواباش معتب ...

عزیزم تا جایی که میدونم معتبره اما خوب باید ببینی دکترت کدوم آزمایشگاهو قبول داره.....

چون بعضا دکترا رو آزمایشگاه حساسن.....

نمیخوام به خاطر حساسیت دکترت مجبور بشی دوباره کاری کنی.....

مثلا دکتر من نیلو رو قبول داره اما دیدم از دوستان سازمان انتقال خونم انجام دادن قبول کرده.....

پس حتما از دکترت بپرس.....

دکتر شجاعیان خوب نیس بهم گف هرچی برات نوشتم را فقط بخور ولی اصلا برام اسید فولیک ننوشت من تازه ۳ روز ...

عزیرم فقط اگه میخوایی آزهای ایمنی و انعقادی رو انجام بدی پیش دکتری برو که قبولشون داسته باشه و بتونه بر اساسشون تجویز درست رو بکنه.....

موقع انتقالم یه خانومی کنارم مریض دکتر کلانتر بود خیلی دکتر بهش ارامش میداد خیلی خوش برخورد بود و با ...

واقعا آرامشی که دکتر بهت میده خیلی خیلی مهمه.....

دستت درد نکنه . البته مدتی هست که آسپرین میخورم قبلا هم پیش یه دکتر نازایی بردم گفتم هپارین نمی نویس ...

یعنی عزیزم وقتی تستهارو دادی آسپرین خورده بودی؟

یه سوال دیگه انا جون شرمنده  من چطوری باید طبعم را بشناسم باید برم دکتر طب سنتی؟ یا مثلا عطاری ...

عزیزم من با تحقیق خودم یه حدسایی زدم اما برا اطمینان رفتم دکتر طب سنتی.....

حالا سایت طبایع دات آی آر رو مطالعه کن اگه مطمئن شدی که فبها اما توصیه میکنم یه ویزیت با دکتر سنتی بشی تا مطمئنتر بشی......

ظاهرا یکی از دوستان میگفت تو عطاری هم طبعشو تشخیص دادن.....

سلام آناجان من منفی شدم وپری اومد ،باکلی درد ازم یه کیسه کاملا سالم( نترکیده) اندازه یک تا دو بند ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم......

ایشالله تستهارو که دادی مشکلی باشه رو بشه.....

عزیزم کیسه که نیست چون تو این سن تشکیل نمیشه و تو هفته های بالاتر تشکیل میشه.....

نمیتونم بگم چیه اما ممکنه کیستی چیزی باشه یا همون دیواره باشه.....

نگو تا این حد یعنی؟ :)))))))))))))

خیلی بیشتر این حرفها شیطونه......

وروجک هنوز نمیتونست راه بره از هر جایی میتونست بالا میرفت.....

فکر کنم قصد داره صخره نوردی کوهنوردی بشه این بلاچه.....

واقعا حرف دل منو زدید،بخدا اشکم دراومد خیلی لحظات سختیه،و پراسترس البته ک ناامید کننده من۲ساله هر ...

عزیزم خیلی به رنگ و لعاب بی بی توجه نکن.....

من بتام بالای صدهزار بود و قلبشم تشکیل شده بود اما دو خط به پررنگی هم نبودن.....

آناجون تو این سن طبیعیه. اما حواست باشه محیط رو امن کنی تا آسیب نبینه. و اینکه زیاد بهش نگی که اینکا ...

عزیزم در حد توان و حتی بیشتر از حد توانمون امنش کردیم.....

والا به خدا نمیگم بهش نکن ولی همش گوش به زنگم افتاد بگیرمش.....

بهش یاد دادم چیزای داغ جیزن.....

حتی وقتی در حدی داغ بودن که مطمئن بودم نمیسوزه ولی معنی داغیو میفهمه اجازه دادم دست بزنه تا بفهمه جیززززز یعنی چی.....

بلاچه وقتی میگم جیزه انگشتشو میاره میگه بذار ببینم.....

یعنی مارمولکیه ها.....

به هیچ وجه هم کلاه ملاه سرش نمیره.....

پیشی برد و این چیزا توکتش نمیره.....

انقدر تمام سوراخ سنبه هارو میگرده تا پیدا کنه....

دیگه سپردم به خدا....

سهیلا جون مگه انتقال داده بودی؟ متاسفم عزیزم عزیزم کاش مینداختیش داخل سرم یا الکل و میدادی پاتولوژ ...

لاله جون نه آی یو آی کرده.....

به نظر من که ساک نبوده چون خیلی زوده برا ساک یعنی نهایت ۴ هفته هم بوده یا نبوده.....

سلام دوستان   من امروز روزسوم انتقالمه دوتا جنین با کیفیت  14(a)  و comp a  ا ...

آره عزیزم جنینات خوبن.....

ایشالله به سلامتی خبر بتای تپلتم بدی.....