2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دگزا کورتونه یه مقدار باعث افزایش فشار خون میشه شاید کمک میکنه به خونرسانی به رحم

آها. جالبه. کاش جواب بگیرم با این دارو ها. دوماه هم بهم ویتا گنوس داد، تا مرداد. ميگم لاله جان اگر برای رحمم مشکلی پیش اومده پس نباید توی پانکچر به حد نرمال می رسید؟ آخه برای پانکچر اندمتر م هشت و سه خطی شده بود. ميگم به نظر شما سر از خود آسپرین بخورم؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام دوستان خوبید همگی؟

من دوباره با دکتر عارفی وارد سیکل شدم و از امروز داروهام شروع میشه. سیکلم کوتاه هست و قراره برام فرش انتقال بده.
داروهام روزی 3تا مریونال هست و 24 واحد سینال اف
 برام سلکسان رو 6000 کرد. دفعات قبلی 4000 می زدم. فقط این که تو دفترچه ننوشته از کی شروع کنم ولی یادمه گفت از روز 3 پری
ولی خودم فکر میکنم روز 3 زود باشه برای سلکسان. کسی نمیدونه برای سیکل میکروی فرش، سلکسان از چه روزی باید زد؟
دکتر عارفی خیلی امسال وقت بیشتری میذاره برای مریض ها خداروشکر
ولی من جزو آخرین ها بودم گفت برو داروها رو از پایین بگیر بیا که توضیح بدم. که انقدر داروخانه شلوغ بود همه هم تائیدیه میخواستن حدود یکساعت و نیم معطلی داشتیم که همه رفته بودن. تا یکشنبه هم مطب تعطیله.نشد سوالهامو بپرسم
به جز این یه استرس دیگه هم گرفتم که فکرمیکنم انتقالم بیفته تو تعطیلیهای وسط خرداد و دکترم نباشه. از دیروز بهش فکر میکنم استرس میگیرم

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها من یادم رفت غروب بگم یه چیزی رو امروز از ازمایشگاه تماس گرفتن گفتن ازمایش شما اماده اس ...

سلام لاله جون
خیلی اتفاقی این پستت رو دیدم چون خیلی وقته نبودم و نخوندم ببینم چه خبره
چقدر خوشحالم غربالگریت خوب بوده. انشالله تا آخرین مرحله به خوبی و سلامتی بگذره برات :*

خدایا شکررررررر

سلام بچه ها من میخوام ویتامین ای و دی و امگا3 و فولیک اسید و اینا رو از هر کدوم چند بسته بخرم داشته باشم.قیمت آزاد با قیمت دفترچه فرقی میکنه یا کلا آزاده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام ب همگی

ی سوال داشتم

آنا جان و بقیه میشه راهنماییم کنید.

من امروز روز۱۴انتقالم هست بی بی چک زدم اولی صبح بود ک مثبت شد اما خطش خیلی کمرنگ بود

دومی رو ک بعدازظهر زدم منفی شد

بنظرتون کدومش رو اعتماد کنم؟؟؟

آها. جالبه. کاش جواب بگیرم با این دارو ها. دوماه هم بهم ویتا گنوس داد، تا مرداد. ميگم لاله جان اگر ب ...

نمیدونستم تو پانکچر ضخامت خوب داشتی
خیلی خوبه که
پس ان شاء ا... سیکل نچرال برات جواب میده

نه عزیزم سر خود نخور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان خوبید همگی؟ من دوباره با دکتر عارفی وارد سیکل شدم و از امروز داروهام شروع میشه. سیکلم ک ...

ازیتا جون به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... این تلاش اخره و این سری مامانی

اصولا همزمان با شروع داروها اسپرین شروع میشه و بعد از انتقال سلکسان
اما اگه بهت اسپرین نداده شاید برای همین زودتر سلکسان رو شروع کرده

فقط در مورد داروهات ، سری های قبل چه دارویی داشتی؟
الان ویزیت بعدیت کی میشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون خیلی اتفاقی این پستت رو دیدم چون خیلی وقته نبودم و نخوندم ببینم چه خبره چقدر خوشحالم ...

ممنون عزیز دلم
ان شاء ا... به زودی زود خودت میای خبر سلامتی نی نی و دست و پاهای کوچولویی که تو سونو دیدی رو میدی

سلام بچه ها من میخوام ویتامین ای و دی و امگا3 و فولیک اسید و اینا رو از هر کدوم چند بسته بخرم داشته ...

امگا رو نمیدونم اما بقیه با بیمه یه تخفیفی داره
اما فکر کنم با همون هزینه ی ویزیت یکی میشه
یعنی اگه بخوای ویزیت بشی و مثلا 40 تومن بدی تا دکتر برات اینا رو بنویسه ارزش نداره

سلام ب همگی ی سوال داشتم آنا جان و بقیه میشه راهنماییم کنید. من امروز روز۱۴انتقالم هست بی بی چک ز ...

بعد از ظهر غلظت بتا تو ادرارت کم بوده عزیزم
درستش اینه با ادرار صبح چک بشه
ان شاء ا... مثبته
بی بی الکی مثبت نمیشه
فردا برو حتما آز بده گلم

خب پس حواست باشه که دیگه به هیچ وجه نزنی امپول سینال رو سینال ایرانیه و کیفیت پایینی داره سعی کن ا ...

اافاقا داروخانه اشتباهی گونال داد ولی گفتن برو پس بده. حتنا به دکترم میگم. فقط اینکه دلم میخواد بدونم ممکن تعداد تخمک ها بیشتر بشه با داروی بهتر؟ یعنی میتونم پانکچر بشم و آی وی اف یا میکرو کنم؟

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم