2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من امروز ۱۱ روزه که از انتقالم میگذره ۲ تا جنین ۳ و نیم روزه  اما اصلا هیچ حسی ند ...

سلام عزیزم.منم روز۱۲انتقالم هست و مثل شما هستم بدون هیچ دردی

فقط روزی ک قراربود پریودبشم علایم پریودی رو داشتم اما خوب شدم

اصلا استرس نداشته باش

همه چیز رو بخدابسپار

سلام.ببخشید خانمها ازبین مراکزناباروری  صارم و ابن سینا کدوم برای میکرو بهتره؟ صارم پرونده دار ...

عزیزم بستگی به علت تجویزش داره.....

مثلا من میگم کاش همون اول کار لاپرا کرده بودن و زودتر از دردهای پریودم راحت شده بود.....

چون آندومتریوز داشتم و تازه بعد دو تا منفی درمانش کردم.....

منم عکد و سونوهان چیزیو تشون نمیداد اما لگنم درگیر آندومتریوز بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میشه بگید حرکات نی نی رو چطور حس میکنید همش یه سمته یا دو طرف ضربه میزنه ؟ چه وقتایی حرکاتش ب ...

عزیزم بستگی به وروجکت داره.....

دختر من که فقط بالا پایین میپرید.....

شیطون بلا بودنش از همون موقع معلوم بود.....

همه معمولا وقتی بتامتازون میزنن وروجکشون میخوابه چند روزی دختر من با بتامتازونم از رو نرفت.....

همش در تلاش بود.....

اما خوب خیلیارو دیدم دردونشون از فرصت اون تو بودن برا استراحت و تنبلی استفاده میکنه.....

پس نمیشه مقایسه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  آنا جون ما لازمه برا تشکیل پرونده الان بریم مرکز بهداشت که تحت نظر اونا باشیم ؟ یا لازم ...

نه عزیزم حتما نیاز نیست.....

میتونیم بری.....

الان که بهتره استراحت کنی اما بعدش دیدی شرایطت استیبل شد میتونی هر ماه که ویزیت داری وسطای سیکلم بهداشت بری.....

اما در کل اگه زیر نظر دکتر باشی نیاز نیست.....

فقط همون یک روز درد داشتم بعدش خوب شد همش میگم نکنه لانه گزینی نکرده خیلی نگرانم

گلم باور کن نه علامت داشتن نه نداشتن نشونه بارداری نیست، اگه یکی کمر درد یا... داره مطمین باش از عوارض داروها هاست 

من خودم دل درد و کمر درد و حس پری داشتم که بعدش افتادم به خونریزی و منغی شد ای وی اف، 

عزیزم ممکنه از آسپرین باشه چون معمولا برا کسایی که مشکل معده دارن خوب نیست.... مکمل چی داری؟

سلام عزیزم خوبی اناجون 

مهربونم مشکل معده نداشتم واینکه من اسپرین قبلا هم تو ای یو آی خوردم اینجوری نشدم. داروهام که اسپرین و شیاف فرتیژست که از روز پانکچر استفاده میکنم بعداز انتقال آمپول انوکسان اضافه شد. مکمل قرص اسید فولیک و ویتامین e 

ممنونم که وقت میزاری دوست خوبم. امروزم زنگ زدم کلنیک گفتن دایمتیکن و رانیتیدین بخور اگه بهتر نشدی بیا 

سلام عزیزم.منم روز۱۲انتقالم هست و مثل شما هستم بدون هیچ دردی فقط روزی ک قراربود پریودبشم علایم پریو ...

سلام عزیزم خوبی کی انشاءالله میری آزمایش امیدوارم که هرس تامون مثبت بشیم الهی آمین 

عزیزم بستگی به علت تجویزش داره..... مثلا من میگم کاش همون اول کار لاپرا کرده بودن و زودتر از دردهای ...

بس اینطور که معلومه منم باید برم 😔

شما کجا لاپرا کردی عزیزم؟پیش کدوم دکتر؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بله عزیزم من به جای انا جون جواب دادم 😜😜😜😜 من با اینکه 5 شنبه 3 ماهم تموم میشه اما دکترم گفت یه ...

ممنونم لاله جون.😘😍

ولی خداییش آدم دلش میگیره اگه روزه نگیره😐

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

لاله 

میبینی باچه اعتماد به نفسی دارم میرم جلو😂😂😂😂😂😂 

نه به باره نه به داره😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😀 دارم از روزه گرفتن ونگرفتن میپرسم😅😅😅😅

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.