2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
یعنی تو آزمایشام مشکلی هست که باعث توقف رشد شده ؟

توروخدا زیاد نگران نکن خودت رو. منم نمیدونم بخدا. دلیل اصلی رو فقط خدا میدونه. من خودم هم همین اسفندماه یه سقط بخاطر توقف رشد داشتم. این آزمایشها نشون میدن تو بارداری بعدی نیاز به یه سری دارو داریم. حتما اون آزمایشهای سی دی هارو انجام بده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ستاره جون نمیدونم سن شما چقدره اما اکثرا اوناییکه سنشون بالای 30 هست میفرستن برای سل فری. اما این سل ...

ممنون یاس عزیز. 34 سالمه. آره به خدا.در مورد دکترها واقعا درست میگی. آخه من را دکترم 15 هفته و صفر روز فرستاد این آزمایش را. توی آزمایشگاه هم گفت زود اومدی. من نهایت میتونم از لحاظ مالی مثلا هفته 18 همین را تکرار کنم. 

اما امید دارم تو سونوی هفته دیگه کامل شده باشه و نیاز به آز مجدد نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون یاس عزیز. 34 سالمه. آره به خدا.در مورد دکترها واقعا درست میگی. آخه من را دکترم 15 هفته و صفر ر ...

منم مرداد 34 ساله میشم. پس هم سنیم! ان شالله همه چیز اوکی میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم هیسترو با بیهوشیه و یه دوربین میفرستن داخل رحمت و لوله ها و تخمدانا و کلا همه قسمتهای در دسترس ...

به دکترم بگم میخوام هیسترو انجام بدم راحت قبول میکنه یا تازه باید راضیش کنم ؟چه موقع باید انجام داد ؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
خوش آمدی عزیزم الهی از این به بعد روی خوش زندگی ببینی که همه خاطرات تلخ فراموش کنی 

ممنونم همچنين براي شما و بقيه دوستان منتظر

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

ممنون عزیزم ما فقط dfi را انجام داده همسرم که جوابش عالی بود زیر ۵ درصد بود . الان جنین فیریز دارم لازمه کاریوتایپ انجام بدیم ؟ انا جون ازمایش های ایمنی و انعقادی را میدونی تقریبا هزینه اش چقدر میشه ؟ ما بیمه نداریم انشالله بتونم انجام بدم 

سلام دوستان شب بخیر 

ببخشید من یه مسئله رو با دکترم مطرح کردم که توجهی نکردن اما منو نگران کرده، میخواستم از شما بزرگواران بپرسم 

من با ادرار ترشحات ریز ریز سفید پنیری دفعه میکنم، این نشونه بدی میتونه باشه؟ میتونه دلیل تب باشه؟ 

همون آمپول رقیق کننده خون مثل هپارین و سلکسان. بهار جون آزمایشهای سی دی مارکرهارو انجام ندادی. اونا ...

سلام دوست عزيز. شما آزمايشگاه انتقال خون رفتيد براي آزمايش؟؟ ببخشيد كه ميپرسم مطمئنيد كه جواباش معتبره؟؟ آخه من ذخيره تخمكم كمه و شايد آخرين شانس ميكروم باشه واسه همين همه جوره ميخوام بررسي شم .تازه ٨/٥ ميليون هزينه ميكروي قبلي رو دادم واسه همين يكم واسم سخته هزينه كردن واسه آزمايشها ميخوام مطمئن شم اگه اينجا جواب معتبره برم اگه نه كه جور كنم جاي ديگه مثلا نيلو يا مسعود برم... يعني اولويتم معتبر بودن جواب هست بخاطر اينكه دوباره كاري نميتونم بكنم  و اگرنه هزينش رو يكاري ميكنم.... ممنون ببخشيد طولاني شد

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام ازمایش من منفی شد ۱.۲  نمیتونم حتی گریه کنم  خیلی مصیبت کشیدم هر کاری فکرشو بکنید ک ...

متاسفم عزیزم.انشاالله که اتفاقات خوبی پیش رو داشته باشی.احتمالا انتقال من به آزمایش هم نرسه.شاید خدا حکمتی داره برای این کار.شاید میخواد بیشتر بخوایم.

منم اصفهان هستم.میخواستم به تعویض دکترم فکر کنم.

دکتر شجاعیان خوب نیس بهم گف هرچی برات نوشتم را فقط بخور ولی اصلا برام اسید فولیک ننوشت من تازه ۳ روز پیش فهمیدم باید میخوردم من چندساله گلوکوفاژ میخورم ولی اونم گف لازم نیس بخوری با اینکه میدونم خیلی تاثیر گذاره

حالا احتمالا میرم پیش دکتر طاهریان البته نمیدونم انتخابم واقعا خوبه یا بهتر از ایشونم هستن من به تعریف چندتا از مریضاشون تصمیم گرفتم برم برای انتقال بعدی پیش ایشون