2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
عزیزم منم داشتم اون قدر زیاد که سریع چک میکردم فکر کردم پریوده

جدی میگی؟ 

آخه من خودمو باسری قبل مقایسه میکنم علائم و واکنشهای بدنم مثل قبله ،دقیقا مثل شما سریع خودمو چک میکنم 

باز امیدوار شدم 

زنك زدم بيمارستان بهمن كفت2650هزينه هيسترسكوبيه 

بنج شنبه وقت كرفتم حالا جهارم ميرم بيش نصر اكه اونم كفت ميرم ديكه، امبول دكا بروتون نميدونم درست نوشتم يا نه واسم نوشته اينا امبول ميكروهه??دارخونه محلمون نداشت اين جور داروهارو از كجا بايد بكيرم??خارجي شما از كجا. ميكيريد?اينارو تاببده بيمه ميده ارزونتر بشه يا اينا ازادن??

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای گلم...

بچه ها ملتمسانه یه خواهش دارم ازتون،چون دلهاتون پاکه، اگر حوصله داشتین و حسشو داشتین یه دعای از ته دل ،حتی در حد یه صلوات برای من بفرستید... فردا انتقال دارم ان شاءالله... واقعا محتاج دعاهای قشنگتون هستم...

ممنون

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم من نگفتم عالیه چون اصلا عالی بودنش مطرح نیست فقط گفتم جواب تستت نرماله..... ببین اگه اشتباه ن ...

ممنونم عزیزم .که این قد قشنگ وبا حوصله جواب میدی .خدا خیرت بده....

ان شاالله خدا کمکم کنه برم دکتر .این دفعه رو سرسری نمیگیرم .

زنك زدم بيمارستان بهمن كفت2650هزينه هيسترسكوبيه  بنج شنبه وقت كرفتم حالا جهارم ميرم بيش نصر اك ...

عزیزم دکاپیتیل بله با بیمه تایید بشه مناسبتر در میاد.....

البته خوب از شرایط الان بیمه خبر ندارم اما اون زمان که فکر کنم تایید میکردی میتونستی تهیه کنی.....

عزیزم هر داروخونه ای نداره....

داروخونه ای که داروهای ناباروری داره معمولا داره.....

اینا حتما دارن.....

۱۳ آبان،۲۹ فروردین،شهید کاظمی و هلال احمر و خیلی از داروخونه های دیگه.....

صفحه ۶ رو نگاه بکن ببین کدوم داروخونه نزدیک شماست از اونجا تهیه کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خخخخخخخخخ

آنا جون خیالم راحت شد.پس خیلی حامله نشدن ربطی به حموم نرفتن و نشستن نداره.چون خودت هزاران مرتبه شکر طبیعی حامله شدی و به این چیزا هم زیاد توجه نکرده بودی.بازم خخخخخخخخخ

آخه من نمی تونم بیشتر از ۲روز حموم نرم.و واقعا نمی تونم گلاب به روتون دستشویی میرم خودمو نشورم.فقط با آب گرم می شورم.تنها نکته ای که رعایت می نومایم خیر سرم

سلام به همه دوستای گلم... بچه ها ملتمسانه یه خواهش دارم ازتون،چون دلهاتون پاکه، اگر حوصله داشتین و ...

عزیز دلم با ذره ذره وجودم از خدا بهترینا و پایان شیرینی واست میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم با ذره ذره وجودم از خدا بهترینا و پایان شیرینی واست میخوام.....

قربونت آنا جونم، ممنون...

ان شاءالله...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم برو بازم رو باس ن بزن ران خیلی دردناکه چون عضله ی ظریف تریه

عزیزن منظورم همون با س ن بود ،، اخه مینوشتم قبول نمیکرد اون کلمه رو ،‌ گفتم بنویسم عضله ران پا ،،، همون با س ن میزنم ،،‌ به ذهنم نرسید حدا بنپیسم این کلمه رو  

سلام به همه ماماناي حال و آينده 

نميدونم من رو كسي يادش هست يا نه منم مثل خيلي از شماها اين روند ivfرو با همه سختي ها و استرسش گذروندم و اون روزاي سخت اين تاپيك و آناجون خيلي كمك كرد به كم شدن استرس و اروم تَر شدنم  

دختر من چهار ماهه كه قدم رو چشم من و باباش گذاشته اميدوارم اين شيريني رو همه اونايي كه آرزو دارن بچشن فقط من همين رو ميدونم هركسي تلاش كنه به نتيجه ميرسه پس هيچوقت نااميد نشين حتما حتما ماها كه برا مادرشدن داريم تلاش ميكنيم خدا هم جواب همه مون رو ميده  

خخخخخخخخخ آنا جون خیالم راحت شد.پس خیلی حامله نشدن ربطی به حموم نرفتن و نشستن نداره.چون خودت هزا ...

میدونی عزیزم من حس میکنم بعضا عوامل مختلف دست به دست هم میزن منفی میشن......

یعنی چندین مانع هر چند کوچیک با هم میشه به مانع بزرگ......

خوب اون زمان من کلکسیونر بودم......

رحم شدیدا سرد.....

طبع سرد.....

آندومتریوز.....

ایمنی.....

انعقادی.....

و بالاتر از همه اینه استرس ناشی از دنبال هدف بودن و ترس از نرسیدن.....

اما این دفعه نسبت به دفعه قبل یه کم شرایطم بهتر بود......

خود بارداری هم بدن رو یه ریست اساسی میکنه.....

اما به چیزی که بیشترین عامل رو تو بارداری این دفعه من داشته میدونی چی بوده؟

بی خیالی!!!!!!!!

تنها چیزی که حتی یه درصدم بهش فکر نمیکردیم بارداری بود!!!!!

حتی همسرم میگه ما برا همه چی برنامه ریختیم الا این یه مورد.....

پس همه تون سعی کنین رو کنترل استرس کار کنین چون فکر کنم آیتم مهمیه!!!!!!

نه مطمئنم گفت نمایی از پی سی او نیست گفتم خوب قبلا بودم دیگه جوابی نداد .اخه لاله جون من با محرک هم ...

عزیزم من یه جایی خوندم مشکلات ایمنی جلوی رشد فولیکول رو هم ممکنه بگیره. البته دقیقا نمیدونم درسته یا نه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷