2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ممنون ثمین جان بخاطر دلداری دادنت ،،، کاش میتونستم ،،‌ دارم سعی میکنم ،،، ممنوندبخاطرر توجهت ،، و دل ...

عزیزم ایشالا ک پس فردا میشه یکی از بهترین روزای زندگیت ایشالا ک خیلی زود همه استرسات از بین بره یا خیلی خیلی کمتر بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام به همه ی دوستان و مامانای عزیز . من بازم گیج اومدم اینجا سوال بپرسم مرسی از دوستانی که جواب میدن . من الان تازه ماه پنجم تموم شده از اولش دارم اسپرین میخورم حالا نمیدونم تاکی باید ادامه بدم از طرفی نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه شنیدم خوردنش تو ماها های بالا ضرر داره نمیدونم چکار کنم ‌ اگه مشکل انعقادی نددشته باشم میتونم الان قطع کنم و اگه مشکل داشته باشم تا کی باید ادامه بدم ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی که دنبال علاعم هستید واقعا به علاعم توجه نکنید من از اول تا الان هیچ علاعمی نداشتم بارها بوده اینجا اومدم ابراز نگرانی کردم . همین که تو سونو مشکلی ندارید و دکترتون بارداری رو تایید میکنه دیگه نگران نباشید 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانمایی که دنبال علاعم هستید واقعا به علاعم توجه نکنید من از اول تا الان هیچ علاعمی نداشتم بارها بود ...

احساس پری توو رحمت نداشتی ؟ یا احساس نمیکردی سینه هات پر شدن ؟ من اینارو تا هفته قبل داشتم الان ندارم ،،، خیلی شل شدن ،،، ترشحاتم کم شده ،، ونبضم ضعیف و‌کم شده ،، و از همه مهمتر حسش نمیکنم ،، اینکه ه میگم سقط شده ، منظور قلبش یا رشدش احتمالا متوقف شده ،،،

اره قرار بود .الهی نینی هات برات بمونن از ته دل برات دعا میکنم خواهری .لی لای مهربونمم الهی بزودی شا ...

قربونت عزیزم، ان شاءالله خدا کمکمون میکنه و همونطور میشه... به حق امام سجاد که امروز به نامشه...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

تورک آنا ، من وقت دکترم هفته بعد بود ، ولی‌چون خیلی نگران بودم و هر یه روز در میان خونریزی داشتم عوض کردم انداختم این هفته ،، بنظرت اشکالی داره ؟ دکتر قرار بود بررسی‌ کنه که اگه رشد جنین خوب باشه غربالگریو بنویسه ، بنظرت یه هفته زودتر رفتن اشکالی ایجاد میکنه ؟ البته منشی گفت بیا ، ار خود دکتر نپرسید ،،، یا بمونم هفته بعد سه شنبه برم ؟

خواهش میکنم این مواردی بود که من هم خودم تجربه کردم واثراتش رو بعد از رعایت کردن دیدم  هم اینک ...

من یه چیزی در مورد سایت طبایع بگم
طبع منو غلط تشخیص داد
گفت گرم و خشک !!
خیلی درست نمیگه انگار چون چند نفر دیگه هم امتحان کردن و طبعشون رو غلط گفته بوده

بهترین کار همون مراجعه به دکتر طب سنتیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزم که با حوصله جواب میدی  بله آمپولم فرتیژست هستش  البته آنوکساپارین هم دارم&nbs ...

عزیزم اصلا توجه نکن به علائمت
میگم که منم مثل سری قبل بودم تقریبا

سعی کن این سری فرتیژست تموم شد پروژسترون ایران هورمون بخری
البته خب اثرات این فرتیژست تا چند ماه میمونه متاسفانه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
روز 14سیکل پیش دکتر رزاقی بودم سونو کرد از فولیکول 10 که روز 9سیکلم داشتم خبری نبود 2تا هم 12 داشتم ...

عزیزم خب تعداد فولیهات خوب بوده

لاله جون احتمالا باز برم سیکل میکرو /منتظر جواب آزمایشمم.به نظرم محرک برا من فایده نداره.رزاقی ترسون ...

نا امید نباش
یه چند ماهی با دارو امتحان کن ثمین جون

سلام بچه ها آمپول برادآزادسازی تخمک فقط یه نوع هست یا انواع مختلف داره؟بعدش چن ساعت بعد از تزریق آمپول تخمک آزاد میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون موقع انتقال دکتر گفت یکم سرویسیت داری، بهم یک بسته 6 تایی ازیترو مایسین داد، نظرت چیه عزیزم؟

من عفونت نداشتم عزیزم اما دکتر به همه ما انتقالی ها ازیترو رو داد
به نظرم بخور ضرر نداره

سلام دوستان ،،،  من الان داخل هفته ۱۰ هستم ، حالا بماند که یه روز در میان خونریزی دارم ،،، ول ...

عزیزم دنبال هیچ علامتی نباش
چون اکثرا علامت خاصی ندارن

در ضمن شما میای اینجا از بچه ها سوال میپرسی ایا به اونچخه میگن اعتماد داری ؟
اگه داری چرا هی یه چیزی رو تاکید میکنی روش ؟
هر چند روز به چند روز میای میگی سقط شده
به خدا نکن این کارو درست نیست
استرس میدی به خودت و اون بچه
قبلا همه ما بارها گفتیم سقط کردن الکی نیست که عزیزم
کلی درد داره

متنفرم از شل شدن سینه هام ،،، تا هفته قبل همه علایم احساس پری توو رحم و احساس پری توو سینه رو داشتم ...

عزیزم احساس کش اومدن تو رحم رو خودت خیال میکردی جانم
مگه الان جنین چقدره که بخواد رحم جا باز کنه جوری که ما دردش رو حس کنیم ؟

سلام دخترا انا جون .لاله و بقیه دوستان خواهش می کنم بیاید من امر ز رفتم‌پیش دکترم هفت امپول انوکسا ...

ندا جان نمیتونم بگم قطع کنی یا نه
اما میتونم در مورد نظر دکتر خودم (اونی که پیشش میکرو کردم نه، اونی که سالهاست باهاش ویزیت میشم و میکروی قبلم رو پیشش انجام دادم ) که خیلی بهش اعتماد دارم و بسیار با سواده بهت بگم
این سری که رفتم پیشش گفت اسپرین و هپارین و اینا چی داری؟ منم گفتم دکتر ظهیری دارویی نداد جز پروژسترون
ولی من خودم سر خود اسپرین رو گرفتم
گفت کار خوبی کردی اگه یادت باشه ما خودمون برا همه بیمارا میدیم هپارین و اسپرین رو و تا هفته 10 هم ادامه بده اسپرینت رو
گفت حد اقل تا 10 هفته باید باشه داروهای ضد انعقادی

بازم میگم من نمیگم استفاده کن یا نکن فقط نظر دکترم رو گفتم
دکتر شما کیه؟