2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم ...

مینو جان تبریک میگم ان شاءالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه خیلی خوشحال شدم فارغ شدی آخه ازت خبری نبود

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم ...

آخی عزیزم. مبارکت باشه. اتفاقا خیلی تو فکرت بودم. گفتم کاش خبری از خودش بده. دیگه دوران بد تموم شد. از حالا به خوشی و سلامتی بگذرون

مبارک باشهههههه.چشمتون روشن.نامدارباشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

چرا امروز همه خوابن؟ بیدارشین دیگه😎

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

ممنونم دوستاي خوبم از دعاهاي پرمهرتون انشالله براي تك تك تون اين روزها پيش مياد به زودي زود فقط دعاگوي همتون هستم باز هم ميام سوالي بود در خدمتم بااجازه اناجان 🙏🏻

آنای عزیز ،،، من ااان سلکسان تزریق نمیکنم ،، و از صبح خونریزی و لکه بینی هم ندارم ،، بنظرت چند روز ص ...

عزیزم من صبر کردم تا وقت ویزیتم شد بعد مستقیما خانوم دکتر خودش گفت شروع کنم.....

تو این فاصله مطمئن میشی شرایطت استیبل شده بعد اگه دکترت صلاح دونست شروع میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان  در رابطه با مثبت شدن بی بی چک بعد یک تا چند ساعت چیه؟

والا من چون خیلی با بی بی سرو کار نداشتم و ازش بدم میومد همچین مواردیو تجربه نکردم.....

اما چون همچین چیزی دیدی شانست بالاتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آیا منفی محسوب میشه؟ خط دوم بعضی در حد هاله ست.بعضی در حدیه خط کمرنگ

تنها راهش آز دادنه!!!!!

تا مطمئن بشی!!!!!!

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی، قدم دار باشه و نامدار، زیر سایه پدر و مادر به امید خدا 

خانما میشه کمک کنید خیلی نگرانم . من چند روز پیش حرکات جنین رو بخوبی حس میکردم و زیاد و شدید بود به ...

عزیزم دیگه دیفین نخور چون خواب آورم هست بعید نیست کم تحرکیش از اونم باشه تغییر پوزیشنم بی تاثیر نیست.....

نگران وروجکت نباش من این دفعه به لطف دکترای اورژانس تو عید تقریبا نصف شربت دیفین خوردم تا اینکه دکترم گفت دیگه دیفین نخور و به جاش پروسپان بخور.....

میبینی وروجکمم سر و مر و گندست.....

قربونت عزیزم واقعا این دوران از اول تا وقتی به دنیا میان سختی و استرس های خودش رو داره . اره دیگه حت ...

عزیزم کجاشو دیدی بذار به دنیا بیاد استرس بیشتر میشه.....

بعدا میگی اون تو بود بهتر بود استرسش کمتر بود.....

آنا لطفا خصوصی ت رچک میکنی؟ 

عزیزم خدایا شکرتتتتتتتتت......

چه قدر خوشحال میشم دوستان بیان و از این لحظات ناب و شیرینشون بگن......

ایشالله شاهد بزرگ شدن و موفقیتا و شادیاش باشین.....

التماس دعا دارم برا تک تم دویتای منتطر و مامانای نی نی دارمون و به سلامتی زمین گذاشتن بارشون.....

برا منم دعا کن این شیطونکم صحیح و سالم به جمعمون اضافه بشه.....

خیلی خیلی خیلی خوشحالم کردی عزیزم.....

همیشه شاد باشی در کنار عزیزات و دردونت و همسرت.....