2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048041 بازدید | 684638 پست
سلام انا جون.بنظرتون برنامه غذاییمون رو چی بذاریم؟که برا شوهرم پروتیین کمتر و ویتامین بیشتر باشه خو ...

عزیزم نمیشه گفت هر کسی چی بخوره چون تغذیه فقط یه قانون داره اونم اینکه مناسب طبع و شرایط هر فرد باشه.....

پس طبعتون رو شناسایی کنین و ببینین چیا براتون خوبه چیا بد و طبق اون برا خودتون یه رژیم خاص خودتون تعریف کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تا حالا رحم و لوله ها رو چک کردن؟ با هیسترو؟ عدد ذخیره ات چند بوده؟ ازمایش های ایمنی و انعقاد ...

سلام .ممنونم ببخشید من دیر جواب دادم نت نداشتم.

اره هیسترو شدم .

آزمایشات رو فرستادم برا آنا جان .

سردر نمیارم چی بودن.

سرم آی وی آی جی رو بهم زدن شب قبل ازعمل سه تا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیشه گفت هر کسی چی بخوره چون تغذیه فقط یه قانون داره اونم اینکه مناسب طبع و شرایط هر فرد باشه ...

Okممنونم ازت عزیزم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
لاله جون من ام آر آی که انجام دادم کیست اندومتریا 1 سانتی داشتم دکتر گفت به خاطر این کیست هست که تو ...

عزیزم اگه کیست مقدار زیادی از تخمدان رو اشغال کنه بله باعث میشه تخمک کم تولید بشه
اصولا تو این شرایط ، یه دوره ی دو ماهه یا سه ماهه اول با داروهایی مثل دکا یا دیفرلین و.... تخمک گذاری و سیکل ماهانه کنسل میشه تا شدت اندو کم بشه بعدا سیکل پانکچر رو شروع میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حتما میرم دکتر ریه و اسکن میگیرم‌.ولی واقعا هنوز خیلی فکر میکنم به رحمم‌.به نظر نرمال نبود.شماکه بار ...

عزیزم من هنوز ابتدای بارداری هستم و در مورد شکل شکم نمیتونم اصلا نظر بدم
تو این مورد بقیه بچه ها بهتر میتونن کمک کنن

هیسترو کجا شدین ؟ به نظرم گفتین هیسترو شدین و گفتن مشکلی نبوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من یکی از فاکتورهای انعقایم در حد مشکوک بود.آنتی بتا 2 گلو پروتئین.آ اس آ میخورم و روزی یه ...

همین اسپرین و داروهای مشابه هپارین تجویز میشه

سلام دوستان من دونا هستم ۳۳ سالمِ و تقریبا چهارسال ناباروریم همسرم دو  سال پیش واریکوسل عمل کرد ...

عزیزم خوش اومدی
همسرتون تو مرکز ناباروری آز دادن؟ اگه تو مرکز ندادن حتما تو مرکز اسپرموگرام رو تکرار کنن تا از شرایط اسپرم مطمئن بشین
ان شاء ا... با ای یو ای نتیجه میگیرین

سلام دوستان.کسی از شما بوده که با tsh=3.5 قبل از انتقال براش لووتیروکسین شروع کنن؟ راستش من دو ماه ...

مال من میکروی قبلم 3 و خورده ای بود برام یه روز در میون یک چهارم لوو تجویز شد

آخی! چقدر سخت! منم تو این شرایط بودم. ان شالله بزودی از استراحت مطلق دربیای. البته داشتن نی نی سالم ...

آره سخت بود ،، ولی عادت کردم ،،، دورن خانوادم ازم ،،، دلم نمیاد بهشون زحمت بدم ، همسرم کارای خونه رو میکنه و غذا میپزه ،،، مرسی عزیزم بابت دلداریت ،،خود هونه مپندن سخت بود ولی دیگه عادت کردم 

انشالا که تلاشها و زحمتهای هیچ کسی به باد نره و نتیجه خوبب آخرش بگیره

مال من میکروی قبلم 3 و خورده ای بود برام یه روز در میون یک چهارم لوو تجویز شد

سلام لاله  و اناجون من امروز ۷ روزه که از  انتقالم میگذره  ۳ روزه که خیلی معده م درده و دهنم تلخه آب دهنم زیاده. داروهام شیاف فرتیژیست آمپول انوکسان و ا اس ا   میتونه از داروهام باشه و چی بخورم که بهتر بشم. ممنونم از لطفتون گلم 

سلام.ببخشید خانمها ازبین مراکزناباروری  صارم و ابن سینا کدوم برای میکرو بهتره؟

صارم پرونده دارم .منتها حالا که میخام برم سیکل میکرو ،دکترم میگه باید قبلش لاپراسکوپی بشی.درحالی که من عکس رنگیم مشکلی نداشته و سونو هم چیزی نشون نداده! ولی میگن باید لاپرا بشی که فقط هزینه عملش ۸ تومنه.میخاستم بدونم کسی از شماها لاپرا انجام داده؟ایا واقعا لازمه؟یا اینا فقط میخان پول بکنن ازم.اگه اینطوره که برم ابن سینا.

اگه مرکز دیگه ای به جز این دوتا میشناسید که کارش خوبه لطف کنید به منم معرفی کنید.ممنون❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

خاستم برم دکتر نصر که وقت دادن واسه اخر شهریور.خیلی دیره تااون موقع نمیتونم صبر کنم.از ابن سینا هم تلفنی وقت گرفتم.واسه ۲ خرداد.حالا دودلم کلا که برم یا نه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آخه یکی از آشناهامون پیشش نتیجه گرفته بود خبلی تعریف میکرد ازش.انیس نانکلی ویزیتش چنده؟آشنامون گفتش ...

قبلا که با دفترچه تامین اجتماعی 22 میگرفت. اما الان رو نمیدونم. دوسال پیش میرفتم. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خاستم برم دکتر نصر که وقت دادن واسه اخر شهریور.خیلی دیره تااون موقع نمیتونم صبر کنم.از ابن سینا هم ت ...

عزیزم من خیلی تحقیق کردم یبارم خودم رفتم صارم.بنظرم یا برو رویان یا ابن سینا چون صارم فقط پول میگیرن از آدم البته اینو طبق تحقیقاتم میگم وگرنه من فقط یبار رفتم ولی اصلا خوشم نیومد.رویان هم ارزونتره هم کارشون خوبه ولی بهترین دکترا تو ابن سینا هستن بیشترشون.حالا خودت باز تحقیق بکن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین