2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
عزیزم این آز رو کجا دادن؟ اگه مرکز ناباروری نبوده خیلی روش حساب نکنین.....

نه آزمایشگاهی بود که دکتر معرفی کرده بود 

با این آزمایش احتمال بارداری طبیعی دارم یا نه ؟

چون هر ماه با دارو فولیکول بالغ (17 میل ) دارم 

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر عارفی خودش آزمایشهای ایمنی انعقادی رو می نویسه و به دقت بررسی میکنه و در صورت نیاز دارو م ...

ممنون گلم از راهنماییت😘

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم شما آزمایش دادی؟

نه عزیزم الان روز ۱۵ هستم و همچنان بدون علامت فقط ساق پاهام خیلی درد میکنه دو روزه 

ازمایشم را برای روز ۱۷ برام نوشته دعا کنید مثبت بشه استرس بی علامت بودن دارم فک میکنم چیزی نیس اصلا نه ترشح دارم نه دلدرد و کمردرد نه هیچ نشونه دیگه ای کاملا عادی ام

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
خوب عزیزم مال منم از اولش پایین بود و غربالگری اول بازم گفت پایینه..... اما دومی گفت رفته بالا..... ...

عزیزم ببخشید ،،، شما خونریزیتون یا لکه بینیتون چه موقع قطع شد ؟ یادتونه ؟ و چند روز فاصله افتاد بین قطع لکه بینی کامل با شروع سلکسان ؟

تورک‌آنا ببخشید عزیزم یه سوال دیگه داشتم ،،، من الان بیشتر از ۱ ماهه سلکسان نمیزنم ،‌آسپرین ندارم ،،، چطوریه که خداروشکرتا الان اتفاقی نسفتاده ؟ یعنی بنظرت این عدم تزریق سلکسان توو دراز مدت اثرشو نشون میده فقط ؟ یا اصلا تاثیری نداره ؟

برا من که جواب داد شنیده بودم قطره ویتاگنوس fsh   رو میاره پایین البته من آزمایش دومی رو تو یک ...

عزیزم دو تا آز بهتره یه جا داده بشه که بشه مقایسه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آزمایشگاهی بود که دکتر معرفی کرده بود  با این آزمایش احتمال بارداری طبیعی دارم یا نه ؟ چون ...

عزیزم منم اینجوری زیادی سرم کلاه رفت.....

مام قبلا یه آزمایشگاه خیلی معتبر اما غیر ناباروری آز داده بودیم همه چی گل و بلبل بود خیلی بهتر از این آز همسرت تقریبا اکثرشون دوبرابر بودن......

اما بعد دو سال دنبال نخود سیاه رفتن تازه فهمیدیم گل و بلبل چیه......

مورفو بین صفر و یک، تحرک نزدیک صفر، تعداد زر حد زیر ده میلیون.....

عزیزم من نمیگم احتمال طبیعی نیست چون من با اسپرم خیلی خیلی ضعیف الان طبیعی باردار شدم اما خوب در حد معجزه بود.....

به نظرم حتما یه مرکز ناباروری دوباره تست بده چون ممکنه نشه رو طبیعی اصلا حساب کرد.....

اینطوری مثل من چشتو وا میکنی میبینی با داروهای تحریک تخمداتن فقط تخمکات هدر رفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آزمایشگاهی بود که دکتر معرفی کرده بود  با این آزمایش احتمال بارداری طبیعی دارم یا نه ؟ چون ...

عزیزم من بدون دارو هم فولیکول خوب داشتم.....

با زارو اکثرا دو تا فولی خوب داشتم اما همه هدر رفتن چون خانه از پای بست ویران بود اصلا اسپرم سالمی برا لقاح نمیتونست خودشو برسونه.....

عزیزم ببخشید ،،، شما خونریزیتون یا لکه بینیتون چه موقع قطع شد ؟ یادتونه ؟ و چند روز فاصله افتاد بین ...

عزیزم خوب من فکر کنم یه هفته قبل غربال اول دیگه لک بینیم قطع شده بود.....

وقتی رفتم غربال گفت جفت پایینه ولی دیگه هاتوم نداری.....

یکی دو هفته بعد غربال نوبت دکترم بود رفتم دیگه سلکسان رو شروع کرد یعنی تقریبا دو سه هفته بعد تموم شدن لک بینی مجدد سلکسانم شروع شد.....

تورک‌آنا ببخشید عزیزم یه سوال دیگه داشتم ،،، من الان بیشتر از ۱ ماهه سلکسان نمیزنم ،‌آسپرین ندارم ،، ...

به نظرم خوب یه مدتی به خاطر آثار تزریق قبلیه و یه مدتم به خاطر اینکه هنوز به اون غلظت بالا برنگشته مشکلی نیست.....

فکر کنم طولانی تر بشه میتونه مشکل ساز بشه.....

البته اگه کلا دیگه خونریزی قطع بشه.....

وگرنه با خونریزی خیلیا چندین ماه سلکسانشون قطع میشه......

ببین مثلا من دقیقا از بعد سونوی قلب تقریبا چند روز قطع و وصل شد و از هفته فکر کنم ۸ به بعد دیگه ملا قطع شد تا تقریبا ۱۳-۱۴ هفته.....

یعنی بیشتر از تو بدون سلکسان بودم.....