2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
مرسی عزیزم... اینجا تحت نظر هستم و چند بار پرسیدم که میتونه رو ناباروری اثر داشته باشه میگن نه. فقط ...

بله عزیزم ..یه بار باردار شدم اما متاسفانه خارج رحمی بود 

منم مشکلی از نظر روماتولوژی ندارم وفقط لوپوسه که باید  کنترل بشه برا همینه قرص هیدروکسی رو تجویز کرد 

در مورد اینکه این مشکل جنین رو دفع میکنه یا نه حقیقتش نپرسیدم چون همون سرم ای وی ای جی که میدن  موثره 

ولی  روماتولوژ گفتن اصلا نگران نباش میدونی چقد بیمار مثل شماها داشتم که خوشبختانه بارداری موفقی داشتن ..

توکل برخدا ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از توضیحاتت عزیزم. ایشالا فردا به سلامتی این مرحله رو هم پشت سر میزاریم. 

ان شائ الله

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام دوستان  توی این ایام التماس دعا دارم ازتون لطفا برام دعا کنید

سلام سوگل جون 

اتفاقا دیروز یاد شما بودم وبا خودم گفتم حتما زایمان کردین

ان شالله همه چی بخوبی پیش بره وبسلامتی !

التماس دعا داریم گلم 

سلام سوگل جون  اتفاقا دیروز یاد شما بودم وبا خودم گفتم حتما زایمان کردین ان شالله همه چی بخوب ...

نه گلم زایمان نکردم هنوز و واقعا این آخرا اذیت شدم. دعا کنید به تاریخ زایمان صحیح و سالم برسم و اورژانسی نشم و کیسه ابم نترکه

بازم خداروشکر اما واقعا تلاش قبل بارداری ی طرف استرسهای بعدشم ی طرف

بچه ها fsh روز سوم پریودی 7/75 و lh 7/30  بوده یعنی خوبه ؟ یا مشکلی داره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انشااله عزیزم الهی که دلت روشن بشه وبیای به ما هم خبر خوش رو بدی برات آیه الکرسی و یه تسبیح صلو ...

فدای تو خواهر مهربونم 

عزیزم خیلی انرژی مثبت میدی بهم. الهی مرغ آمین به وقت دعات گذر کرده باشه از دلت الهی همیشه دلت خوش و لبت خندون باشه. امروز که استراحت کردم دلدرد چندانی نداشتم اما پاهام خیلی درد میکنه و خیلی خوشحالم الهی مثبت باشه این پادرد تا ۹ماه تحمل می کنم 

عزیزم من ذخیره م 1 هست

ذخیره یک که خوبه . چرا گفتن اهدایی؟ دکترت نصر بود؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
الهی آمین تینا جون. امیدوارم که هر سه نفرمون کل عزیز  هم باخودمونه. خدایا میشه دست سه نفر ما بگ ...

الهی آمین

انشالله ک سه تامون بچه های سالمی داشته باشیم

و زود نتیجه بگیریم