2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
اخه نمیشه وقتی کسی عدد ذخیره بالای 3 داره حتما تعداد فولیهاش تو سونو زیاده عکس سونوت رو داری؟هم ت ...

اخه لاله جون پارسال ذخیرم 5.2بوده بعد پانکچر و 3دوره محرک خوردن شده 5 خوب هر دوبارم آشتیانی ندادم این بار اشتیانی دادم دفعه ی پیش تالش داده بودم الان نگاه کردم دیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم موافقم هیسترو اصلا یه روش تشخیصی مطمئنه و لزومی نداره دلیلی برا هیسترو تراشیده بشه..... من خودم ...

منم موافقم
خودمم میخواستم هیسترو کنم اما چون دیدم این دکتری که میرم  خیلی کارش دیمیه ترسیدم هایپر بشم و اثر خراش از بین بره و الکی هزینه کرده باشم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتیانی معتبره ثمین من خودم همون جا میدم ازهامو

پس چرا میگی نمیشه که... نگران شدم .لاله جون من تخمک دارم دیگه ولی متاسفانه رشد نمیکنن دیر رشد میکنن مثل بتام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تویه کدوم سونو؟سونو فولیکول یا سونو برا پانکچر؟

سونوی فولیکول
یا سونویی که روز دوم سوم پریود میرفتی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جون آزمایشات چقدر شد؟؟؟بیمت چیه؟؟؟کدوم آزمایشگاه دادی؟؟؟چقدر سوال پرسیدم😍😍

ازمایش ایمنی 348 سازمان انتقال خون دادم.انعقادی و جهش رو بیمارستان اکبرابادی (مولوی)274 تومن.انسولین هم 180دادم ولی اینو تالش دادم /بیمه تامین اجتماعی .تکمیلی هم ندارم

اخه لاله جون پارسال ذخیرم 5.2بوده بعد پانکچر و 3دوره محرک خوردن شده 5 خوب هر دوبارم آشتیانی ندادم ای ...

منظورم این نبود که عدد ذخیره اشتباهه
میگم تو سونو باید علامت تخمدان پلی کیستیک باشه
هم از رو سایز میشه گفت هم از رو تعداد فولیکول ریز داخلش

پس چرا میگی نمیشه که... نگران شدم .لاله جون من تخمک دارم دیگه ولی متاسفانه رشد نمیکنن دیر رشد میکنن ...

خب همین که رشد نمیکنن نشونه ی پلی کیستیکه
اینکه گفتم نمیشه، منظورم از حرف دکتر رزاقیه

شاید اشتباه متوجه شدی؟
شاید گفته علائمی از تنبلی نمیبینه؟

سونوی فولیکول یا سونویی که روز دوم سوم پریود میرفتی

تویه سونوی فولیکول روز 9 پریود 3تا فولی داشتم 

منظورم این نبود که عدد ذخیره اشتباهه میگم تو سونو باید علامت تخمدان پلی کیستیک باشه هم از رو سایز ...

نمیدونم والا میگه نشانی از پلی کیستیک بودن نیست هم رزاقی گفت هم دکتر بنابی تویه تالش .من قبلا پلی کیستیک نبودم یهو 2سال پیش هربار رفتم سونو نوشت نمایی از پی سی او دی نشون داده شده .بعد سقطمم 3بار رفتم سونو میگه نه نیست

خب همین که رشد نمیکنن نشونه ی پلی کیستیکه اینکه گفتم نمیشه، منظورم از حرف دکتر رزاقیه شاید اشتباه ...

نه مطمئنم گفت نمایی از پی سی او نیست گفتم خوب قبلا بودم دیگه جوابی نداد .اخه لاله جون من با محرک هم فولیام رشدشون متوقف میشه رشد میکنه یهو ایست میکنه رشدش

بچه ها راستش یه سوالی خیلی وقته برام ایجاد شده چرا دکتر رزاقی به همه میگه پولیپ دارین یا سپتوم؟ به ...

لاله جان اگه يادتون باشه منم تابستون رفتم پيشش و با اينكه همه چيزو واسم بررسي كرد سونوكرد گفت سپتوم به نظرم مياد و بيا هيسترو و بعد وارد سيكل شو كه من ديگه برگشتم شهرم و گذاشتم واسه بعد

در صورتي كه وقتي دكتر آصف لاپرا هيسترو كرد تو پروندم كيست و فيبروم و ميوم و چسبندگي و اينا بود و برداشته بود، خب اگه سپتوم بود نمينوشتن ؟! اين هنوزم واسم سواله! با دكترم كه مشورت كردم سونو كرد گفت من كه تيغه و ديواره هيييچي نميبينم و وقتي دكتر افلاطونيان و آصف هم نديدن بعيد ميدونم كه باشه! خلاصه هنوزم يادم مياد درگيرش ميشم، خب هيسترو تشخيصيه بگين ميخوام خراش بدم يا بيينم يا هرچي... ترس به جون آدم نندازين ديگه

يهو يادم به جواب آزمايشم ميفته هننننگ ميكنم خشك ميشم اصلا حال خودمو نميفهمم صبر ميكنم به خودم ميام يه كم بعد... باز روز از نو روزي از نو... خدا خودش به هممون رحم كنه ان شاءالله

عزیزم ایشالله به زودی واست جشن بگیریم.... انتقال دو مرحله ای واسه خیلی از دوستان جواب داده بود.....

قربونت برم آنای نازنین. انشالله با دعاهای شما و صدقه سر همتون منم به آرزوم برسم.

قربونت برم آنای نازنین. انشالله با دعاهای شما و صدقه سر همتون منم به آرزوم برسم.

ایشالله که میشی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها راستش یه سوالی خیلی وقته برام ایجاد شده چرا دکتر رزاقی به همه میگه پولیپ دارین یا سپتوم؟ به ...

سلام 

لاله جون دقیقا همینه من  خیلی وقته به این نتیجه رسیدم  دکتر رزاقی به بالای 90 درصد می گه سپتوم داری و عملشون می کنه .

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...