2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
بهت گفتم، خدا ازشون نگذره، زن باردار كم استرس داره، با اين كارا هزار برابرش ميكنن، دوست منم از استرس ...

گفته بود ولي اصرار نميكنه، حال منو كه امروز ديد گفت ديگه نميذارم مريضام برن اونجا

پرپر جون من جواب غربال شمارو دیدم اصلا جای نگرانی نیس. بخدا خیلیا با ان تی بالاتر از مال شما بچه شون ...

خدا خيرت بده عزيزم مررررسي بهم روحيه ميدي به خدا با همين حرفا سرپا هستم و اين چند روزو سر ميكنم و سعي ميكنم غصه نخورم

عاشق همتونم مهربونا روزي نيست كه دعاتون نكنم چون وااااقعا هميشه بچه هاي اين تاپيك به دادم رسيدن تو بدترين شرايط... ان شاءالله خدا به اندازه دلهاي مهربونتون شادي نصيبتون كنه هرچه زودتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون لاله جان از دعای خوبت.بچه پیش برادرم و مادرخانمش هست. برادرم هم خدارو شکر،بد نیست،همش به مازنگ ...

خدا شما ها رو برای هم نگه داره
خیلی سخته
هم پدر و مادر از دست دادین هم الان این اتفاق
امیدوارم خدا خودش صبر بده تا بتونین طاقت بیارین و برای برادرتون و برادر زاده تون پشتوانه و دلگرمی محکمی باشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها من دکترم گفته سه شنبه هفته آینده ک روز سیزدهمم هست برات آی یو آی میکنم الان همسرم میخواد ...

اگه مطمئن هستی که نمیرسه همسرت تا سه شنبه برگرده بذار برای بعد
چون وقت تخمک بالغ شد نمیشه نگه داشتش که ، خودش ازاد میشه
هم هزینه ات هدر میره هم تخمک هات

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستاي مهربونم مثل هميشه حرفاتون خيلي كمكم كرد و خيلي آروم شدم، الان رفتم پيش دكترم اون تا برگه جواب ...

پرپر جان خدا رو شکر که مطمئن شدی الکی زدن ریسک رو
و خدا پدر پزشکت رو بیامرزه که گفت واقعیت رو
کاش قبلش گفته بود اونجا نری

ببخشید من هی سوال میپرسما،😅این آمپولای دور ناف بابد حتما45 درجه یا90 درجه باشه تزریق؟یعنی بین 45 تا ...

خوشکلم عمود بزن مشکلی نیست
حتی تو خود کاتالوگ گونال اف هم تصویرش هست دور ناف عمود میزنه

لاله جون شما اطلاعی در مورد نبض زن باردار دارین که چقد باید باشه ؟ مثلا منکه هفته ۹ هستم چقد باید با ...

مثل حالت عادی، یه کم گاهی بیشتر
مثلا در حالت عادی اگه 75 تا بود ممکنه یه کم بیشتر بشه
من اوائل مثبت شده بودم تعداد نبضم بالا بود یه کم حدودا 90 تا 95 تا گاهی

سلام عزیزان من دوشنبه 27فروردین ویزیت شدم با دکتر رزاقی.قبلا هم تویه ابن سینا باهاشون ویزیت شده بودم ...

ثمین جان اولا خیلی کار خوبی کردی حرفاتو زدی
واقعا چقدر بده یه دکتر تو مرکز کارش با مطبش فرق داشته باشه
وجدان کاری واقعا چرا این قدر کم شده

سوگلي خيلي نامرررردن، به من گفتن نرو پاستور چون اكثرا ريسك ميزنه و ميفرسته سل فري ☹️ منم آزمايشاي ژن ...

پر پر ازمایشگاه نور هم خیلی خوبه، ببین ازمایشهات رو یا نور برو یا دانش، سونو هم فقط رضا زاده 

خودم نتونستم بفرستم .دادم دست دوستم فرستاد . نوشته عفت . آخه دوتا اسم دارم .

بازم چک میکنم.....

دیروز که نگاه کردم کلا ایمیل جدید نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان من دوشنبه 27فروردین ویزیت شدم با دکتر رزاقی.قبلا هم تویه ابن سینا باهاشون ویزیت شده بودم ...

عزیرم خوب کاری کردی.....

بالاخره باید حرفهارو گفت.....

عزیزم چون پی سی او هستی احتمالا نوشته که ببینه در چه شرایطی هستی و......

خلاصه خوب کاری کردی که با توپ پر رفتی که دست از پا خطا نکنه......

بوسسسسسس گنده طلب داری ازممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفته بود ولي اصرار نميكنه، حال منو كه امروز ديد گفت ديگه نميذارم مريضام برن اونجا

پرپر جون بعضا ماها میگیم چرا دکتر گفت حتما بریم فلان جا.....

من خودمم بعضا شک میکنم چرا آخه فلان جارو تاکید دارن.....

البته نه حرف همه دکترا اما شاید بعضیاشون این جور مسائلو در نظر میگیرن.....

دکتر منم الان که فکر میکنم اون زمان گفت فلان جا نرو.....

جای اسم در کرده ای هم بود.....

حالا نمیدونم علت حرفش چی بوده اما یادمه گفت نتایج نیلو قابل قبولتره نسبت به اونجا و من اونجارو توصیه میکنم.....

چون مطمئن نیستم داستان چیه اسم نمیبرم اما خوبه همچین تجربیاتی رو انتقال داد که لااقل دیگران اذیت نشن......