2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047797 بازدید | 684626 پست
عزیزم منکه سر درنمیارم دوستان دیگه جوابت میدن. من ۱۰۰ صلوات برات میفرستم 

فدات شم مهربون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
متاسفم عزیزم.انشاالله که اتفاقات خوبی پیش رو داشته باشی.احتمالا انتقال من به آزمایش هم نرسه.شاید خدا ...

انشالله که شما مثبت میشی 

دکتر شما کیه؟ راضی نبودین؟

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اصفهان هستم.میخواستم به تعویض دکترم فکر کنم.

موقع انتقالم یه خانومی کنارم مریض دکتر کلانتر بود خیلی دکتر بهش ارامش میداد خیلی خوش برخورد بود و با بسم الله و الله خیر حافظا جنین ها را انتقال داد خیلی حس خوبی بود 

ولی دکتر من با دعوا و بحث با پرستارا اومد داخل و سریع انتقال داد در حالی که داشت به پرستاره غر میزد و سریع هم رفت تازه با این داد و بی داداش منم استرس گرفته بودم و منقبض بودم ناخوداگاه

همون آمپول رقیق کننده خون مثل هپارین و سلکسان. بهار جون آزمایشهای سی دی مارکرهارو انجام ندادی. اونا ...

دستت درد نکنه . البته مدتی هست که آسپرین میخورم قبلا هم پیش یه دکتر نازایی بردم گفتم هپارین نمی نویسین گفت نه همین آسپرین کافیه . دکتر صالحپور هم برام آسپرین نوشته 

عزیزم من دو سال پیش آی وی اف کردم و قلبش ایستاد .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

یه سوال دیگه انا جون شرمنده 

من چطوری باید طبعم را بشناسم باید برم دکتر طب سنتی؟ یا مثلا عطاری برم؟ یا خودم با تحقیق و نت و ... باید بفهمم ؟ 

توروخدا زیاد نگران نکن خودت رو. منم نمیدونم بخدا. دلیل اصلی رو فقط خدا میدونه. من خودم هم همین اسفند ...

چشم عزیزم . ممنونم لطف کردی . خداروشکر که شماها هستین   

سلام آناجان

من منفی شدم وپری اومد ،باکلی درد ازم یه کیسه کاملا سالم( نترکیده) اندازه یک تا دو بند انگشت خارج شد کیسه ش هم سفید بارگه های خونی بود.این چی میتونه باشه؟ 

من هربارانتقال جنین دادم،به تعداد جنین هایی که برام گذاشتن،از این کیسه ها ازم خارج میشه.

حتی سالهای قبل،اوایل که دنبال بارداری و درمان بودم، ۱۴سیکل میرفتم سونو، تا ببینم فولیکول بالغ دارم یانه.بعدتو پری به تعداد فولیکول بالغ اون دوره، از این کیسه ها ازم خارج میشد.

میدونید این کیسه چیه؟ کیسته؟

البته شبیه ساک بارداری که قبلا سقط کردم هست ،منتها تو سایز کوچکتر،ونازکتر از اونه.

کسی هست مثل من باشه؟

قبلا به یه دکتر زنان گفتم،گفتش که دیواره رحمه، که ر یزش میکنه،ولی مگه  تو دیواره رحم کیسه داریم؟

ببخشید از سوالی که کردم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیز دلم مردن چیه ديگه، ان شاء الله درست میشه همه چی گلم، ولی واسه مشکل شما طب سنتی اصلا جواب نمیده ...

ینی میکرو کنم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
توروخدا بياين راهنماييم كنيد فقط از چشمام داره اشك مياز

میفهمم عزیزم
همه مون میفهمیم حالت رو
ان شاء ا... 48 ساعت دیگه بالا میره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ببخش یاداوری کردم..... اما حتما حکمتی تو کاره...... خدا میخواد تو بهترین زمان و با بهترین دک ...

نه عزیزم چه حرفیه
خیلی برام خوشحال کننده اس که تو این زمونه سخت دوستانی هستن که نه منو دیدن نه شناخت خاصی دارن ولی به فکر دغدغه های ذهنی من هستن
ممنونم ازت

امیدوارم همینی باشه که گفتی
توکل به خدا
ما که راه به جایی نداریم متاسفانه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون خدا به دادم برسه خواهرش کم آتیش به پا نمیکنه..... همش از در و دیوار بالا میره..... دیگه ا ...

نگو تا این حد یعنی؟ :)))))))))))))

والا چی بگم امان از دست مشکلات شهروند ایرانی که تمومی نداره! قبل از عید اگه یادتون باشه نامه عمل علی ...

لاله جان انشاالله که قراره توی زمان و شرایط بهتر اتفاق بیفته.من معتقدم به اینکه خدا خودش برنامه ریزی میکنه برای بهتر انجام شدن کارها.

سلام ازمایش من منفی شد ۱.۲  نمیتونم حتی گریه کنم  خیلی مصیبت کشیدم هر کاری فکرشو بکنید ک ...

متاسفم عزیزم
خیلی زیاد
گفتیم دو سه نفر این روزا شادمون میکنن
درک میکنم که خیلی سخته و هیچ چیزی ادمو اروم نمیکنه تو این حال

موقع انتقالم یه خانومی کنارم مریض دکتر کلانتر بود خیلی دکتر بهش ارامش میداد خیلی خوش برخورد بود و با ...

منم امروز به کلانتر فکر میکردم.و اگر به نتیجه نرسم شاید با اون ادامه بدم