2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
پرپر جان برای خیلی ها پیش میاد این حالت  تست دابل مارکر یه مقدار وقتی کم و زیاد میشه ریسک متوس ...

اميدوارم همينجوري باشه و خوب باشه همه چي، لاله جان درست ميگم عدد ريسكم ١ به ١٣٣٠ هست و اگه بالاي ١ به ١٥٠٠ بود ميشد كم ريسك ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اميدوارم همينجوري باشه و خوب باشه همه چي، لاله جان درست ميگم عدد ريسكم ١ به ١٣٣٠ هست و اگه بالاي ١ ب ...

سلام، واای پرپر جون شما هم بارداری! خیلی خوشحالم برات  اصلا استرس نداشته باش،این ریسکا همش احتمالاته چیز قطعی نیست ک بخوای استرسشو داشته باشی، راستی طبیعی باردار شدی یا میکرو کردی؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام، واای پرپر جون شما هم بارداری! خیلی خوشحالم برات  اصلا استرس نداشته باش،این ریسکا همش احتم ...

سلام مرسي عزيزم خوبي ؟؟ من ٢٢ بهمن فهميدم باردارم شهريور ماه عمل كردم سه ماه جلوگيري كردم دو ماه بعدش باردار شدم، الان هفته ١٣ هستم ولي خب ديروز اين آزمايشه اعصابمو بهم ريخت

آنا جان عكسشو گذاشتم دوباره، ريسكمو درست ميخونم ؟ ١ به ١٣٣٠ هست يا ٦٩٦ ؟؟

عزیزم همون ۱۳۳۰ هست به نظر من.....

ضمنا مام ها همه خوبن نگران نکن خودتو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تا ميام بذارم يه چيزي  ميشه ضدحال ميخورم ☹️

عزیزم بذار خودش امیدیه.....

یعنی انرژی + رو جذب میکنی.....

به کائنات داد بزن که مامانی و دردونتم سالم سالمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اميدوارم همينجوري باشه و خوب باشه همه چي، لاله جان درست ميگم عدد ريسكم ١ به ١٣٣٠ هست و اگه بالاي ١ ب ...

اره عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام مرسي عزيزم خوبي ؟؟ من ٢٢ بهمن فهميدم باردارم شهريور ماه عمل كردم سه ماه جلوگيري كردم دو ماه بعد ...

پرپر جون، ریسک من یک به ۱۹۰ بود،حتی دکتر میخواست پیشنهاد آمنیوسنتز بده ،منم از استرس پدرم دراومد،سل فری دادم تو آزمایشگاه دنا،یک و نیم هزینه ش شد و یه هفته ای جوابش اومد،تازه من هفته ۱۷ دادم اونقدر استرس داشتم که دیر نشه ولی خداروشکر همه چی بخیر تموم شد

شما هم نگران نباش،انشاالله این خان هم به خیر میگذره

پرپر جون، ریسک من یک به ۱۹۰ بود،حتی دکتر میخواست پیشنهاد آمنیوسنتز بده ،منم از استرس پدرم دراومد،سل ...

عزیزم خوبی؟

پرنسست خوبه؟

خانوم خوشگله چیکارا میکنه؟

سلام آنا جون  یه سوال داشتم من امروز پروژسترونم رو ساعت ١٢زدم 

اگه از فردا ساعت ٨بزنم مشکلی پیش میاد؟

روز قبلشم تو بیمارستان ساعت ٨زدم 

و دوم اینکه شما بعد انتقال استراحتتون مطلق بود ؟

من دیروز انتقال دادم فعلا فقط برا دستشویی و آب خوردن پامیشم 

سلام آنا جون  یه سوال داشتم من امروز پروژسترونم رو ساعت ١٢زدم  اگه از فردا ساعت ٨بزنم مشک ...

عزیزم بله میتونی تغییر بدی ولی ساعتی تنظیم کن که مرتب بتونی اون تایم بزنی.....

منم اولین تزریق پروژسترون روز انتقال صبح بود از فرداش شبها زدم چون همسرم شبها میتونست بیاد و بزنه.....

در مورد بعد انتقالم خوب یکی دو روز اول نسبتا بیشتر بود اما نه مطلق.....

یعنی پامیشدم تو خونه دور میزدم.....

اما خوب کار خونه نمیکردم اما بعدش کارهای سبک خونه و آشپزی در حد دو نفر رو انجام میدادم.....

من فقط موقع خونریزیم که دکتر استراحت مطلق داد استراحت مطلق داشتم.....

عزیزم بله میتونی تغییر بدی ولی ساعتی تنظیم کن که مرتب بتونی اون تایم بزنی..... منم اولین تزریق پروژ ...

ممنون از توضیحت آنای خوبم 😘

منم چون کسی از بیرون میاد گفته ٨بهتره برام از فردا دیگه تغییر نمیدم همون سر ساعت میزنه 

من آنوکساپارین هم دارم  همزمان زدنش مشکل نداره؟

سلام مرسي عزيزم خوبي ؟؟ من ٢٢ بهمن فهميدم باردارم شهريور ماه عمل كردم سه ماه جلوگيري كردم دو ماه بعد ...

پرپر جون شما كدام آزمايشگاه ان تي دادي؟ اهواز بودي؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم