2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
آنا جون چه لحظه زیبایی رو برامون گفتی دلم قنج زد خدا نگه دار جفت عزیزای دلت باشه 😍

ایشالله قسمت تک تکتون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دارم ميرم ازمايش لطفا دعا كنيد برام مرسي

عزیزم ایشالله خوش خبری.....

منتظر بتای تپلتیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین انتقال جنین ها چقدر باید فاصله باشه اگه این فاصله کم باشه خوبه یا زیاد یا اصلا فرقی نمیکنه؟

عزیزم فاصله مهم نیست مهم اینه راه رفته و نتیجه نگرفته تکرار نشه......

بازی سعی و خطا نیست که......

به نظرم اول باید علت منفی پیدا بشه......

بعد ترای کرد.....

من بین انتقال اول و دومم سه ماه فاصله بود ولی سومیو دومی یه سال فاصله افتاد و تو اون فاصله در حد توان همه موانع شناسایی شده از سر راه برداشته شدن.....

شکر خدا جوابم گرفتیم.....

شوهرم الان داره دارو مصرف میکنه : پروکسید پلاس (کیو ده، ال کارنتین، ویتامین مینرال) -     ...

کمپرس یخ رو هم انجام میده؟

شلوار لی و تنگ که نمیپوشه؟

لباس زیر تنگ و چسبناک نمیپوشه که؟

سونا و جکوزی چی؟

حموم داغ چی؟

اینارو رعایت میکنه؟

آنا جون با توجه به نتیجه آزمایش شوهرم و اینکه تا الان دارودرمانی با لتروزل و کلومیفین رو امتحان کردم ...

عزیزم فکر کنم آز همسرت تو مرکز ناباروری نبود درسته؟

اگه اینطور باشه باید حتما اول اونو تکرار کنین اونم تو مرکز ناباروری......

عزیزم والا نمیدونم...... عزیزم خوب به همسرت بگو اصلا شاید دی اف آی نرمال باشه..... آز بده خیالمون ...

ممنون عزیزم . اوندفعه گرید جنین خوب بود یعنی a بود . ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادم مشکلی نبوده 

ولی اوندفعه بعد از تشکیل قلب یه چند روز حرص خوردن  و استرس داشتم به نظرت ممکنه به این علت توقف قلب داشته ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کمپرس یخ رو هم انجام میده؟ شلوار لی و تنگ که نمیپوشه؟ لباس زیر تنگ و چسبناک نمیپوشه که؟ سونا و جک ...

کمپرس یخ که نه انجام نمیده . یعنی لازمه ؟؟چند تا کیسه یخ خشک داریم خونه که از داروخانه گرفتم . اونا میشه ؟؟؟

شلوار لی هم نمیپوشه ولی وقتی خونه میاد تاکید میکنم لباس زیر نداشته باشه . سونا و جکوزی و استخر هم نمیره . تعطیلات عید فقط دو بار رفت ولی قبل و بعدش نرفته اصلا . لپ تاپم یه بالش میزاره رو پاش بعد لپ تاپ میزاره رو بالش 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ممنون عزیزم . اوندفعه گرید جنین خوب بود یعنی a بود . ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادم مشکلی نبوده&nb ...

این دو تستم انجام داده بودی؟

Mthfr

Pai1

چون منم بقیه فاکتورای انعقادیم خوب بودن.....

فقط این دو تا که نشون دهنده ژن غلظت خونه رو مشکل داشتم......

سی دی مارکرا چی؟

کمپرس یخ که نه انجام نمیده . یعنی لازمه ؟؟چند تا کیسه یخ خشک داریم خونه که از داروخانه گرفتم . اونا ...

عزیزم هر شب یه ربع قبل خواب از همون کیسه یخها بذاره رو ب ی ض ه هاش......

فقط مستقیم رو پوست نذاره.....

خیلی میتونه کمک بکنه.....

این دو تستم انجام داده بودی؟ Mthfr Pai1 چون منم بقیه فاکتورای انعقادیم خوب بودن..... فقط این دو ...

نمیدونم باید نگاه کنم . البته یه قسمت آزمایشم تشریحیه نمیدونم کاریوتایپ میشه ؟؟؟

عزیزم هر شب یه ربع قبل خواب از همون کیسه یخها بذاره رو ب ی ض ه هاش...... فقط مستقیم رو پوست نذاره.. ...

یعنی از روی لباس (شلوار)بزاره کافیه ؟

این دو تستم انجام داده بودی؟ Mthfr Pai1 چون منم بقیه فاکتورای انعقادیم خوب بودن..... فقط این دو ...

دوتای اولی دادم نگاه کردم همون تشریحیاس .اما سی دی مارکر چیزی ندیدم . علامت اختصاریشو میشه بنویسی لطفا . فردا رفتم بگم به دکتر بنویسه 

سلام دوستای گلم میگم ک ازمایشات ایمنی و انعقادی  رو کی جدیدن داده؟؟ چقدر هزینه شون شده؟؟ ...

سلام به همگی

عزیزم من خواستم اهواز ازمایشگاه پاستور انجام بدم چون معتبره ...اولا که ازمایشات رو.میفرستن تهران ودر ثانی همه ازمایشات رو انجام نمیدن گفتن بعضیا رو نداریم ...

سلام به همگی  مامان سبحان جون  یادمه گفته بودی بامیه برای لانه گزینی خوبه ! ممنون می ...

سلام دوستان عزيزم ، خانمي من قبل از انتقال به صورت كاملا اتفاقي باميه زياد ميخوردم اون موقع اصلا نميدونستم خوبه بعد توي يك مطلبي خوندم كه مثل چسب جنين ميمونه و بعد توي بارداري هم كلا زياد ميخوردم چون باميه قند رو هم تنظيم ميكنه ، كلا هم قبل از انتقال خوبه و هم بعدش .