2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من يه چند روزي بود درگير واكسن دو ماهگي دخترم بو ...

عزیزم خدارو شکر ایشالله واکسن راحتی داشتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی متخصص نباشه مهم نیست؟؟ ی دکتر میشناسم.زنان.پوست .رژیمه. عمومیه     ایا قبوله ...

عزیزم والا اون زمان که من انجام دادم عمومی رو هم قبول داشتن اما اخیرا بعضی دوستان دادن دکتر عمومی نوشته ظاهرا آزمایشگاه قبول نکرده.....

بده متخصص زنان بنویسه.....

اینطوری خیالت راحتتره.....

یه دکتر زنان که سرش خلوتتر باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا اون زمان که من انجام دادم عمومی رو هم قبول داشتن اما اخیرا بعضی دوستان دادن دکتر عمومی نو ...

باشه چشم.

متخصص بهتره.خیالم راحتتره

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
عزیزم والا اون زمان که من انجام دادم عمومی رو هم قبول داشتن اما اخیرا بعضی دوستان دادن دکتر عمومی نو ...

آنا جان میگم

شما بعد دو انتقال رفتین این ازمایشات اینی انعقادی رو دادین؟؟

جوابش چی بود

دکتر چی گفت؟؟

دارو میدن؟چقدر  دارو خوردی.چقد بعدش رفتین واسه انتقال؟

الان نتیجه گرفتین؟؟؟

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
یاس یعنی عیبی نداره بلافاصله بعد هیسترو من قرص پرد بخورم؟ 

بنظرم به همه بعد از هیسترو دارو میده که توفاصله اون دوماه بعد از عمل، بخورن و بعد برن اقدام کنن یا وارد سیکل بشن. حالا میخوای مطمئن بشی سوالتو توتاپیک سقط مکرر بپرس اونجا بچه ها بیشتر اطلاعات دارن. چون همه مریضای دکتر رزاقین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اره دزفول سر همه دکترای زنان شلوغه متاسفانه 

شما از دزفولین عزیزم؟؟

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من يه چند روزي بود درگير واكسن دو ماهگي دخترم بو ...

سلام مامان سبحان جان. دخترگلت رو از طرف ما ببوس. واکسن دوماهگی خیلی سخته. منم یادمه سر واکسن پسرم دو شب منو مامانم نخوابیدیم! بچه ام همش تب داشت. من همش فکرمیکردم شما دوقلو بارداری!! الان دیدم گفتین دخترم! تعجب کردم! ان شالله خدا براتون حفظش کنه. تا یکسالگی کمی بچه داری سخته اما بعدش بهتر میشه. 

آنا جان میگم شما بعد دو انتقال رفتین این ازمایشات اینی انعقادی رو دادین؟؟ جوابش چی بود دکتر چی گف ...

عزیزم من بعد دو انتقال منفی دیگه دکترم با اصرار خودم همه رو نوشت.....

تازه معلوم شد هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی.....

دیگه این دو تا رو شدن برا آندومتریوزمم پیگیر شدم......

برا انعقادی طبق مشکلم ۳-۴ ماه قبل شروع سیکلم ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ تجویز شد بعد انتقالمم هر روز داروی ضد انعقاد سلکسان دور ناف داشتم تا چند روز قبل زایمانم.

برا ایمنیمم یه ماه قبل شروع سیکلم پردنیزولون شروع شد و دو سه روز قبل انتقال سرم آی وی آی جی داشتم و تا ماه ۶ بارداریم....

آندومتریوزمم که چند ماه قبل شروع سیکلم با لاپراهیستروسکوپی درمان شد.....

شکر خدا با همون انتقال دیگه مامان شدم......

الانم پرنسسم خانومیه واسه خودش.....

راستی من اینم بگم حدود 2 هفته پیش با دکتر نصر هم ویزیت شدم.  سونو شدم و بهم گفت کیستت اندومتریو ...

آزیتا جون ان شالله اینبار مامان میشین. ببخشید یه سوال دارم. دکتر نصر فقط سونوگرافی دارن یا متخصص زنان هستند؟!! من خیلی تعریفشونو تو تاپیک شنیدم. گفتم ببینم دقیقا تخصصشون چیه؟

سلام یاسی جان...خیلی خیلی ممنونم لطف کردید..حتما پیگیر میشم اما قبلش میخوام مجدد پرولاکتین تیروئید و ...

عزیزم آزمایش هورمونی آقایون این موارده:

LH. FSH. Prolactin. Free testosterone. SHBG. TSH. T4. T3. FT4

آزیتا جون ان شالله اینبار مامان میشین. ببخشید یه سوال دارم. دکتر نصر فقط سونوگرافی دارن یا متخصص زنا ...

سلام عزیزم ممنون
دکتر نصر متخصص زنان هستن. خیلی هم باشخصیت و خوش برخوردن . وقت زیادی برای مریض ها میذارن. همه چی رو کامل توضیح میدن حتی موقع سونو، از مانیتوری که روبروی مریض هست همه چی رو توضیح میدن. کلا اغلب کسایی که باهاشون ویزیت میشن تمایل دارن که ادامه بدن به خاطر اینکه اخلاق و رفتارشون جذب میکنه. ضمن این که ماماها همه ی اطلاعات شما رو میگیرن و به دقت وارد سیستم میکنن. و همه چی بررسی میشه
فقط از نظر من دو تا نکته ی منفی وجود داشت یکی اینکه ایشون اصلا قبول ندارن که مردها ممکنه مشکل داشته باشن. همسر من انقدر مشکلش حاد بود که ما چندین ماه اجازه ی میکرو نداشتیم . ولی دکتر نصر گفت مشکلی نیست
و مورد دیگه این که موارد ایمنی انعقادی رو بررسی نمیکنن خودتون باید به موازات با یه ایمنولوژیست ویزیت شین

خدایا شکررررررر
عزیزم من بعد دو انتقال منفی دیگه دکترم با اصرار خودم همه رو نوشت..... تازه معلوم شد هم مشکل ایمنی د ...

ان شاالله خدا براتون نگهش داره و سلامت باشه

کدوم دکتر رفتین شما.کدوم شهره؟؟

حالا من انجامشون بدم دکترم هواسش هست 

یا باید برم ی دکتر متخصص اینکار؟؟

سلام عزیزم ممنون دکتر نصر متخصص زنان هستن. خیلی هم باشخصیت و خوش برخوردن . وقت زیادی برای مریض ها می ...

ممنون از توضیحاتی که دادین.