2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ممنون از توضیحت آنای خوبم 😘 منم چون کسی از بیرون میاد گفته ٨بهتره برام از فردا دیگه تغییر نمیدم هم ...

نه عزیزم سعی کن همزمان نزنی لااقل دو ساعت فاصله لازمه اونو خودت بزن عزیزم راحتتره.....

من یکیو صبح میزدم یکیو شب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پرپر جون، ریسک من یک به ۱۹۰ بود،حتی دکتر میخواست پیشنهاد آمنیوسنتز بده ،منم از استرس پدرم دراومد،سل ...

واااي راست ميگي ؟ خدارو شكر به خير گذشت ان شاءالله واسه منم خوب بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو ان تي پيش دكتر رضازاده رفتم آزمايشو هم نرگس دادم

مطمن بودم نرگس دادي، ببين آز نرگس جديدا خيليا رو متوسط ميزنه فقط و فقط به خاطر سل فري، اينو با اطمينان بهت ميگم، چون شما چندمين نفري هستين كه ميشنوم اينجور شده، نمونه اش دونفر از نزديكان خودم، نميخوام بدگويي كنم ولي به خاطر هزينه سل فري ميگن اين كارو ميكنه، اصلا استرس نداشته باش، مطمن باش دردونه ات سالمه.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
مطمن بودم نرگس دادي، ببين آز نرگس جديدا خيليا رو متوسط ميزنه فقط و فقط به خاطر سل فري، اينو با ...

سوگلي خيلي نامرررردن، به من گفتن نرو پاستور چون اكثرا ريسك ميزنه و ميفرسته سل فري ☹️ منم آزمايشاي ژنتيكمو اونجا نرگس داده بودم ديگه گفتم برم همونجا، چقدم سوال و جوابم ميكردن كه عه سونو رو همينجا نبووودي ؟؟؟

سلام به همه دوستان  آنا جان خوبی. من آزمایشارو فرستادم برات  ایمیل تو چک میکنی عزیزم ؟ ...

چشم الان چکش میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مطمن بودم نرگس دادي، ببين آز نرگس جديدا خيليا رو متوسط ميزنه فقط و فقط به خاطر سل فري، اينو با ...

وای اگه اینطور باشه خدا ازشون نگذره!!!!!!

سلام به همه دوستان  آنا جان خوبی. من آزمایشارو فرستادم برات  ایمیل تو چک میکنی عزیزم ؟ ...

عزیزم هنوز چیزی نیومده......

کی فرستادی؟

ایمیل رو مجدد چک کن درست باشه......

بچه ها کسی در مورد اقداماتی که میتونه موثر باشه قبل از انتقال جنین فریز چیزی نمیدونست؟ مثلا چی بخور ...

بچه ها چرا کسی جواب این سوال منو نداده؟؟    

یه سوال دیگه ،آمپول پروژسترون رو چه ساعتی از روز بزنیم بهتره؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
پروژسترون ساعت خاصی نداره ولی سعی کن سر ی ساعت مشخص بزنی

قربونت بهار جونم...  

آخه شنیده بودم صبح ها بهتره، ولی من سر کارم و نمیشه...پس اگر فرقی نداره که خوبه..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها چرا کسی جواب این سوال منو نداده؟؟       یه سوال دیگه ،آمپول پروژسترون رو ...

عزیزم من چیزی ننوشتم چون واقعا برا تغذیه قانون خاصی نیست و بهترین تغذیه تغذیه سالم مناسب طبعه.....

و مناسب شرایط و داروها.....

استراحت مطلقم من کلا قبول ندارم.....

فقط آب زیاد بخور.....

یه بند نخواب.....

کارای عجیب غریب نکن.....

من پروژسترونمو اون زمان چون شبها همسرم میومد شبها میزدم.....

اما الان که یه دونه شیافه صبح زود میذارم و سلکسانمم شب میزنم که موقع خواب تحرک کمه لااقل به خونرسانی کمک کنه.....

سلام ،تورک آنا ، من ۲ هفته قبل که خونریزی دشتم ومپول روگام زدم ، اینسری اصلا اینقد حواسم رفت به خونریزی و استرسش یادم رفت بپرسم باید بزنم یا نه ، بنظرت اینسری هم آمپول روگام لازم بوده ؟