2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
اخ عزیز دلم علم وقتی پیشترفت کنه من پول نداشته باشم ب چ دردم میخوره ما داریم از روز قبل بربخت تر میش ...

عزیزم مطمئن باش اگه به صلاحت مامان شدن تو این شرایط سخت باشه خدا پولشم جور میکنه.....

شایدم خدا میخواد تو شرایط بهتری مامان بابا بشین و شرمنده بچه هاتون نباشین.....

خدا شاهده مام هزینه هارو نمیدونم چه جوری جور کردیم فقط یهویی جور شد و پشت سر هم تمام مشکلات زندگیمون حل شد.....

پس بدون اراده خدا فراتر از این حرفهاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.مرسی به یادم بودی.من 5 آزمایش دارم.نمیدونم  چرا اینقدر دیر با احتساب روز انتقال میشه ...

آمین......

ایشالله سالگرد ازدواجتون و اولین سند مادر پدر شدنتون رو با هم تبریک میگیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ عزیز دلم علم وقتی پیشترفت کنه من پول نداشته باشم ب چ دردم میخوره ما داریم از روز قبل بربخت تر میش ...

عزیز دلم میدونم واقعا سخته. ما همه تو این راه دشوار قدم گذاشتیم. درد همو خوب درک می کنیم 

سلام عزیزم.مرسی به یادم بودی.من 5 آزمایش دارم.نمیدونم  چرا اینقدر دیر با احتساب روز انتقال میشه ...

ایشالا عزیزم . جنینت چند روزه بوده ؟ دیگه علاعم نداری ؟ لرزت خوب شد؟ به امید خدا مامانی عزیزم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

تورک‌آنا ببخشید یه سوال داشتم 

شما به درخواست خودتون آزمایش سل فری انحام دادید ؟ و این آزمایش فقط همون سندرومهارو تشخیص میده ؟ و اینکه برای کوری ، کری و ناشنوایی آزمایشی هست که اینارو مشخص کنه ؟ 

هزینه سل فری ۱.۵ هستش ، هزینه آمینوسنتز هم ۱.۵ هستش ،،، بنظرت جواب‌آمینوسنتز همه اینارو مشخص میکنه ؟ و اینکه اگه سل فری را دادیم لازمه غربالگری دوم همپآزمایش بدیم ؟ البته حواب‌آزمایش خون من نیومده فعلا ،، ولی خیی ذهنمو مشغول کردهو بیشتر دلم به این میره که ایندفعه به دکتر بگم برام آمینوسنتز بنویسه اگه سلاح میدونه ،،، یعنی با آمینوسنتز خیال آدم راحت میشه بنظرت ؟ یا اونم خیلی چیزارو نشون نمیده ؟ مثلا اینکهدحساسیت به خورشید داشته باشه ، کوری ، کری‌، ناشنوایی‌، نقص عضو ، یا تمیدپنم هزار تا بیماری میاد به ذهنم ، که میترسم خدا نکرده این حرص من برا آوردن بچه باعث شده باشه یکی به دنیا بیاد و خدا نکرده با عذاب زندکی کنه و خودم یه عمر پشیمون باشم ،،، البته به قول دوستمون هیچ کار خدا بی حکمت نیست ،،ولی خب این چیزها هم به ذهن آدم میا ،، اگه هر اطلاعی داری لطفا راهنمایی کنی ممنون میشم

ایشالا عزیزم . جنینت چند روزه بوده ؟ دیگه علاعم نداری ؟ لرزت خوب شد؟ به امید خدا مامانی عزیزم

بلاست عزیزم.بله بهترم.علائم هم که نه چیزی نیست.انشاالله به دعای شما دوستان

عزیزم بر اثر برگشت منی توی مثانه هست که از طریق ادرار دفع میشه دکتر بهم گفت فقط میکرو تنها راهشه باو ...

فقط داری خودتو اذیت میکنی

همه ما کسایی ک میکرو کردیم ب ی علتی بوده اما نباید از خدا ناامید شد

خداهمیشه حواسش ب ماهست

فقط یکم دیرتر ،باید ایمان داشته باشید

تورک‌آنا ببخشید یه سوال داشتم  شما به درخواست خودتون آزمایش سل فری انحام دادید ؟ و این آزمایش ...

عزیزم سلفری رو خانوم دکتر خودش برام نوشت با اینکه غربال اولم مشکلی نداشت.....

سه تا سندرم با جنسیت رو فقط مشخص میکنه.....

گفت چون سنت بالاست بهتره انجام بدی.....

منم دیگه انجام دادم.....

غربال رو ننوشته فقط یه سونوی آنومالی نوشته.....

سر دخترمم فقط غربال اول بود و به جای سونوی آنومالی هم فقط به سونوی ۴ بعدی بود.....

عزیزم آمینوسنتز خوب اطلاعات بیشتری میده اینکه دقیقا چیارو میشه فهمید نمیدونم اما اطلاعات بیشتری میده.....

اما خوب ریسک سوراخ شدن کیسه و این جور چیزارم داره.....

باید ببینی دکترت صلاح میدونه یا نه خصوصا با شرایط پر ریسک الانت.....

عزیزم منم ANAمثبته  برا مشاوره رفتم پیش روماتولوژ  دکتر گفت این مشکل با پردنیزول وهیدروک ...

مرسی عزیزم... اینجا تحت نظر هستم و چند بار پرسیدم که میتونه رو ناباروری اثر داشته باشه میگن نه. فقط ممکنه رو قلب بچه اثر بذاره که احتمالش کمه. ولی باورشون نمیکنم. شما از روماتولوژیست نپرسیدی که این مشکل ایمنی میتونه باعث شه که بدن جنین و دفع کنه یا نه؟؟؟ 

شما تاحالا باردار شدید یا اقدام کردید؟

بازم ممنونم که تجربه ت رو برام گفتی. اینم بگم من از نظر روماتولوژی هیچ مشکلی ندارم و فقط سالی یه بار چک میشم که ژن لوپوس رو کنترل کنن که فعال نشده باشه.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم از گفته هات به نظر میاد طبع و رحمت هر دو سردن اما دقیق نمیتونم چیزی بگم.....

امروز رفتم یه عطاری خوب که مریض ویزیت میکنه گفت سرت گرمه (بلغم) کل بدنت سرده (سودا).  سودا هم به خاطر استرسها و نگرانیهایی که تو چند سال اخیر داشتی غلبه کرده چون خیلی نسبت به قبل لاغر شدم انقدر که حرص و جوش خوردم و از این دکتر به اون دکتر رفتم .

گفت طبع غذاهات گرم و نسبتا تر باشه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انشاءالله دوست مهربونم. پس همه مشخصات من مثل شماست نه درد سینه دارم نه سنگینی. من جنینام گرید a بودن ...

انشااله عزیزم الهی که دلت روشن بشه وبیای به ما هم خبر خوش رو بدی برات آیه الکرسی و یه تسبیح صلوات میفرستم 

می دونم با گفتن نگران نباش نگرانیت کم نمیشه ولی سعی کن خوش بین باشی ومثبت فک کنی