2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
به نظرم خوب یه مدتی به خاطر آثار تزریق قبلیه و یه مدتم به خاطر اینکه هنوز به اون غلظت بالا برنگشته م ...

ممنون بابت حوابات عزیزم ،،‌ پس شرایطمون تقریبا یکیه ،،چون منم آخرین سلکسانی که زدم داخل هفته ۸ بود ،،،

نه عزیزم الان روز ۱۵ هستم و همچنان بدون علامت فقط ساق پاهام خیلی درد میکنه دو روزه  ازمایشم را ...

وای من تا علایم نداشتم غمی نداشتم. از روزی که کمر درد و دل درد پریودی اومده سراغم خودمو باختم. الهی که هرسه مثبت بشیم. تورا خدا دعاکنین برام من ۴۰سالمه و همین دوتا جنینو دارم. دیگه فرصت میکرو ندارم. ذخیرم پاینه. با ۶ملیون دارو فقط ۳تا تخمک داشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تسلیت میگم عزیزم،ان شاءالله خدا دلتو بزودی با مامان شدنت شاد کنه ...

ممنونم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دعاکنین که محتاج دعاتونم. بگین خدا دستمو بگیره اگرم نمیخواد بچه بده فکرشو از سر خودم و شوهرم بیرون کنه کل زندگی من شده باردار شده 

نه حوصله خونه دارم نه حوصله بیرون نه دوست دارم مهمونی بدم و نه برم افسرده شدم. ببخشید که میام شمارا ناراحت میکنم 

.بخدا جای ندارم که درد دل کنم. هرچی هم به طرف خدا میرم منو بیشتر میرونه از خودش. نمیدونم دیگه جه جوری صداش بزنم که جوابمو بده 😢😢

دوستان عزیز منتظرم ایشالا ک ب حق همین ماه خدا لطف و معجزه خدا شامل حال همتون بشه و یکی یکی بیاین و خبر خوش بارداریتون بدین و ماهم کلی ذوق کنیم فقط امیدوار باشید و تو این ماه عزیز دعا کنید 😍🙇

دوستان نازنینم یه سوال؟ پی ار پی چیه؟ من امروز ۱۲ سیکلم و تو پروسه انتقال.  الان دکتر سونو ک ...

عزیزم منم فردا پی آر پی دارم نگران نباش مثل آی یو آی هست. خون میگیرن بعد انگار پلاسمای خون رو مثل همون حالت آی یو آی تزریق میکنن داخل رحم یه ربع روش استراحت میکنی پامیشی میری بعدش هم مراقبت و استراحت نمیخواد. من روز 14 سیکل ضخامتم 7.9 بود دکتر گفت خوبه چون استرادیول روزی 6 تا دارم میخورم گفت بیشترم میشه اما پی آر پی هم کمک کننده ست دیگه امید به خدا ما کارهای لازم رو انجام میدیم بقیه اش دست خداست 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
دعاکنین که محتاج دعاتونم. بگین خدا دستمو بگیره اگرم نمیخواد بچه بده فکرشو از سر خودم و شوهرم بیرون ک ...

عزیزم من الان نزدیک هفته 15بارداری هستم و از دیروز دل درد و کمر درد شدید پریودی دارم، همش فک میکنم الانه که بریزه، فقط دارم استراحت میکنم، و توکل 

شما هم استرس از خودت دور کن و توکل داشته باش

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من يه چند روزي بود درگير واكسن دو ماهگي دخترم بو ...

سلام به همگی 

مامان سبحان جون 

یادمه گفته بودی بامیه برای لانه گزینی خوبه !

ممنون میشم بگی به چه صورت تو برنامه غذایی استفاده میکردی ؟

وچه روزایی قبل انتقال یا بعد ؟

سلام به همه خانمای عزیز تاپیک من تازه با این تاپیک آشنا شدم یکسال هست که دنبال درمان بارداری هستم لو ...

متاسفم عزیزم

منم بدبختانه لوله هام بستش

میکرو کردم.

انتقال اولمم منفی شد.

میترسم برا انتقال بعدی برم

آنا جون میگه ازمایشات ایمنی رو انجام بدم.بعد برم سراغ انتقال بعدی

حالا منتظرم ببینم شرایط چجور میشه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
دعاکنین که محتاج دعاتونم. بگین خدا دستمو بگیره اگرم نمیخواد بچه بده فکرشو از سر خودم و شوهرم بیرون ک ...

عزیزم منم دقیقا حالتهای پریودی داشتم 

هم کمر درد داشتم هم دل درد 

مخصوصا که لک لانه گزینی که دوستان میگفتن رو هم نداشتم یا سنگینی وحساس بودن سینه رو هم حس نمیکردم ولی کلا مثبت فکر میکردم تو ذهنم پروسه موفق درمان رو مرور میکردم که میام وبراتون تعریف میکنم یا کلا اتفاقهای من البعد رو با بچه ام تصور میکردم 

دقیقا درکتون میکنم آخرین بسته فریز یعنی چی انشااله وبه امید خدا به برکت این ماه شمام بار دارین

خدا به حق این روزهای خوب دل همه دوستان رو شاد کنه وانتقالیها همه مثبت بشن 🙏🙏🙏🙏 

عزیزم اینجا باید بتونی هر حرفی داری بزنی وگرنه که دیگه نمیشد خونه مون.....

عزیزم ما تو سختیا و شادیا کنار همیم پس هر چه میخواد دل تنگت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من الان نزدیک هفته 15بارداری هستم و از دیروز دل درد و کمر درد شدید پریودی دارم، همش فک میکنم ا ...

عزیزم استراحت کن اگه با استراحت کم نمیشه تماس بگیر شاید دارویی چیزی بده.....

یا پروژسترونتو اضافه میکنه یا ایزوکسوپارین میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه کلا اسپرمی تولید نمیشه یا به بلوغ نمیرسه حتی تو محیط آزمایشگاهی، فعلا راهکاری نداره اما رو ...

ممنون.آره درمانی نیومده براش متاسفانه.خدا خودش به دلشون صبر بده تو این همه مشکل ناباروری این قسمتشون بوده از بدشانسی.التماس دعا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ممنون.آره درمانی نیومده براش متاسفانه.خدا خودش به دلشون صبر بده تو این همه مشکل ناباروری این قسمتشون ...

عزیزم ایشالله معجزه خدا شامل حالتون میشه عزیزم.....