2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
مرسی دوست عززم که پیگیری ،،، خوبم فدات ،،‌ خونریزیام قطع شده خدارو شکر ، ااان آخرین هفته سه ماه اول ...

به سلامتی عزیزم...

ان شاءالله تا آخرش صحیح و سلامت بگذره و به سلامتی بغل کنی نی نیتو...

التماس دعا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
یک سال و نیم پیش خیلی بهتر بود.انگار هرچی میگذره بدتر میشه.شوهرم عمل واریکوسل هم انجام داده ولی بدتر ...

سلام دوستان منم دیروز جواب ازمایش اسپرموگرافی همسرمو از رویان گرفتیم بخاطر واریکوسل بیضه چپ متاسفانه 1%اسپرم نرمال داره 99%آنورماله 31اردیبهشت ماه هم پیش دکتر حسین کرمی جراحی داره طبق تحقیقات من ایشون تو این زمینه خیلی ماهرن.خودمم پلی کیستیکم و تا الان تحتن نظر دکتر طاهره لباف بودم که فوق العاده دکتر خوبیه متخصص زنان زایمان و نازایی هستن اما احتمال زیاد کارم به ای وی اف بکشه برای اواخر خرداد ماه برای اولین بار میخوام پیش دکتر رحمت الله رفیع ویزیت بشم در مورد ایشونم خیلی تحقیق کردم و دکتر حاذق و خوبی هستن.انشالله که مشکل همه مشکل دارا حل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سال و نیم پیش خیلی بهتر بود.انگار هرچی میگذره بدتر میشه.شوهرم عمل واریکوسل هم انجام داده ولی بدتر ...

سلام دوستان منم دیروز جواب ازمایش اسپرموگرافی همسرمو از رویان گرفتیم بخاطر واریکوسل بیضه چپ متاسفانه 1%اسپرم نرمال داره 99%آنورماله 31اردیبهشت ماه هم پیش دکتر حسین کرمی جراحی داره طبق تحقیقات من ایشون تو این زمینه خیلی ماهرن.خودمم پلی کیستیکم و تحت تا الان تحت تظر دکتر طاهره لباف بودم که فوق العاده دکتر خوبیه متخصص زنان زایمان و نازایی هستن اما احتمال زیاد کارم به ای وی اف بکشه برای اواخر خرداد ماه برای اولین بار میخوام پیش دکتر رحمت الله رفیع ویزیت بشم در مورد ایشونم خیلی تحقیق کردم و دکتر حاذق و خوبی هستن.انشالله که مشکل همه مشکل دارا حل بشه

سلام دوستان منم دیروز جواب ازمایش اسپرموگرافی همسرمو از رویان گرفتیم بخاطر واریکوسل بیضه چپ متاسفانه 1%اسپرم نرمال داره 99%آنورماله 31اردیبهشت ماه هم پیش دکتر حسین کرمی جراحی داره طبق تحقیقات من ایشون تو این زمینه خیلی ماهرن.خودمم پلی کیستیکم و تحت تا الان تحت تظر دکتر طاهره لباف بودم که فوق العاده دکتر خوبیه متخصص زنان زایمان و نازایی هستن اما احتمال زیاد کارم به ای وی اف بکشه برای اواخر خرداد ماه برای اولین بار میخوام پیش دکتر رحمت الله رفیع ویزیت بشم در مورد ایشونم خیلی تحقیق کردم و دکتر حاذق و خوبی هستن.انشالله که مشکل همه مشکل دارا حل بشه

چرا اندمتر م بعد عمل سپتوم خراب شد آخه چرا؟ دکتر خودش عمل کرد و ميگه هیچ ربطی نداره، یعنی کار همه دک ...

سلام سها جان عزیزم امیدوارم که صلاح تون در این باشه تا بهترین زمان ممکن انتقال انجام بشه...

من هم متاسفانه با ایشون هیسترو شدم واسه برداشتن سپتوم البته همزمان دکتر پ ا د م ه ر هم واسه سالپنژکتومی حضور داشتن..اما نمیدونم چرا بعد عمل میگن اندومتر نامنظم درصورتیکه همیشه تریپل بود..الانم هست اما گویا میگن بعضی قسمت ها  و خب به من هم پیشنهاد رحم جایگزین دادن..البته مسائل من متفاوته و اندو و چسبندگی داشتم اما حتی دکتر ن ص ر هم میگن نه رحمت اکی هست..ایکاش من هم مثل جراحی های قبلی با دکتر آصف جاه انجام داده بودم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام به دوستان نازنینم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید..دلتنگ تون بودم...تو دلی های لاله جون و آنا جون هم که حسابی دارن دلبری میکنن..مرسی که تو این شرایط باز تنهامون نگذاشتید..بهترینها نصیبتان

خب دیگه بگم از خودم..هیچی دیگه کلا با خودم کنار اومدم و این قضیه از اولویتهای زندگیم خارج شد☺اما خب بابت سلامتی مجبورم پیگیر باشم که تو این گپ بتونم دارو بگیرم اما متاسفانه دکتر گفتش که به کیست 4 سانتی دوباره سر و کلش پیدا شده حالا تا دو ماه پیش نبود یهووو چی شد نمیدونم. دکتر نصر قبل انتقال سونو  گفتن کیست ندارم نمیدونم شاید در اثر پانکچر بوجود اومده دوباره....حالا قرار شد دو ماه ویزان پشت هم مصرف کنم و حتما دوباره سیکل رو شروع کنم که درصورت بارداری این کیست هم از بین بره . . منم به این نتیجه رسیدم که واسه آخرین بار اگه بشه برم که بعدا پشیمون نشم..وقتی پیشنهاد ساروگیت و...هست و از نظر من منتفیه ادامه درمان بی معنیه..فقط نمیدونم با این کیست چه کنم؟؟؟کاش رفع شه با ویزان

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

البته بگم بیشترین عاملی که باعث شد دلسرد بشم از درمان عدم اطمینان به پزشک هست. ..فقط بگم من قبل تعطیلات با دکتری ویزیت شدم ایشون واسه همسرم پرولاکتین و..نوشته بودن ایندفعه رفتم با دکتر ط...جواب آز رو نشون دادم 22 بود بالاتر از رنج اما گفتن جوابشو ببر پیش همون دکتر و دارو ندادن..البته احتمالا با ایشون ادامه میدم اما میخوام بگم وقتی پزشکها متد هم رو قبول ندارن من چه گناهی دارم این وسط..حالا مهم اینه که مشکل مشخص شده..جالبه این خانوم دکتراا همشون ابن سینا عضو یک تیم هستن اما تو مطباشون همو قبول ندارن...واای ببخشید چقدر طولانی شد آخه خیلی وقت نبودم کلی ذوق دارم واسه گفتن...

سلام سها جان عزیزم امیدوارم که صلاح تون در این باشه تا بهترین زمان ممکن انتقال انجام بشه... م ...

اترییسا جون نمی دونم چرا دکتر رزاق اکثر عمل عاش اینطور ميشه، ای کاش این سری هم با آصف عمل می کردم. چرا بهت گفته رحم جایگزین؟ اندمتر ت رشد نمی کنه؟ سه خطی نمی شه؟ چسبندگی رو نميشه عمل کنی؟ داروهات چی بودن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام به همگی دوستان  سها و آتریسا جون  امشب اومدم آخرین صفحات  رو خوندم پیامهای شما ...

مرسي گلم. خودت چه خبر چی می کنی، 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

خب پس بیزحمت شما خانوم دکترای گل بی ادعااا میشه لطف بفرمایید نظرتون رو بگید..رنج نرمال آزمایشگاه 3 تا 19 بود واسه همسرم پرولاکتین 22.5 هست..به نظرتون پیگیر بشم یا خیلی اهمیتی نداره. حقیقت اینه که از دکتر رفتن خسته شدم آخه این چه وضعیه...چقدر من این مطب و اون مطب سرگردون باشم آخه..

سلام به همگی دوستان  سها و آتریسا جون  امشب اومدم آخرین صفحات  رو خوندم پیامهای شما ...

سلام عزیزم کیاناااا گل گلی جان..شما خیلی مهربونید...ممنونم ازتون امیدوارم شما همیشه خوش خبر باشید و بهترینهااا در انتظارتون باشه

مرسي گلم. خودت چه خبر چی می کنی، 

قربونت برم عزیزم 

هیچ  کار خاصی نکردم 

فقط دارم رو مخ شوهرم کار میکنم که یه بار دیگه شانسمونو امتحان کنیم این بار رویان تهران .چند ماه هم تقویتی بهش بدم ببینم چی میشه 

قربونت برم عزیزم  هیچ  کار خاصی نکردم  فقط دارم رو مخ شوهرم کار میکنم که یه بار دیگ ...

آها، خوب می کنی عزیزم، حتما نتیجه میگیرید شماها مشکل خاصی نداربد يه ای وی اف ميشه ما خیلی مسیله مون پیچیده شده بدشانسي