2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
عزیزم من الان نزدیک هفته 15بارداری هستم و از دیروز دل درد و کمر درد شدید پریودی دارم، همش فک میکنم ا ...

چشم عزیزم. مال شما خیره گلم نینی بزرگتر میشه  و رحم جا باز میکنه اصلا جای نگرانی نیست. درد بعداز مثبت شدن نگرانی نداره. انشاءالله که بارداری سالم و بدون هیچ گونه نگرانی داشته باشی. 

عزیزم منم دقیقا حالتهای پریودی داشتم  هم کمر درد داشتم هم دل درد  مخصوصا که لک لانه گزین ...

انشاءالله دوست مهربونم. پس همه مشخصات من مثل شماست نه درد سینه دارم نه سنگینی. من جنینام گرید a بودن و چقدر پرسنل کلنیک و دکتر امیدواری دادند. فقط درد پریود و اشتباهی که کردم دیروز بیبی زدم. که کاش نزده بودم. خدایا میشه منم مثل شما دلم خوش بشه. بخدا همه دردها و همه ی ویارها قبول دارم فقط بچسبه و مثبت بشم. قربون برم یاس جون که دلمو گرم کردی. ممنونم دوستای خوبم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم معجزه خدا شامل حالم شد و یهویی رو هوا باردار شدم و اساسی سورپرایز شدیم....

خیلی جالبه. اکثر اونایی که با میکرو و آی وی اف باردار میشن بار دوم بارداریشون طبیعیه. انشالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اینجا باید بتونی هر حرفی داری بزنی وگرنه که دیگه نمیشد خونه مون..... عزیزم ما تو سختیا و شادی ...

قربون دلت برم آنا جون با حرفهاتون دلگرم میشم 

العانم با حرفهایی یاس الماس عزیز صددرصد امیدم برگشت. الهی هیچ کس نا امید نشه 

فاکتور های انعقادی چی هستن؟ میخوام نگاه کنم ببینم تو اینا هست یا نه؟

مهمترینش همون mthfr و pai1 هستش.....

که ژن غلطت خونو بررسی میکنه.....

یه سری فاکتورای روتینم هست برات پیدا میکنم کپی میکنم الان تو این گوشیم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بر اثر برگشت منی توی مثانه هست که از طریق ادرار دفع میشه دکتر بهم گفت فقط میکرو تنها راهشه باو ...

الهی به حق برکت این ماه درست بشه. عزیزم همه ماهای که اینجا کنارتیم مشکل داریم. اما به لطف خدا  علم پیشرفت کرده دیگه دردی نیست که نشه کاری کرد. میدونم اولش خیلی سخته پذیرفتنش 

ممنونم  عزیزم راجب دکتر افلاطونیان اگه اطلاعاتی داری در اختیارم بزار اگه هم دکتر خوبی برای میکر ...

عزیزم ایشون دکتر خوبین فقط ظاهرا طبق تجربه دوستان به یه سری موارد زیاد اعتقاد ندارن.....

مثل بحث ایمنی و انعقادی و......

دکترای دیگم دکترای خوب زیادی هستن.....

صفحه پنج همین تاپیک مشخصات بعضیاشون هست.....

برا نوبت گیریم خوب نوبت اول دکترا فرق داره به نظرم هر کدومو انتخاب کردی از الان وقت بگیر.....

چون بعضا چند ماه بعد وقت میدن.....

مثلا طر ازی لااقل دو ماه بعد وقت میزه.....

عا رفی فکر کنم ۶ ماه بعد.....

رز اقی فکر کنم زودتر وقت میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی به حق برکت این ماه درست بشه. عزیزم همه ماهای که اینجا کنارتیم مشکل داریم. اما به لطف خدا   ...

اخ عزیز دلم علم وقتی پیشترفت کنه من پول نداشته باشم ب چ دردم میخوره ما داریم از روز قبل بربخت تر میشیم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم منم فردا پی آر پی دارم نگران نباش مثل آی یو آی هست. خون میگیرن بعد انگار پلاسمای خون رو مثل هم ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم. ایشالا فردا به سلامتی این مرحله رو هم پشت سر میزاریم. 

کل عزیز رفتی ازمایش ؟؟ بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم.مرسی به یادم بودی.من 5 آزمایش دارم.نمیدونم  چرا اینقدر دیر با احتساب روز انتقال میشه 18 روز.دعا کنید نتیجه بگیرم و بشه بهترین هدیه سالگرد ازدواجمون 

آنا جان سلام. من از روزی که انتقال جنینم نشد و منفی شد دارم فکر میکنم. این آزمایشها مال ۶ یا ۷ سال پ ...

عزیزم منم ANAمثبته 

برا مشاوره رفتم پیش روماتولوژ 

دکتر گفت این مشکل با پردنیزول وهیدروکسی کلروکین سولفات کنترل میشه 

بهتره زیر نظر روماتولوژ باشین

[QUOTE=59478423]سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم 

مبارکت باشه مینوی عزیز.انشاالله که قدمش خیره و زیر سایه پدر و مادرش بهترین ها رو پیش رو داشته باشه.