2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم ...

خدا رو شکر ،مبارکه، به سلامتی عزیزم

التماس دعا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آنا خصوصی ت ر چک میکنی؟

عزیزم شرمنده.....

من آنلاین میشم اولویت اولم جواب مسیجهای تاپیکه چون عمومیه و میتونه سوال خیلیا باشه......

بعد سریع میرم سراغ خصوصیا.....

پیغامتو عزیزم جواب دادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شرمنده..... من آنلاین میشم اولویت اولم جواب مسیجهای تاپیکه چون عمومیه و میتونه سوال خیلیا باش ...

ممنونم ازت بابت وقتی که برام گذاشتی.خداخیرت بده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان

اونایی ک با میکرو جواب گرفتن.

میشه بگید چ کارهایی انجام دادید ک مثبت شده؟؟

واقعا تاثییر داشته؟

من اولین انتقالم منفی شد.

تجربه بدیه و خیلی اذیت شدم

اذیت بخاطر اینکه تا روز ۱۰ همه چیم خوب بود.

شب دهم ترشحات سیاه رنگ مضخرف امد سراغم.

من تا ۱۰ انتقال شیاف زدم.ترشحاتو ک دیدم.امپول زدم.سر ۳ روز رفع شد.

با دیدن این ترشحات بخیال خودم از بارداری بوده.

ازمایش دادم منفی بود.

البته روز ۱۰ آز دادم منفی بود

ترشحاتمم خوب شد باز  ۱۳ آز دادم منفی شد

بازم گفتم امیدمو از دست ندم.

موندم رو ۱۶ هم آز دادم بازم منفی شد.

بازم بگم شب ۱۶ باز ترشحات مضخرف سیاه رنگ امد سراغم.

دیگه با توجه ب منفی شدن.داروهامو قطع کردم.

تا دو روز ترشح سیاه داشتم.

دیروز با ورزش یکم بهتر شد

ولی بازم لخته های سیاه دارم

باز نظر خودم اینه ترشحات روز ۱۰ همون پریودیم بوده.چون سردیجات زیاد خورده بودم.ترشحاتم سیاه بوده.

۳ روز اول فقط فقط واسه دسشویی بلند شدم.

بقیه هم مطلق مطلق نبود.

ولی استراحتو داشتم.اصلا خودمو اذیت نمیکردم.

۳...۴ روز اولم روزی ۱لیوان نشاسته میخوردم.

روزی دو لیوان اب پرتقال طبیعی.

بقیه تغذیه هم عادی بوده.

گرمیجاتو رعایت میکردم.

ولی باز الان میگم نکنه چیزیو رعایت نکردم ک جواب نگرفتم؟؟؟؟

باز انگار قسمت این بوده انتقال اول جواب نگیرم.

ولی حسابی تو بلجکم خورد.

اینم بگم ۳ تا جنین ک کیفیت هاشونو بهم نگفتن برام انتقال دادن

و ۵ تای دیگه هم جنین فریز دارم.

هنوز تصمیم نگرفتم کی برم واسه انتقال

ببخشید دوستای عزیز.اگه طولانی شد

دلم واقعا گرفته

چ میشه کرد  

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
سلام دوستان اونایی ک با میکرو جواب گرفتن. میشه بگید چ کارهایی انجام دادید ک مثبت شده؟؟ واقع ...

عزیزم خوش اومدی من پیام دوستی میدادم میخواستم بگم بیا اینجا .اینجا خیلیا مثل خودت هستن. بهتر آرامش میگیری. انشاءالله که به زودی انتقال میدی و مثبت میشی 

عزیزم من صبر کردم تا وقت ویزیتم شد بعد مستقیما خانوم دکتر خودش گفت شروع کنم..... تو این فاصله مطمئن ...

همش نگران سلکسانم ،،‌ یعنی توو این ۱۰ روز اتفاقی نمیفته که اگه سلکسانو شروع نکنم ، نه ؟

سلام دوستان اونایی ک با میکرو جواب گرفتن. میشه بگید چ کارهایی انجام دادید ک مثبت شده؟؟ واقع ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم ایشالله به زودی برات جبران میشه.... 

اولا اینکه یه منفی تجربه کردی حتما پیگیر آزهای تکمیلی باش....

البته بگما معمولا دکترا به این زودی نمینویسن خودت باید سماجت به خرج بدی یا یه جوری خودت پیگیر انجامشون بشی.....

من خودم بعد دو تا منفی انجام دادم که کاش از همون اول انجام داده بودم و الکی دو تا منفی تو پروندم نمیرفت.....

چون معلوم شد هم مشکل انعقادی دارم هم ایمنی....

به عنوان کسی که این تجربه تلخ رو دو بار داشتم میدونم واقعا دردناکه.....

هزینه روحی و جسمی و مالی کم چیزی نیست.....

بعد انجام آزها طبعتونو شناسایی کن هم طبع خودت هم همسرت.....

اگه طبعت سرد بود باید سردی نخوری حتی بعد انتقال اگه طبعت گرمه بر اساس اون باید تغذیه تو منیج کنی و کورکورانه از تغذیه دیگران تبعیت نکنی....

مثلا اگه من مثل دیگران که بعد انتقال سردی میخورن سردی میخوردم شاید جواب نمیگرفتم.....

من تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدن و فقط گرمی خوردم غیر از قاعده آورا.....

تا اینکه وقتی به سه ماه رسیدم حس کردم دیگه طبعم داره به سمت گرمی میره از بعد اون اعتدال رو رعایت کردم.....

برا همسرتم باید طبعشو بدونی چون اگه طبعش گرم باشه و به گرمی ببندی رو کیفیت اسپرم تاثیر بد میذاره.....

من چون همسرم طبعش گرم بود اگه گرمی میخورد حتما سردیم میخورد که اعتدال برقرار بشه....

خلاصه یه سری چیزا رو باید با بررسی پیش بری.....

مثلا من نشاسته نخوردم چون هم طبعم سرده هم مستعد یبوستم و نشاسته برا هر زو بده.....

یا مثلا خیلیا شیر سویا میخورن من نخوردم چون کم کاری تیروئید و آندومتریوز دارم و برا هیچ کدوم خوب نیست.....

پس میبینی دلیل نمیشه یه کاری من کردم دیگری هم انجام بده جواب میگیره هر کسی باید با شرایط خودش بسنجه.....

اگه بتونی یه هیسترو هم داشته باشی خوبه از سلامت کامل رحمتم مطمئن میشی....

بازم چیزی به ذهنم برسه در خدمتتم....

هر سوالی داشتی هر چند به نظرت بی اهمیت یا مسخره اومد بپرس چون ممکنه یکی یه تجربه مشابه داشته باشه و جواب سوالت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همش نگران سلکسانم ،،‌ یعنی توو این ۱۰ روز اتفاقی نمیفته که اگه سلکسانو شروع نکنم ، نه ؟

نه نگران نباش.....

فقط آب زیاد بخور....

رفتی دکتر بهتر میتونه طبق شرایطت تصمیم بگیره....

عزیزم حتما پیگیر باشین. همسر منم پرولاکتینش 23 بود با خوردن اولین داستینکس خدا میدونه تاثیر مثبت محس ...

سلام یاسی جان...خیلی خیلی ممنونم لطف کردید..حتما پیگیر میشم اما قبلش میخوام مجدد پرولاکتین تیروئید و هورمونی ها رو بگم پزشک عمومی بنویسن و انجام بشه و بعد با اورولوگ و متخصص غدد ویزیت بشن..به هرحال سلامتی در اولویته اما نمیدونم چرا اهمال میکنن متاسفانه..

☆ فقط اگه ممکنه میشه لطف کنید و بگید چه ایتم های دیگه ای واسه همسرتون چک شد؟؟تستسترون و فیری تستسترون دقیقا نمیدونم علامت اختصاریش رو؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام.کسی از روش prp برای انتقال جنین استفاده کرده؟ و اینکه نتیجه گرفته یا نه؟سرم ivig هم شنیدم برای کسایی ک سیستم ایمنی بدنشون بالا هست تزریق میکنن اگر تجربه ایی دارین ممنون میشم بگین