2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام ،تورک آنا ، من ۲ هفته قبل که خونریزی دشتم ومپول روگام زدم ، اینسری اصلا اینقد حواسم رفت به خونر ...

عزیزم اینو نمیدونم که یه بار کافیه یا نه بهتره زنگ بزنی حتما بپرسی.....

زنگ بزن بیمارستان بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واااي راست ميگي ؟ خدارو شكر به خير گذشت ان شاءالله واسه منم خوب بشه

پرپر جان ،،، من خودم خیلی آدم استرسی هستم ولی میخام بهت بگم به خودت استرس نده چون برا دوست من و خواهر شوهرش که با هم حامله بودن برا هر دوتاش گفته بودن احتمال سندروم داون زیاده و فرستاده بودنش برا آمینوسنتز ، دوست من ۴ ساعت توو راه بود که بره بیمارستان بره آمینوسنتز ، از جلو بیمارستان پشیمون شده بود و برگشته بود ، الان دخترش ۲ سالشه و سالم هستش ، خواهر شوهرش هم گفته بودن ریسک بالا هستش و بهش گفته بودن باید سقط کنی ولی اونم پسر دار شد و الان نزدیک ۲ سالشه ،،، هر ۲ تاشون سالمن ،،،، به خودت استرس وارد نکن ، چون فقط از رو حدس و گمان میگن ،نه دوست من رفت آمینپسنتز نه خواهر شوهرش سقط کرد ، دپتاشونم بچه هاشون سالمن و ۲ سالشونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینو نمیدونم که یه بار کافیه یا نه بهتره زنگ بزنی حتما بپرسی..... زنگ بزن بیمارستان بپرس.....

عزیز زنگ زدم پرسیدم ، گفت لازم نیست 

اینجا جوابو میگم که اگه کسی خدا نکرده شرایط منو داشت شاید به دردش بخوره

بعد تورک آنا من خونریزی زیاد ندارم ولی چون دیگه خیلی کم تکون میخورم فکر کنم داخل لخته میشه میاد بیرون ،،، یعنی ببخشید حالت کشسان داره و بعضی وقتها خون روشن خیلی کم باهاشه ،، انگار خونریزی دارم کمه ولی چون تکون نمیخورم بلند نمیشم میمونه داخل بعد که برا دسشویی بلند میشم میاد ،، بنظرت مشکلی نیست که نه ؟ حل میشه ؟ همسرم مپافق نیست برم سونو میگه شاید برا بچه ضرر داشته باشه و دو هفته دیگه میری مطب اونموقع سونو میکنه ،،‌ منم نمی‌دونم چه خبره داخل ، فقط ترشحاتم کلا قهوه ای عستش و بعضب وقتها لخته های دراز کشسان و نازک دارم مثلا اندازه سه بند انگشت و به پهنای انگشت ولی نازک

عزیز زنگ زدم پرسیدم ، گفت لازم نیست  اینجا جوابو میگم که اگه کسی خدا نکرده شرایط منو داشت شاید ...

عزیز دلم ایشالله که دو هفته دیگه میری و خیالت راحت میشه.....

میدونم بی اطلاعی خیلی سخته اما هر چی دستکاری کم باشه بهتره.....

اگه بتونی تحمل کنی خوبه.....

اما دیدی اذیت میشی یه سونوی شکمی انجام بده نزدیک خونه تون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من چیزی ننوشتم چون واقعا برا تغذیه قانون خاصی نیست و بهترین تغذیه تغذیه سالم مناسب طبعه..... ...

ممنون آنا جون، یه دونه ای..  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیز دلم میفهمتتتتتتت..... درد سختیه...... مام خیلی این اواخر مرگ جوون دیدیم اما برا شما دیگه خیلی ...

ممنون آنا جانم. امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جان خداوند روح همسر برادرت رو شاد کنه یه ارامشی به دل برادرتون و خودتون هم بده عزیزم الان ب ...

ممنون لاله جان از دعای خوبت.بچه پیش برادرم و مادرخانمش هست. برادرم هم خدارو شکر،بد نیست،همش به مازنگ میزنه دلداریمون میده آروممون میکنه.اما تو دلش غوغاست. چون پدر مادرم در قید حیات نیستن،فکر میکنه که خب باید درهر شرایطی مراقب خواهراش باشه.

دوستایی که مستقیم ریپلایشون نکردم امیدوارم منو ببخشن.برای همه عزیزان طول عمر خودشون و عزیزانشون رو از خدا میخوام. امیدوارم همیشه دلشاد و سالم باشین.

از همدردی و لطف همتون از ته قلبم و صمیمانه سپاسگزارم.

سوگلي خيلي نامرررردن، به من گفتن نرو پاستور چون اكثرا ريسك ميزنه و ميفرسته سل فري ☹️ منم آزمايشاي ژن ...

والا چي بگم، توي اهواز متاسفانه دكتر و آز و سونو خوب نايابه، حالا شما براي اطمينان سل فري رو بده، ولي مطمن باش جواب خوبه و هيچ استرس نداشته باش

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
قربونت بهار جونم...     آخه شنیده بودم صبح ها بهتره، ولی من سر کارم و نمیشه...پس اگر فرقی ...

عزیزم من پروژسترونم ی خانومی میومد برام میزد ساعت ۴ تا ۵ بعدازظهر...هپارینم ۹ صبح ۹ شب همسرم میزد...در مورد اینکه  قبل انتقال یا بعد انتقال چه کارایی میشه انجام داد دقیقا همونایی ک آنای عزیز گفتن...موفق باشی عزیزم و امیدوارم با شادی شما هر چه زودتر همراه بشیم

سلام بچه ها من دکترم گفته سه شنبه هفته آینده ک روز سیزدهمم هست برات آی یو آی میکنم الان همسرم میخواد یکشنبه بره تهران کار واجب داره و معلوم نیس کی برمیگرده بنظرتون چیکار کنم؟نمیشه مثلا روز چهارده یا پونزده انجام بده برام؟آمپوللمو بزنم یا بزارم برا سری بعد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستاي مهربونم مثل هميشه حرفاتون خيلي كمكم كرد و خيلي آروم شدم، الان رفتم پيش دكترم اون تا برگه جوابو ديد گفت عه رفتي نرگس ؟؟؟ هركي ميره اونجا از همين برگه مياره واسم و مجبور ميشه سل فري بده! و متاسفانه به عنوان پزشك از لحاظ قانوني مجبورم بهت بگم سل فري بدي ولي مطمئن باش بهت قول ميدم مشكلي نيست 

خدا ازشون نگذره الان رفتم آزمايشو دادم ١/٤٠٠ هزينه اش بود و تا ١٠ روز ديگه جوابش مياد ان شاءالله كه خوب باشه مثل هميشه دعام كنين  لطفاً

جالب اينه كه تو آزمايشگاهم داشتم رضايت نامه پر ميكردم يه خانمي كنارم بود گفت نترسيا اين نرگس واسه منم هاي ريسك زده بود يه ماه طول كشيد تا جواب سل فري بياد بچه سالم بود ولي من از استرس فشارخون بالا گرفتم

ببخشید من هی سوال میپرسما،😅این آمپولای دور ناف بابد حتما45 درجه یا90 درجه باشه تزریق؟یعنی بین 45 تا 90 نمیشه بزنیم؟آخه من زاویه یابیم زیاد خوب نیس.بعدش اگه از جاش یکم خون بیاد بده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین