2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
الهی آمین نداجون میشه پایان اذیت هام بشه  دعاکن دوست مهربونم بگو خدا اگه صلاحم نیست بچه ...

ان شاءالله به امید خدا به مصلحت خدا مامان میشی غصه نخور دوستم 

منم یه دونه جنین دارم خدا خودش بهمون نگاه کنه از آذر پارسال که دکتر بهم گفت آی وی اف یه شب کامل نخوابیدم عین جغد شدم شبا به فاصله کوتاه بیدار میشم و خوابم نمیبره

خدایا شکرت😙
من ترجیح میدم سرکلژ بشم تا استراحت کنم ،‌ یعنی بنظرت سرکلاژ ضرر داره ؟خودم میتونم از دکتر بخام برام ...

سلام 

عزیزم من برای دخترم طول سرویکسم ۲۸ بود سرکلاژ کردم. عمل راحتیه بعدش هم با خیال راحت به کارام میرسیدم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد. ولی ایشالا شما نیاز پیدا نمیکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله به امید خدا به مصلحت خدا مامان میشی غصه نخور دوستم  منم یه دونه جنین دارم خدا خودش ...

عزیزم میدونم. درکت میکنم. انشاءالله که تو دولت دوتا میشن دوقلوی نازی که من قبل از این ناباروری هم آرزوم بود  

سلام، ظهر بخیر دوستان در مورد قرص دگزا متا زون چی می دونيد؟ دکتر بهم گفت مرداد سیکل طبیعی می برم جلو و بهم گفت دگزا بخور روز ده بیا. ميدونید چرا؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
اصلا خنگول نیستی گلم ما هم نمیدونستیم یه دکتر اشنا داشتیم بهمون گفت حتی گفتیم هزینه عمل رو میدیم ...

شما هم بیمارستان طالقانی انجام دادی ؟؟؟ ببخشید من چون تازه اومدم تو گروه شرایط بچه هارو نمیدونم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستان آزمايش tsh كه ميگن تيروييد و نشون ميده واسه من عددش زياده ؟؟  هر كسي ميدونه لطفا منو را ...

برنجک نرماله اما برای بارداری باید زیر 2و نیم باشه . حتما دکتر غدد برو 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نه دکتر بهم نداده فقط قرص هیوتکس داده  که اونم نمیخورم بخاطر ضررش

مگه میشه؟
نکنه میکرو نبودین و طبیعی باردار شدین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چرا عزیزم دارم فرای سه روز دیگه ولی همش میترسم پریود شم. من از بی علایمی نمیترسیدم اما علایمات قبل ...

عزیزم علائم پریود رو هم خیلی ها دارن
منم دقیقا روز 26 اسفند نوبت پریودم بود، همیشه از دو سه روز قبلش دو طرف لگنم درد میگیره و سخته خوابیدن روش برام
این سری هم دقیقا همین جوری بودم
پس نگران نباش و فقط به چیزای خوب فکر کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نوشته  Comment: detailed fetal anatomic check up at 18 weeks is recommended cervical length (3 ...

عزیزم نگفته نارسایی داری که
گفته بین هفته 16 تا 22 به صورت واژینال طول سرویکس چک بشه به منظور ارزیابی نارسایی دهانه رحم
یعنی چک بشه اگه مشکلی داشت برات سرکلاژ کنن

دوستان اللن که جفت مارژینال دارم بنظرتون میتونم در حد یه مو کوتاه کردن و ابرو برداشتن برم آرایشگاه ب ...

نباید خیلی معطق بشی
در حدی که بری انجام بدی و بیای اشکال نداره
هر چند بهتره فعلا چون لک دیدی نری

سلام، ظهر بخیر دوستان در مورد قرص دگزا متا زون چی می دونيد؟ دکتر بهم گفت مرداد سیکل طبیعی می برم جلو ...

دگزا کورتونه
یه مقدار باعث افزایش فشار خون میشه
شاید کمک میکنه به خونرسانی به رحم

شما هم بیمارستان طالقانی انجام دادی ؟؟؟ ببخشید من چون تازه اومدم تو گروه شرایط بچه هارو نمیدونم  ...

چی رو عزیزم؟
اگه منظورت میکرو هست نه من شمالم و همین جا میکرو شدم