2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
نیوا جان چرا عمل باز کرده بودی؟ کسی دیگه برا این مشکلات عمل باز نمیکنه!! عمل خودش خطر چسبندگی داره ...

لاله هزیزم مرسی ک جواب سوالاتمو دادی.آخه وقتی داشتن میبردنم اتاق عمل یهو دستگاهشون خراب شد و دکتر مجبور شد عمل باز انجام بده برام.من اونموقه اصلا از عمل و لاپرا و این چیزا سر در نمیاوردم برا همین زیاد پیگیر نشدم.بنظرت ممکنه لولم با هیسترو باز بشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
امروز رفتم یه عطاری خوب که مریض ویزیت میکنه گفت سرت گرمه (بلغم) کل بدنت سرده (سودا).  سودا هم ب ...

خوب کاری کردی.....

پس سعی کن با رعایت اصلاحش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر جایی اموزشی باشه دکتر عمل نمیکنه اگر هم بتونی دکتری پیدا کنی عمل کنه حد اقل یه سال تو نوبتی

از کجا بفهمم اون مرکز آموزشی هست یا نه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان  توی این ایام التماس دعا دارم ازتون لطفا برام دعا کنید

عزیزم خوبی؟

سوگل مامانمون هستی دیگه درسته؟

تیکرتو برداشتی؟

یا من اشتباه میکنم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گلم زایمان نکردم هنوز و واقعا این آخرا اذیت شدم. دعا کنید به تاریخ زایمان صحیح و سالم برسم و اورژ ...

عزیزم مراقب خودت باشه ایشالله به سلامتی میگذرونیش.....

دیدی میگفتم سختیش بعد و بعدتره......

حالا بذار بغلش کنی.....

لمسش کنی.....

تازه میفهمی استرس یعنی چی.....

یه تب کنه جونت در میاد.....

یه عطسه کنه تنت میلرزه.....

امیدوارم همیشه با همه سختیاش شاهد موفقیتا و شادی و سلامتیش باشین.....

بچه ها fsh روز سوم پریودی 7/75 و lh 7/30  بوده یعنی خوبه ؟ یا مشکلی داره ؟

عزیزم به رنج نرمالت بستگی داره.....

لاله عزیزم دکتر به من هر دوازده ساعت ی دونه شیاف فرتژست ۴۰۰ داده یعنی کمه. ؟

عزیزم بستگی به شرایطت داره.....

اگه همین کافیته و مشکلی نداری و لک و اینا نداری یعنی کافیه.....

بچه ها سلام من امروز سونوشدم و چهارشنبه عمل تخمك كشي دارم بچه ها طور خدا برام دعا كنيد راستي يكي از ...

به سلامتی عزیزم......

ایشالله کلی تخمک و جنین عالی خواهی داشت.....

نگران کیست نباش موقع پانکچر برات تخلیه میکنن....

ترک آنا جون همسرم این دفعه ابن سینا آزمایش داد دی اف آی شد ۳۰ درصد . قبلا تو رویان ۵۰ بود ! به نظرت ...

عزیزم همسر منم ابن سینا داده بود و ۳۲ بود و میبینی هم میکرو موفق داشتم هم طبیعی به لطف خدا باردار شدم پس دلت روشن باشه......

انا جان سلام  احتمالا باید مجدد وارد سیکل میکرو بشم....میخوام این سری اصولی تر برم جلو ....شوه ...

عزیزم ایمنی و انعقادیتو چک کردی؟

هر دو کاریوتایپ دادین؟

با شرایط الانتون فقط این مواردو باید کنترل کنین.....

طبعتونو هم حتما مشخص کنین......

بر اساس طبع تغذیه رو تنظیم کنین.....

انا جان سلام  احتمالا باید مجدد وارد سیکل میکرو بشم....میخوام این سری اصولی تر برم جلو ....شوه ...

ایشالله این دفعه دیگه مامانی......

راستی دوستان یه سوال برای پی آر پی باید ناشتا برم؟ یادم رفت از دکتر بپرسم حالا یهو یادم اومد

عزیزم من دقیق نمیدونم اما به نظر نمیاد نیاز به ناشتایی باشه ولی زنگ بزن بپرس.....

سلام بچه ها ان شاالله هممون نتيجه بگيريم ،من چندروزه بدجور دلم گرفته فردا ميخوام برم ازمايش لطفا برا ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظر تک تکتونه.....

انا جون عزیزم میشه بهم کمک کنی . من از اول بارداری تا الان ۱۴ کیلو اضافه کردم که واقعا زیاده ۳ ماه ا ...

عزیزم والا منم برعکسم.....

هر چی میخورم کلا زیاد وزنم اضافه نمیشه.....

من سر دخترمم فقط ۷-۸ کیلو اضافه کردم و فقط شکمم بزرگ میشد.....

الانم به نظر میاد بازم اونطوریم.....

والا نمیدونم چیزایی که میخورم کجا میرن......

البته من میوه هم زیاد میخورم......

فکر کنم فقط چاره کارت همون کم کردن برنج و امثالهمه......

اگه شرایطت استیبله پیاده روی که ایرادی نداره خیلیم خوبه فقط خودتو خسته نکن و آبم با خودت باشه نباید تشنه بمونی.....

من میگم حتما کارش خیلی درسته که آمپولها برای هر کسی با دیگری فرق داشت یعنی برای هر کس طبق شرایطش تجو ...

عزیزم خوب اصلا قسمت عمده فرق هزینه تو داروهاست.....

قرار نیست داروها مثل هم باشه......

یکی مثل من با بالاترین دز دارو تخمدانش تحریک میشه یکیم با کمترین......

اصلا درستش همینه و همه دکترای موفق این اصول رو رعایت میکنن.....