2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
خوبی عزیزم بارداریت تا کجا پیش رفت ؟ بهتری الان من یه مدت نبودم پست های قبلی زیاد بودن نتونستم بخونم ...

مرسی دوست عززم که پیگیری ،،، خوبم فدات ،،‌ خونریزیام قطع شده خدارو شکر ، ااان آخرین هفته سه ماه اول را میگذرونم عزیزم ، لکه بینی دارم ، فعلا استراحت مطلقم ،، گفت هم هماتوم داری و هم جفتت پایینه که باید استراحت کنی ،،، ایشالا شما هم به سلامتیفشته کوچولوتونو توو بغل بگیرین ،۵ شنبه میرم غربالگری تا هرچی خدا بخاد ،، ایشالا که خبرهای خوبی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بد نیست باید برسه به 15

یک سال و نیم پیش خیلی بهتر بود.انگار هرچی میگذره بدتر میشه.شوهرم عمل واریکوسل هم انجام داده ولی بدتر شد.هنوز هم واریکوسل داره.حالا فردا میخوام برم پیش دکتر همایون عباسی.میشناسینش؟اگر میشناسین دکتر خوبیه؟میشه بهش اعتماد کرد؟

عزیزم اول علت لاپرا رو بپرس شاید علتی دارن بعد پیشنهاد هیسترو بده چون هم عمل نیست و غیر تهاجمیه هم ...

عزیزم میگن شاید یه مشکلی هست .مثلا تخمدانا از لوله ها فاصله گرفتن.اخه این همه سونو واژینال و شکمی میرم هر ماه ،هیچ مشکلی نبوده.

نمیدونم چیکارکنم دیگه.هیسترو رو حتما میرم ولی لاپرا رو میترسم.هزینه شم خیلی زیاده...به نظرتون منم برم سونو پیش دکتر نصر و نظر ایشونم بپرسم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یک سال و نیم پیش خیلی بهتر بود.انگار هرچی میگذره بدتر میشه.شوهرم عمل واریکوسل هم انجام داده ولی بدتر ...

عزیزم من ایشون رو نمی شناسم ولی دکتر صدیقی با میکروسکوپ افرادی مثل همسر شما رو جراحی می کنن، من زمانی که همسرم عمل داشت اونجا متوجه این موضوع شدم، جالبه همسرم می گفت از اتاق ریکاوری دیدن دکتر داره با میکروسکوپ جراحی می کنه

یه نکته مثبت دیگه در مورد ایشون اینه که اصلا اصلا پولکی نیستن حتی ویزیت م بشون 18 بیشتر نیست و به زور هم از کسی ویزیت نمی گیره 

اهل دارو دادن الکی به بیمار هم نیست همیشه کامل بررسی می کنن

نه بابا. عزیزم من ۳تا فولی داشتم که بعداز پانکچر گفتند دوتاش خوبه که خداراشکر شکر دوتاش جنینای خوبی ...

خب بعد از یه مدت اثر میذاره دیگه
به نظرم به دکترت بگو ممکنه امپرازول یا پنتو پرازول بده بهت چون خدای نکرده میتونه اسپرین باعث زخم هم بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببخشید لاله جون مزاحمت میشم عزیز چند روز بعداز انتقال این حالتو داشتی؟ ممنون که جواب میدی. خودت میدو ...

حدودا بعد از 3 هفته بعد از انتقال 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یک سال و نیم پیش خیلی بهتر بود.انگار هرچی میگذره بدتر میشه.شوهرم عمل واریکوسل هم انجام داده ولی بدتر ...

خب متاسفانه گاهی عمل شرایط رو بدتر میکنه
این دکتر رو نمیشناسم متاسفانه

سلام بعد هيستترو تا جند وقت نبايد تزديكي كرد??

در حالت عادی تا دو سه روز
اگه لک بینی بود تا وقتی لک قطع بشه

عزیزم میگن شاید یه مشکلی هست .مثلا تخمدانا از لوله ها فاصله گرفتن.اخه این همه سونو واژینال و شکمی می ...

اره سونوی دکتر نصر رو حتما برو
چون سونوش داپلره و قشنگ میتونه نمای تخمدان و کلا هر عضوی که رگ و خون تو جریان داره ببینه