2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
بله ترشح بی رنگ وبی بو  نه سوزش دارم نه خارش  مطمئنم عفونت نیست  اونا که میگن طبیع ...

عزیزم بی رنگ و بی بو که بد نیست.....

استرادیولم داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم روزی سه تا دو میلی  آمپول پروژسترون هم روزی دوتا  یدونه هم آمپول آنوکساپارین&n ...

عزیزم خوب به خاطر استرادیولم میتونه باشه.....

حتی تو بارداریم چون هی استروژن بالا میره ترشحات زیاد میشه.....

پس فکر نکنم جای نگرانی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب به خاطر استرادیولم میتونه باشه..... حتی تو بارداریم چون هی استروژن بالا میره ترشحات زیاد ...

ممنون آنا جون🙏

واقعا این دوهفته انتظار بدترین روزهامه 

خدا به داد دل هممون برسه🙏

مامان شدنتو بيش بيش تبريك ميكم عزيزم😘😘

خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشااله که این پانزده روز ختم بخیر بشه البته برای همه دوستان عزیزم من اول از همه برای دوستان گلم توی این تاپیک وهمه منتظرا دعا میکنم 

امیدوارم منم شرمنده نشم🙈بیشتر از خودم دلم به حال همسرم میسوزه  بنده خدا خیلی تلاش میکنه

امیدوارم ههمون عیدی از امام زمان بگیریم امسال 🙏🙏 

ممنون آنا جون🙏 واقعا این دوهفته انتظار بدترین روزهامه  خدا به داد دل هممون برسه🙏

ایشالله شیرینی تهش سختیشو جبران میکنه....

اکویین استروژن_.آ اس.آ_ویتامین ث_ویتامین D3_

اکویین و استروژنتو طبق دستور شروع کردی؟

به نظرم موردی نداره اما بازم احتیاطا یه پرس و جو بکن......

عزیزم هر عضله ای میشه تزریق کرد اما کلا کم دردترین محل برا تزریق عضلانی همون باسنه..... بقیه عضلات ...

فدات شم عزیزم ،،، خیلی ممنون ، خیلی دد میکنه چون ۲ تا باهمه، با روش لاله جون هم باز دردناکه

مشخصات سرنگی که باهش تزریقمیشه اینه ، ببینین مناسبه یا کوتاهه؟

۲.۵cc لوتر اسلیپ 

سایز نیدل ۲۳

ارتفاع سوزن تقریبا میشه ارتفاع اولین بندی که به انگشت وسطی به دست وصل شده ، ببخشید خط کش نداشتمیعنی فک کنم ۲.۵ سانت میشه