2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
من میخواستم میکرو کنم گفتن تحرک کما نه میکرو و نه ای وی اف جواب میده باید اسپرم اهدایی بکارن

عزیزم خب سعی کن شوهرتو خوب تقویت کنی یمدت بعدش دوباره آز بده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اسپرم‌اهدایی بخوایم بخریم خیلی هزینش در میاد؟

عزیزم این جوری نیست
اول تحت درمان دارویی قرار میگیره شوهر شما
بعد حتی اگه تو ازش هم اسپرم نبود، برای میکرو اول بیوپسی میکنن بعد با اسپرمایی که از داخل بیضه خارج کردن جنین تشکیل میدن

فقط لازمه 3 4 ماه مکمل داشته باشه همسرتون و تغذیه رو رعایت کنه خیلی زیاد
البته ازمایش هورمونی هم باید بده و سونو هم بشه اگه نشده

این جوری نیست که از اول اهدایی بگیرین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب من اين مشكلارو دارم نميخاد يني كاري براشون بكنه? ذخيرم جطوره?1.1 من يادم رف بهش بكم اج دي ميخو ...

خب ذخیره ات لب مرزه
اما یه چند ماهی اقدام طبیعی داشته باشی راه داره

دکتر نصر برای مشکلاتت کاری نمیکنه
اما میتونی خودت پیش متخصص خون و ایمونولوژی بری اونا برات هر چیزی لازمه تجویز میکنن اون وقت دکتر نصر طبق دستور اونا عمل میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من میخواستم میکرو کنم گفتن تحرک کما نه میکرو و نه ای وی اف جواب میده باید اسپرم اهدایی بکارن

کی گفت؟
مرکز یزد؟

نه کسایی که ای وی اف انجام دادن

عزیزم کسایی که ای وی اف کردن مگه میخواستن شما رو میکرو کنن اخه
ادم به حرف هر کسی گوش نمیده که گلم

میکرو با ای وی اف چه فرقی داره 

عزیزم تو آی وی اف اسپرم و تخمکو تو یجا میزارن ک خودشون بیان با هم لقاح بدن ولی تو میکرو خودشون اسپرمو داخل تخمک تزریق میکنن و نیازی ب تلاش آقا اسپرمه نیس الانم بیشتر میکرو میکنن تا آی وی اف

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین