2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست

خانما میشه کمک کنید خیلی نگرانم . من چند روز پیش حرکات جنین رو بخوبی حس میکردم و زیاد و شدید بود به علت سرماخوردگی رفتم دکتر شربت دیفن داد سه قاشق کلا تو دو  روز خوردم.  الان سه روزه حرکاتش رو کم و به فاصله حس میکنم ۲۴ هفته هستم شوهرم راضی نیست برم سونو نمیدونم چکار کنم نگرانم . به نظرتو جنین جابه جا میشه حرکاتش تغییر میکنه ؟ چون الان سمت چپ حسش میکنم قبلش راست بود ‌. به نطرتون میشه علت کند شدنش دیفن باشه که خوردم تو رو خدا کمک کنید شما همیشه هر دیقه حرکت داره ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه کمک کنید خیلی نگرانم . من چند روز پیش حرکات جنین رو بخوبی حس میکردم و زیاد و شدید بود به ...

عزیزم نگران نباش

ی چیز شیرین بخور نیم ساعت بعد ب پهلوی چپ دراز بکش اگه حرکت کرد نگران نشو

اما سعی کن مایعات زیاد بخوری

خانما میشه کمک کنید خیلی نگرانم . من چند روز پیش حرکات جنین رو بخوبی حس میکردم و زیاد و شدید بود به ...

عاطی جون یه چیز شیرین مثل چندتا خرما بخور و به پهلو دراز بکش اگه حرکاتشو هرچند جزئی احساس کردی بدون که هیچ مشکلی نیست. مراقب خودت باش کمتر سرمانخوری. سوپ مرغ درست کن و بخور ان شالله زودتر خوب میشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم حرکت داره ولی به فاصله و کم

خوب پس نگران چی هستی؟ همین که حرکات داشته باشه کافیه. خوب نی نی شاید میخوابه. شبها که شما خوابی بیدار میشه و تکون میخوره. حالا سونو هم نرفتی، میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه بری درمانگاه زنان یا مرکز بهداشت و با سونیکت صدای قلب نازنینشو بشنوی تا خیالت راحت بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

وای آتی عزیزم. مامان مهربون واقعا حق داری استرس داشته باشی، من که این دوران نداشتم ولی خوندم مثلا کسانی که آمپول میزنن برای ریه تا چند روز حرکت نی نی هاشون کند کند ميشد، چون نی نی ها می خوابن،   حالا این شربت که خوردی واقعا خواب آوره ما آدم بزرگ ها وقتی می خوریم گیج خواب ميشيم چه برسه به نی نی گوگول مگول شما پس تا می تونی مایعات بخور دفع شه. تروخدا سرما نخور، چیزی نیست بهت قول ميدم عزیزم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
وای آتی عزیزم. مامان مهربون واقعا حق داری استرس داشته باشی، من که این دوران نداشتم ولی خوندم مثلا کس ...

قربونت عزیزم واقعا این دوران از اول تا وقتی به دنیا میان سختی و استرس های خودش رو داره . اره دیگه حتما مواظبم . یعنی دارو خواب اور بوده تاثیر داره رو جنین ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ازیتا جون به سلامتی عزیزم ان شاء ا... این تلاش اخره و این سری مامانی اصولا همزمان با شروع داروها ...

قربونت برم عزیزم ممنون . با دعای شما دوستان

بهم آسپرین نداد و البته حرفی هم نزد که بهش بگم من خودم نان استاپ اسپرین می خورم و قطع نکردم تو این یکسال 

سلکسان رو برام 6000 نوشت و گفت با توجه به ازمایشهات 6000 لازم داری. ولی گفت یه روز درمیون بزن. میگم شاید تا قبل انتقال رو گفته یه روز درمیون؟
پس این که از حالا بزنم مشکلی برای سیکل پانکچرم پیش نمیاد؟

داروهام لاله جون سری قبل روزی 4تا مریونال داشتم. مهارکننده هم ستروتاید
این سری روزی 3 تا مریونال بعلاوه سینال اف. و همون ستروتاید
من دکتر قبلیم یادمه خیلی تاکید داشت که حتما گونال اف پیدا کنم و سینال نگیرم ولی این همون سینال رو نوشت. شاید با توجه به این که گیر میاد نوشته نمیدونم
ستروتاید هم گفت 4شنبه صبح بزن. در صورتی که 4شنبه میشه روز هشتمم. من چهارشنبه پیش پریودم شروع شد. دیر نیست؟
همون 4شنبه عصر هم نوبت بعدیم هست برای سونو

خدایا شکررررررر
قربونت عزیزم واقعا این دوران از اول تا وقتی به دنیا میان سختی و استرس های خودش رو داره . اره دیگه حت ...

آره حتما تاثیر داشته ديگه. وارد خونت شده ديگه. حالا انا جون و لاله جون میان بیشتر راهنمایی می کنند 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

راستی من اینم بگم حدود 2 هفته پیش با دکتر نصر هم ویزیت شدم.
 سونو شدم و بهم گفت کیستت اندومتریوز نیست. گفت همون 2سال پیش هم مطمئنا اشتباه تشخیص دادن چون اندومتریوز خودبه خود از بین نمی ره و اتفاقا رشد هم میکنه . و چک کرد و گفت اصلا هم چسبندگی نداری. گفت به نظر میاد کیست تخمدانت درموئید باشه. از یه لحاظ خوشحال شدم که اندومتریوز ندارم ولی از یه نظر اصلا کیست درموئید برای تخمدان نشنیده بودم نگران شدم این دیگه چی بود!
البته پریروز که مطب دکتر عارفی بودم گفتم کیست درموئید دارم (البته نگفتم پیش نصر رفتما)  گفت اگه فقط اون کیسته اشکالی نداره. یعنی برای میکرو مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خدایا شکررررررر

سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم و ني ني مون دنيا اوند سزارين كردم ارزو كردم روزي همه خانمهاي منتظر باشه ديروز خيلي درد داشتم درد سزارين وحشتناكه و توي اتاق عمل مثل بيد ميلرزيدم كلي التماس دكتر بيهوشي كردم منو كامل بيهوش كن به سختي قبول كرد هنوز باورم نميشه بعد ده سال خدا معجزه كرد و منم مادر شدم امروز ميكفتم نكنه خواب باشه خدايا ممنونم كه باوجود كوتاهي سرويكس ديابت باردا ي تپش قلب خونريزي اوايل بارداري و رحم عمل شده ام كه سپتوم داشت كمك كردي تا اخرش طي بشه اين دوران زبونم ناتوانه الهي روزي تك تك تون باشه الهي الهي امين ممنونم اناجان بخاطر راهنماييها و كمكهاي بي دريغت🙏🏻❤️❤️❤️