2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من امروز رفتم ازمایش بتا 29 بود امروز 14 انتقالمه چرا اینقدر کمه؟

عزیزم نگران نباش بعضا بتا کم هست.....

بتای لاله جون ۵۱ بود....

باید تکرار کنی دو روز بعد اگه تقریبا دو برابر شد جای نگرانی نداره.....

ایشالله که بارداریت ختم به خیر بشه و صحیح و سالم بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی اینم بگم ازمایش شوهرم هم سرعت و حرکت کم بود و مورفولوژی ۲ اصلا فکر نمیکردم باردار بشم

عزیزم ایشالله که این دفعه همه چی عالی پیش میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها دارم از استرس ديوونه ميشمممممم ساعت ٦ جواب آزمايشم و ميدن اينقدر علائم ندارم و چون د ...

عزیزم بتات عالیه به پوچ بودن فکر نکن.....

فقط به سیسمونی فکر کن.....

چرا کسی جواب منو نمیدهو

عزیزم من بیشنر به سوالا فکر میکنم و اکثرا متوجه اسم سوال کننده نیستم اگه جوابش از قلم افتاده ممنون میشم دوباره بپرسی.....

سمی عزیز  جواب anti hsv 1-2 igm چند بود؟

برا من زده non reactive

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
كاريوتايپ چيه عزيزم؟

عزیزم آزمایشات تکمیلی هستن آنا جون همیشه سفارش میکنن انجام بدیم خصوصا برا کساییکه میکرو منفی داشتن.گلم ایشالا دفعه بعد نتیجه تلاشتو میگیری شما هم اگه تونستی آزمایشات تکمیلی آنا جونو انجام بده بعد دوباره برو تو سیکل

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همگی نمیدونم من را یادتون یا نه من دوبار انتقال داشتم یک بار منفی شد بار دوم ساک خالی بود قر ...

عزیزم یه آزمایش خون هست فکر کنم حدود هفته 15 انجام میدن. حدود 2 میلیون تومن پولش میشه و میفرستن خارج تا بررسی بشه و جوابش بیاد. تو اون آزمایش سلامتی جنین کامل بررسی میشه فکر کنم مشکل نی نی های شما هم توش مشخص بشه. حتما از دکترتون در مورد این آزمایش سوال کنین. ان شائ الله که این هدیه خدا که تو دلته سالم باشه و با شادی بغلش بگیری

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو