2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
لاله جون گفت پردنیزولون حتما مصرف کن ولی سرم رو گفت بر حسب نیاز

در مورد اون یکی دکتر منظورم بود که گفت چون مشکل انعقادی داری نباید پرد مصرف کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام  آنا  روزه داری تو سه ماهه اول بارداری ،مشکل بر مادر وجنین ایجاد میکنه؟

بله عزیزم
من به جای انا جون جواب دادم 😜😜😜😜
من با اینکه 5 شنبه 3 ماهم تموم میشه اما دکترم گفت یه دونه هم حق نداری بگیری
حالا سه ماهه اول که خیلی مهم تره و کلا روزه ممنوعه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من امروز ۱۱ روزه که از انتقالم میگذره ۲ تا جنین ۳ و نیم روزه 

اما اصلا هیچ حسی ندارم هیچ نشونه و علایمی نیس فقط روز ۷ فوق العاده کمر درد و دل درد داشتم و فقط همون یک روز بود از صبح تا شب و از فرداش دوباره همه چیز عادی شد من استرس گرفتم اخه نه دردی دارم نه لکه بینی هیچی نیس احساس میکنم  حتما نشده که هیچ حسی ندارم اخه هر چی میخونم اکثرا دردای پریود و کمر درد داشتن من اصلا انگار نه انگار خیلی عادی ام کسی اینطوری بوده و بعدش مثبت بشه؟ امکانش هست؟

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام دوستان من امروز ۱۱ روزه که از انتقالم میگذره ۲ تا جنین ۳ و نیم روزه  اما اصلا هیچ حسی ند ...

عزیزم بخدا حرف دل منو زدی منم همینجورم با ی فرق کوچک شما روز ۷دلدرد و کمردرد شدین اما من از روز ۵ معده درد دارم. همه ی بچه ها ک مثبت شدن درد پریودی داشتن. منم هیچ حسی ندارم اما من عقبترم امروز ۹ روزه 

خوب خداراشکر عزیزم که خوبی مگه سرکار نیستی. ؟مطلق یعنی برای دستشویی فقط بلند میشی؟ الهی به حق این ما ...

ممنون عزیزم،نه یکی دو روز رفتم ولی دیدم لکه بینی دارم، زنگ زدم گفتن استراحت کن،منم مرخصی گرفتم ،چاره ای نبود...

الهی امین،با دعای شما دوستای گلم...

ان شاءالله عزیزم، اگر قابل باشم همیشه دعاگو بودم و هستم...ان شاءالله به زودی دل هممون رو خدا شاد کنه ....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم بخدا حرف دل منو زدی منم همینجورم با ی فرق کوچک شما روز ۷دلدرد و کمردرد شدین اما من از روز ۵ مع ...

فقط همون یک روز درد داشتم بعدش خوب شد همش میگم نکنه لانه گزینی نکرده خیلی نگرانم

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
لاله جون نمیدونی این روزا چه حالیم از یک طرف وضعیت درمانم از یکطرفم پسرعموم رو از دست دادم چون برادر ...

تسلیت میگم عزیزم،ان شاءالله خدا دلتو بزودی با مامان شدنت شاد کنه ...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
کار خوبی کردی گلم کار همشه هست امیدوارم هرچه زوتر خوب و سر پا بشی 

ممنون عزیزم،ان شاءالله

ان شاءالله به زودی خبر خوش بهمون بدی عزیزم...

التماس دعا

فقط همون یک روز درد داشتم بعدش خوب شد همش میگم نکنه لانه گزینی نکرده خیلی نگرانم

عزیزم توکلمون به خدا. منکه همونم نداشتم شاید همون روز لانه گذینی کرده انشاءالله. آره اکثر بچه لک ودرد پریودی داشتن. هرچه صلاح خدا باشه. امیدوارم  که صلاحش با ارزومون یکی شه 

ممنون عزیزم،ان شاءالله ان شاءالله به زودی خبر خوش بهمون بدی عزیزم... التماس دعا

انشاءالله دوست مهربونم بخدا اینقدر تو ۵ساله و ۶ماهه اذیت شدم. العانم دیگه به هیچکس نگفتم 

همه کارام شوهرم میکنه برام دعا کنید که شرمنده شوهرم نشم 

سلام لاله  و اناجون من امروز ۷ روزه که از  انتقالم میگذره  ۳ روزه که خیلی معده م درده ...

عزیزم ممکنه از آسپرین باشه چون معمولا برا کسایی که مشکل معده دارن خوب نیست....

مکمل چی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com