2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

سلام به همگی نمیدونم من را یادتون یا نه من دوبار انتقال داشتم یک بار منفی شد بار دوم ساک خالی بود قرار بود تو همین خرداد دوباره شروع کنم که امروز متوجه شدم باردارم البته من مشکل بارداری ندارم مشکل ژنتیکی داریم بچه هام فلج مغزی میشن خیلی نگرانم نمیدونم سقط کنم یا همه چیز را بسپارم دست خدا ایا اطلاع دارین که غربالگریها فلج مغزی را زود تشخیص میدن واس بارداریهای قبلیم دیر تشخیص دادن و دیگ سقط نکردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من جات بودم برا اینکه خیالم راحت باشه و جنینام هدر نره آزهای نسخه ۳ و ۴ رو که انجام میدادم الب ...

سلام عزیزم 

ویزیت بعدی که رفتم بهشون گفتم گفتن همه آزمایشها انجام شده نگران نباش

دوفاستون و دکاپپتیل دادن و استرودیول و اکوین 

توکل به خدا من قرصا رو شروع کردم ببینیم خدا چی می خواد

اگه پیشنهادی دارید یا کار خاصی باید انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمایید

لاله جان سلام   عزیز ه سوال داشتم  من به آمپول پروژسترون ۱۰۰ حساسیت دارم و دارم هر ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم پرولوتون خوبیش اینه تو وقتی تزریق میکنی یهویی که همه دز آزاد نمیشه که یعنی یه حالت تاخیری فکر کنم داره و مثلا هر ۲۴ ساعت مثلا همون پنجاه تاش آزاد میشه.....

پس فکر نکنم رو حساسیتت فرق بذاره باز با دکترت مشورت کن.....

تا جایی میدونم پرولوتون مزیتش همونه که دیگه انگار هر روز پروژسترونتو سر وقت تزریق کردی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها

دارم از استرس ديوونه ميشمممممم

ساعت ٦ جواب آزمايشم و ميدن

اينقدر علائم ندارم

و چون دفعه هاي پيش بارداري پوچ و شيميايي داشتم دوباره بايد آزمايش ميدادم و روند تيتر بتا رو ميديدن چطوره

توروخدا با دلاي پاكتون برام دعا كنيد

بيشتر از ٧ سال در حسرت مادر شدن

٧ سال دوا و درمون و جاي سالم ديگه تو بدنم ندارم

از درون احساس ميكنم خيلي تحيليل رفتم روحممم كه داغون

امام زمان ديد اين بنده به ته خط رسيده معجزه رو روز تولدش نشونم داد الهي قربونت تا آخرش هوامو داشته باش

توان زمين خوردن و ديگه ندارم

با دلاي پاكتون برام دعا كنيددد

الهي بهترينها براتون انفاق بيافته الهي هيچ وقت هيچي تو زندگيتون حسرت نباشه 

از ته دلم براتون بهترينها رو آرزو ميكنم

نميدونيد چه استرسي همه وجودمو گرفته😭😭😭

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام دوستان می دونید هزینه کاریوتایپ چقدر هست ؟

والا فکر کنم آزمایشگاه با آزمایشگاه فرق داره اما ما نیلو (طبقه ۴ نیلو یعنی ژنوم) انجام دادیم شده بود برا دو تامون ۳۵۰.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان مهربونم صبحتون خیر امروز روز۱۱انتقالم بیبی گذاشتم یعنی مامان شدمممم؟؟؟!!!!

مبارکت باشه عزیزم.....

گوارای وجودت......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

سلام بچه ها دارم از استرس ديوونه ميشمممممم ساعت ٦ جواب آزمايشم و ميدن اينقدر علائم ندارم و چون د ...

تنها موجى كه هيچ وقت ازجوش و خروش نمى افته

موجِ خداست همه ى جريانهاى زندگيتو ب موجِ خدابسپار 

به اميد روزى سراسرعشق

وآرامش و زيبايى براى شما و همه دوستان عزیز

برات بهترین آرزوها رو می کنم عزیزم

خانومایی که ای وی اف کردید شماهم بیبی گذاشتید؟رنگش مثل واسه من بود؟؟

عزیزم خیالت تخت.....

ببین من بی بی نذاشته بودم این موقع ها.....

من بی بی زودتر از هفته ۶ بارداری به کل نذاشتم......

فقط اینو بگم من سر این بارداریم وقتی ۶ هفته از بارداریم میگذشت تازه بی بی گذاشتم دو تا خط به پررنگی هم نبودن.....

با اینکه بتام بالای صد هزار بود......

تورک جان ممنون از اینکه به فکر من هستین و در مورد پیدا کردن رحم اجاره واسم. پرسوجو کردید بازم ممنون ...

عزیرم والا من فعلا نتونستم اطلاعاتی بگیرم اما اگه بتونم منبع موسق پیدا کنم حتما اطلاعات میذارم.....

سلام به همگی نمیدونم من را یادتون یا نه من دوبار انتقال داشتم یک بار منفی شد بار دوم ساک خالی بود قر ...

عزیزم ایشالله که خدا این دفعه مواظب دردونته و صحیح و سالم بغلش میکنی.....

با آمینو سنتز چی اون رو پرس و جو کردی؟